2008. júl. 13.

It's definitely love! ♥

Sziasztok!

Egyelőre úgynéz ki, ezen a napon olyan igazi érdemleges hírt nem kapunk Zanessánkról, vagy akár a HSM3-ról, ezért most jól időzítve tálalni fogok Nektek pár finomságot, Zanessa témában!^^

Szóval jól tudhatjátok, hogy szoktam császkálni a Zefron.Com fórumán, annak is elsősorban Zanessás topic-jaiban. És az egyikben, újabban föltűnt egy olyan rajongó is, nevezetesen BaHa19, aki résztvett statisztaként a Senior Year forgatásán, így sok mindent tapasztalhatott meg Zacet és Vanessát illetően. És nem volt fukar, ezeket mind megosztja az arra járókkal, én pedig Veletek, mert valami csodásak azok a kis információk amiket elárul a fórumozók kérdéseire válaszolva, és nem tudnám ezeket nem Veletek is megosztani! Úgyhogy készüljetek, mert ez aztán bearannyozza majd a napotokat!:)

Először is, első ízben elmondta, mit látott Zanessa és Troyella témában egyaránt:

Zanessa: fogták egymás kezét, egymásnak szurkoltak és támogatták a másikat, amikor csak az egyikükre volt szükség a forgatáson egy jelenetnél, egymás ölében is ültek és annyira szerelmesen néztek egymásra, amikor egymást úgy hívták "baby". Aztán Vani éljenzett kedvesének, amikor az bedobott egy kosarat. És még tudná folytatni, de úgyis tudjuk jól. Elmondja, hogy ők tényleg igazán szerelmesek, és hogy ezt bárki érezni tudja, amikor velük egy szobában tartózkodik.

Troyella: Gabi hordja a T nyakláncot, csókokat dob, és nagyon helyes közös táncjeleneteik lesznek a rajongó szerint. Aztán fölsorol még pár szót, mint a faház, erkély, háztető és maga a bál. Továbbá hozzáteszi, hogy nagyon nehéz, hogy nem mondhat el mindent, de ő is, mint mindenki aláírt egy szerződést(titoktartási), de bíztat minket, hogy megéri várni, mert a film MESÉS lesz!

Oh, valaki a Zanessa csókokat hiányolja? Ne tegye!:)
Mert a fan látott néhány csókot, bár azt mondja ők nagyon alattomosak! Nem tűnnek úgy, hogy elrejtik a szerelmküket és ölelkeznek, de igazán meg kell becsülniük egy csókot. Komolyan nézned kell őket, a fan is lesivadásznak érezte magát miatta. Amikor a kosármeccs forgatásán volt, könnyen el tudott veszni a tömegben, mivel rengeteg ember volt ott, de neki be volt állítva a Zanessa-radarja!:) Úgyhogy arra fogad, hogy szinte csak ő látta a helyes Zanessa-pillanatot, mert rajta kívül senki nem tűnt úgy, hogy sokkot kapott. Hiába a zanessa-fanok mind reménytelenül romantikusak...<3

Saját szemén tapasztalt Troyella csókról nem tud beszámolni, személy szerint soha nem látott egyet sem, de biztosan tudja, hogy lesz benne. Egy pillanatban azt hitte, hogy épp tényleg egy csókjelenetet vesznek, de kiderült hogy csak rendkívül közel álltak egymáshoz. De abból amit látott/hallott úgy gondolja, ezúttal több Troyella csók tanúi is lehetünk majd! A jelenetek igazán helyesnek és romantikusnak ígérkeznek, de ő is arra int minket, hogy ez még mindig egy Disney film lesz. Lesz csókokra lehetőség, de inkább csak sok ölelés és mosoly lesz helyette. Saját opciója szerint, HSM 1 = Nincs csók; HSM 2 = 1 csók; HSM 3 = 2 csók...

Ami ZV kapcsolatát illeti, hogy igazából csak megjátszás és reklám... teljesen hülyeség szerinte is! Ha ez lenne, akkor határozottan sok időt és erőfeszítést pazarolnak el, hogy több nyilvánosságot kapjon. Valami, amit biztosan nem gondol róluk, hogy ilyen esztelenséget tennének. Ez határozottan szerelem!

Elárulta azt is BaHa19, hogy javarészt Vanessa volt az, aki több ZV pillanatot kezdeményezett. De amikor Zac dolgozik Zac nem hagyja, hogy akadályozza, nem engedi, hogy esetleg bezavarjon. Ilyenkor Zachy mindig a színészkedésre koncentrál, csak annak szenteli magát, és ami lenyügőző, hogy ilyenkor csak Kenny-re és Troy-ra irányítja a teljes figyelmét. Mindig karakterben marad és keményen dolgozik. Aztán mikor Zac szünetet kapott és egyedül fogyasztotta el ebédjét a lelátón, V már odasettenkedett hozzá és Zac akkor már azonnal csak rá figyelt, akkor nagyon vele volt már! Zac rögtön Vanessa lábait kezdte dörzsölgetni, és nagyon közeledett felé, amikor beszélgetni kezdtek. V karjait Zachy köré fonta és a hátát kezdte simogatni...imádnivaló volt! Olyan volt, mintha Nessa azt mondta volna neki, hogy "Nagyon jó munka volt az előző jelenet, bébi!" LoL.:P

Arról is kérdezték ezt a rajongót, hogy hallotta e őket ténylegesen, amikor egymást bébi-nek nevezték, és erre határozott igen volt a válasza. Például volt egy jelenete, ahol csak Zac forgatott, de szükségük volt V reakciójának is felvételére. (édes jelenet, nem tudja BaHa19 se kivárni, hogy lássuk azt mi is!). Szóval Z kiáltott neki és azt mondta "Baby...egy kicsit gyere erréb, úgy jobban látlak." Ez az egyik a sok közül. A másik fontos dolog, a reakciók felvétele. (Mondjuk a párbeszédeket nem tudják mindig egyszerre fölvenni, mert akadályozzák a kamerák, és egyszer csak ebből az irányból az egyik féllel, máskor pedig a másik féllel, remélem értitek!) Erről viszont már mesélhet nekünk, mert már mutatták azt az ET előzetesben. Igen, arról az általatok is kedvelt jelenetről van szó, amikor Troy és Gabi énekel a meccs közben(Now or Never). Nos Zac énekrészeit az első nap vették fel, míg Nessáét a másodikon. Szerencsére ez a rajongó V melletti szekcióban ült, úgyhogy ő is rálátott az eseményekre. Zac vele volt (és egymás kezét fogták) ráadásul igazából Zac-re nem is volt szükség sehol, így Vanessa igazán neki tudott énekelni. Ez a beszámoló szerint nagyon helyes volt és Zac ráadásul a kameráknál is segített, ami általában nem valószínű, hogy szokás szokott lenni a színészeknél, hogy ottmaranak a reakció forgatásokon is, ezért ebből is látszik, hogy ők mennyire támogatják egymást!

Elárulja, hogy mindenki sóhajtozott ennél a jelenetnél, amikor Kenny elmagyarázta nekik, mi hogyan fog zajlani. Mindig afelé kellett fordulniuk, aki énekelt, tehát vagy Troy vagy Gabi és llegszívesebben mindenki azok alatt a piros kártyák alatt csak nevetett volna, mosolygott és "awww-ozott" volna. Szóval ez vicces volt!:)

Azt is elmondja, hogy Ő is olvasta azt, hogy ennél a kosármeccses jelenetnél Vanessa közben félrelépett, vagy valahogy megsebezte a lábát, de ő nem látta, vagy lehet, hogy akkor épp a másik csapat szurkolóit vette a kamera.

Kicsit rosszul esik neki, amiért nem tudja jobban elmagyarázni Zanessa kapcsolatát, azt kívánkja, bárcsak jobban tudná, de azt mondja, ezt látni kell élőben, vagy egy-egy nagyon szeretett, legjobban sikerült Zanessa-képen! Azt tudja még hozzáfűzni, hogy ha nem lett volna eddig is rajongójuk, akkor is mostmár hatalmas lenne, mert mindketten annyira profik és személyesek.

A csókjaik, amiket a forgatás közben váltottak nagyon alkalmiak és gyorsak voltak, nagyon természetesek.


Sajnos nem találkozott velük, mivel a statiszták nem beszélhetnek velük, hacsak nem ők kezdeményezik, de találkozott Kenny-vel és a kutyájával, Brad Johnson-nal, ő a segédedző és a Jason-t alakító Ryne Sanbourne-nel, illetve köszönt Kaycee-nek is! De nagyon jó érzés volt mindenkivel egyszobában tartózkodni, és azt mondja, az, hogy Zzac-től is csak 4 lépésre állt se rossz érzés...;)

Ez a rajongó statisztaként a kosárlabdásjeleneteknél, a diplomázásnál lesz majd látható és akkor is, amikor a suliban sétálnak. Egyébként elhatározta, hogy nem akar sok spoilert megtudni, de végül csak majd'mindent megtudott a forgatáson más statisztáktól... De ettől függetelenül...

...Ez az egész teljesen egy valóra vált álom volt számára! Nagyon-nagyon boldog, hogy ennyi órát tölthetett az East Gimiben, mert nagyon jól szórakozott! :)

És Ti míg ezeket a sorokat olvastátok? *nagymosoly*

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

mázlista egy statiszta
ami engem kiboritott az az hogy miért nem lehet velük beszélgetni?
még egy pár szot sem? ez olyan hülyeség abban senki sem hal bele ha csak annyit szol oda hogy :szia vanessa vagy zac
ez azért furcsa szerintem
laura

Névtelen írta...

Ez naggyon jó volt:)<3
Többet nem mondhatok, egyrészt, mert nem lehet megfogalmazni, másrészt szorít az idő és ez ma az utsó kommentem. Remélem, tudok majd írni Balatonról is, a fordítást viszont halasztanom kell visszatérésemig, amibe két hét is beletelik:(.
Üdv mindenkinek
xoxoLL

dorka írta...

Hát igen.Ez szuper volt.erre nem tudok mit mondani vagyis tudnék,de mégsem tudnám megfogalmazni.Olyan furcsa ez a helyzet,de mégis.Míg olvastam úgy éreztem,hogy az arcom szétreped a sok mosolygástól.És általában csak egyaet hajtottam:awwwww.

Amúgy LL jó nyaralást.Ha már így elmész.

Laura!Én sem értem,pedig sokat gondolkodtam már az első ilyen "élménybeszámoló" után is ezen zakatolt az agyam.De nem tudtam olyan megoldást találni ami értelmes is lett volna.

Ditta!Kiváncsian érdeklődöm az emailem után ami remélem megérkezett,ha nem szólj.Ha igen akkor is.

XXOO Nessa

Andi írta...

:)))))))))))))))))))
Kellemes nyaralást LL!

Névtelen írta...

Ohhh,de jó lehetett neki:))Lennék a helyébe.Amúgy én sem értem miért nem lehetett velük pár szót váltani?!:S

Névtelen írta...

Na hali. Ugye-ugye,nem is olyan rossz statisztának lenni!!!? Talán emlékeztek még,beszélgettünk már róla. Kellemest a hasznossal. Most pedig arra gondolnak többen,milyen jó neki-nekik.Tudom,hogy közülünk senki sem vonta kétségbe "párunk"igaz szerelmét. Olyan emberek,mint mi. Dolgoznak,hazamennek stb... Az,hogy olykor-olykor együtt dolgozhatnak,fantasztikus lehet számukra is. Egy kis simogatás,lopott mp-ek,gyorsan elcsattanó csók,ez nekik is belefér,sőt természetes a szerelem esetében!! Én inkább a filmet várom,mind a zanessa képeket. Ők már nagyon is rendben vannak együtt,a közös nyaralás maradjon meg az intim szférájukban. Természetesen a munkásságukat ezek után is érdeklődve figyelem majd,mert nagyon ígéretesnek tartom őket. (f.é.)

xdittax írta...

Na, örülök, hogy Mindenki tetszését elnyerte, mert én se tudtam magammal mitkezdeni mikor először elolvastam! :)

Szerintem is furcsak ez a beszélősdi velük, vagyis a színészekkel kapcsolatban, így mindig arra kel várnod, hogy megszólítsanak, ami csak hátha bekövetkezik. Nem tudom. Tényleg csak fura.

Nessa, még mindig semmi az e-mail terén. Ez hogy lehet?:(

És persze igen, bár már nem val.színű hogy LL elolvassa ezt, de én is a legjobbakat kívánom Neki a Balcsira!:)

Névtelen írta...

De igen, elolvassa, mert még otthon van...és örül, hogy nem maradt le semmiről a Jetix terén...fordítani meg ő is tud;)))))
Szóval köszi mindent, bár már most szakad az eső:((
A foredítás kész van papíron, de még javítani kell rajta pár helyen, meglesz, ha visszajövök. Hajj, örülök, hogy nem kell a Jetixet hajkurásznom:)).

Névtelen írta...

hali,de rég irtam :(
LL nemtudome lmondani mennyire köszi a fordításokat és neked is Ditta ,hogy betezsed.
ez ez ez elmondhatatlan beszámoló tényleg annyira érezhető már a sorokban,hogy mennyire szeretik egymást.. a HSM3= 2 csók-ban benne vagyok :D:D
nagyon édesek lehetnek!
énis mengéztam ma a magyar trailert és olyan szép volt,bár kicsit furcsa érzésem lett mikor Gabriella ezt mondja: Nekem könnyebb a búcúzás és megimogatja Troy-t :(( biztos nehéz lesz nekik,de ez csak film SZERENCSÉRE :D
én a legjobbakat várom a filmtől ,bizto vagyok benne hogy 110%-ot adnak bele (mint ahogy Troy mondta a hsm1-ben :P) a táncok,a ruhák a szereplők, a jelenetek minden nagyon-nagyon jó lesz!
bár..vannak dolgok amiket nem igazán értek.. pl Sharpay mit fúj be parfümmel? :D (majd kiderül) vagy mit keresnek a fiúk (Troy&Chad) a roncstelepen..talán bedöglött Troy autója xD na mindegy..
viszont arra rájöttem,hogy azok a képek amik megjelentek stillként, pl az esős meg a másik ölelkezős az lesz a Stanfordnál Gabi egyeteménél szerintem .. és akkor megy majd a "May I Have This Dance" (asszem ez a címe) című szám is..
na nem irok regényt.. még annyi,hogy: nembaj ha már elkezdődne az őj tanév,de lehetne már októóber!!!!! hm.. mondjuk 23 :D

puszi: bya

Névtelen írta...

Csak 4 lépésre?! Dee jó lehetett neki...♥♥♥Zachy♥♥♥Vani♥♥♥
B.

vivcsi93 írta...

Az ájulás szélén vagyok........ilyenkor van az, hogy nem bírom levakarni magamról a mosolygást! :) Annyira szeretnivaló ez a két "emberke"

LL nagyon jó nyaralást kívánok neked én is, meg jó pihenést, és nagyon jó időt! Érezd jól magad!