2008. júl. 5.

(still) Díjra esedékesek

Igen, most amíg az égető várakozás perceit éljük, rászántam magam, hogy ne tétlenkedjünk, hanem hogy segítség elismerhez juttatni vakációzó párunkat, Zac-et és Vanessá-t.

Például azzal Vanit, hogy szavazunk a TRL honlapján a Seakernight klipre azért, hogy az minél magasabbra kerüljün a toplistájukon! Nos, mit szóltok, benne vagytok? Ha igen, mindenképp szavazzatok rá ITT!:)

Még Nessa zenei működését illetően, ha még emlékeztek, buzdítottal Titeket, hogy szavazzatok Ti is Nessára Ali blogján, mint július hónap előadójára! Nos fáradságunk nem volt hiába való, ugyanis Nessa verte a mezőnyt, 48%-kal! Így most Ő pompázik az oldal fejlécén! Szép volt Nessa!:)

De ezenkívül "valódi" díjakat is magáénak tudhat majd Vanessa mellett Zachy is, úghogy most újra már régóta folyó szavazásokra hívom fel figyelmeteket, bár mondom, ezek csak amolyan ismétlések.

Emlékezhettek még, hogy V és Z is egyaránt jelölve vannak a DOLLY Teen Choice Awards díjaira, melynek végeredménye csak augusztus 13-án kerül nyilvánosságra, úgyhogy addig szavazhatunk ezerrel ITT! Hajrá!

Ami még talán ennél is fontosabb, az az idei TCA(szintén Teen Choice Awards), amin Zac 2, Nessa 1 kategóriában esedékes díjra! Segítsünk Nekik megnyerni a díjakat, akár ott lesznek majd, akár nem, tőlünk is függ, szóval szavazzunk rájuk, akár mindennap a TCA honlapján!

Mert segítségünkkel nyerhetnek!:)

Pusz: Ditta×××

2 megjegyzés:

dorka írta...

Szia Ditta!

Küldtem egy mailt kérlek nézd meg aztán reagálj rá pár sort.Köszi

XoXo Nessa

xdittax írta...

Szia!
Ne haragudj, még nem tudok válaszolni, mert még megsem kaptam.:)
De majd természetesen fogok!

Ditta×××