2008. júl. 18.

5oo!!!

Nem tudom felétek hogyan van, de itt és most, ennél a bődületes nagy számnál, mely egyébként a bejegyzések mennyiségére utal, bődületes nagy képi friss dukál.
Szóval aki nem szeret belemerülni az állóképek és mozgóképek világába, azt előre kérem, ne nagyon haladjon tovább a post olvasásában!xD

Egyébként nem tudom, hogyan gyülemlett föl hirtelenjében ennyi kép(azért sajnos nem hiszem, hogy pont 5oo lenne...:(), de nézegetni nagyon jó őket!

Például elsőnek a HSM3-höz készült egyéni, bár eddig ismert promófotókat, ezzel is rákészítve magunkat az okóberi "csodára"!:)
A 6 fő Vadmacsekről ITT tudjátok megnézni a képeket!



Dehogy csak a mi legfőbb 2 kedvenc Vadmacskáinkról legyen szó, nos, akkor azthiszem EZEKET látnotok kell!^^ És necsak a Hölgy felsőjének hátuljára koncentráljatok, és necsak az Úr szörfösújgására, haenm kettőjük magávalragadó édességére és összekulcsolódó kezeikre!<3



Igaz, eszem ágában sincs szétválasztani a szerelmeseket, de külön-külön is vannak róluk új képek, amik eddig készült 2007-es fotósorozatokból valók.
Míg Zac társasággal, Emma Roberts-cel fotózkodott Mike Ruiz kedvéért, addig Nessáról most egyedüli fotók kerültek napvilágra, amiken Rodelio Astudillo kamerája előtt illegeti magát. (Bár ezen fotózáson Zacék is ott voltak, és már eddig ismert nagyon helyes képek készültek.) Zac-ről és Emmáról BTS képeket ITT, Nessáról pedig csodaszép képeket ITT tudtok megtekinteni! A kedvencem az, amit itt is láthattok! :)



Huh, most úgy érzem nem volt ez olyan sok kép, még a 100-at se közelítette meg, hehe, és úgy félek is, hogy vaalmi jót kihagytam, de azthiszem most tényleg ezekkel kell beérnetek. Azért még a mozgóképi újdonságok következnek, úgyhogy ne menjetek sehova!:)

Elsőször 2 olyan videó érkezik még tegnapról, amikről már láthattunk képeket, de videót még nem. Akárcsak Nessa tevékenykedését megörökítették kamerákkal Los Angeles-ben, úgy Zachary New York-ba való megérkezését is lefilmezték, így megtudjátok nézni. (Bevallom én még nem tettem.)





Hogy ne térjünk át még a hivatalosabb vidikre, megnézhettek egy 16-áról való videót, amikoris Zac az edzőteremből sétál az auótjához. Maradt az Audi!×P


A dátum és a személy marad, a téma viszont már változik, méghozzá kis késéssel, de érkezett pár aprócska Zac interjú a szerdai ESPY Awards-ról.





Azt hiszem Ti is fellélegeztek, itt ugyanis kifújt az ilyen "típusú" friss. És bár lehet, hogy ezzel nem ünnepeltünk olyan jól, azért a hangulat (és a szülök kiborítása adott)!:) Jóccakát!×)

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én egyre csak szörnyülködöm... Ez a paparazzis élet valami borzalom lehet, még ha a karrierhez hozzá is tartozik.
Vajon miért kellett a gördeszka NY-ba is?

xdittax írta...

Zalán hozzánőzz? Talán nem tud nélküle aludni? Talán túlságosan is félti? Talán ez emlékezteti Nessára...

Na melyik variációm nyerte el tetszésed?xD

vivcsi93 írta...

Gratula Ditta!!!!!!!!!!!!!!! :) és további sok sikert a világ a legeslegjobb Zanessa oldalához! Annyira so cute-ok :)

Névtelen írta...

jééé ott egy Emzie! xD Kedvencem. :) Olyan cukik a BTS képei Zackel. :)
Ditta, grat az 500. post-hoz! :)

Névtelen írta...

A zachary-e.org-n vannak új képek Zanessa vakációjáról :)

xdittax írta...

Vivi, Gerty köszönöm a gratulációt, jólesnek, bár Vivim, Te túlzol!:)*szörnyen elpirul*

Kedves Névtelen, nagyon kösszi az infót! Awww, jaja oh-so-cute-zanessa!<3

Pusszi Nektek!

Névtelen írta...

Nagyon szívesen :)
Miután megnéztem a képeket, utána rögtön jöttem ide szólni, hogy mindenki lássa a képeket.
Amúgy a nevem Timi.

xdittax írta...

Tényleg köszönjuk, Timi, édes Tőled!:)

vivcsi93 írta...

Ditta!!!!!!!!!!!!!
*gonosz pillantás* :) Egyáltalán nem túlzok, nekem komolyan ez a kedvenc oldalam, és egyben a legjobb is, úgyhogy nem túlzok, és tiltakozást nem fogadok el! :)

xdittax írta...

Drága vagy, és akkor tiszteletben tartom a becses véleményed, mely egyúttal számomra mégis érthetetlen marad, mert hogy én ellened nyíltan ellenkezzek! Nem, soha! Hehe:)

Névtelen írta...

Gratula, és csatlakozom, ezt a legjobb oldal 4ever!!

Andi írta...

Gratula Ditta az 500.-hoz!:)

xdittax írta...

Jajjajj, LL...xD

Köszönöm Mindannyiótoknak!:)