2008. júl. 26.

Nincs helye féltékenységnek!

Hmm, úgynézki jókor időzítettek meg egy kis cikket Vanessa és Zac kapcsolatáról és a féltékenységről, hiszen tudom én, hogy az a titokzatos szőke csaj Zac körül fölkeltette az érdeklődését majd' mindekinek. Bár ezek a mondatok Vanessa szájából még régebben hangzottak el(én legalábbis már olvastam) azt hiszem aranyos lehet elolvasnotok!:)

"A féltékenység nem egy jó dolog, de el kell ismernünk, nem tudjuk megállni, hogy ne legyünk egy kicsit irigyek Vanessa Hudgens-ra - egy dolog miatt, akkor csókolhatja meg Zac Efron-t, amikor csak kedve tarta.(*sóhaj*) Szerencsés, mert a zöld szemű szörny egyáltalán nem hat rá. Annak ellenére, hogy a bolygó egyik legforóbb pasijának barátnője, azt mondja, nem lesz féltékeny a lányok Zac iránti figyelmétől.

Vanessa nem ellenzi azt, hogy a lányok megőrüljenek nagyszerű barátjától, mert pontosan érti, hogyan éreznek. Bár a High School Musical csillagai már majdnem egy éve együtt vannak, még mindig nevetgélő rajongónak érzi magát, amikor leveszi Zac a lábáról.

"Nem érdekel, hogy a lányok sikítanak-e utána - én szintén velük együtt sikítok!" - mondja V.

Plusz Vanessa nem csak érti a rajongókat, de szintén megtapasztalja, hogy érez Zac, hiszen Vanessának is rengeteg rajongói figyelmet kap.

"Minden rendben Zac-cel. Nem leszek féltékeny - egyáltalán nem - mikor Zac ekkora figyelmet kap! Én szintén kapok!"

Úgy tűnik Vanessa fejével - és kapcsolatával minden rendben van!"

Forrás: Miss Vanessa.

MÁS: Gerty talált Nektek egy Nessáról készült candidvideót, nézzétek meg, bár nem tudni több információt annál, hogy valószínűleg 25-én készült!

21 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egyetértek, és vicces, hogy Nessa A FőZacFan:)). LOL. És az meg kiri, hogy nem haragszik ránk....jó fej a csaj...sajna most nem vidikhez való gépet fogtam ki:((. Na majd otthon.
LL

ades írta...

az tényleg aranyos de ami azt a szöke csjt ileti jovolna meg tudini ki az és hogy mért nem vanessával volt

ades írta...

ja mi azt illeti ness kedvesebb volt a vidin de még most se az igazi

ades írta...

a vidi 25 -dikén készült

Névtelen írta...

Hagyjuk azt a szőkeséget...biztos a fotózásról volt vagy ilyesmi...bár érdekelne, hogy ki az...és hogy miért nem hallunk V-ről semmit...érdekes és aggasztó:S
egyébként a londoni West Endet támogatom...aknázzunk ki Zachy tehetségét!!
LL

xdittax írta...

Szerintem a szőke csajszi, valmilyen munlákodó lehett a fotósorozat levezénylásáben, talán a készült magazin munkatársa, riporte vagy akármi. Nem fontos, csak azért mert pont nem Nessa volt az. Egyéként azért nem Zac kedvese volt vele, mert nem őt fotózták, sajnos nem közös fotózás volt.:( Majd lesz olyan is a HSM3 kapcsán, jupiii!:)

Pusza, ja és LL, helyes dolgokat írtál. És köszi ades!

Névtelen írta...

az tegnap volt....hajjajjj, a gáz az, hogy nem tok most vidiket nézni...át kéne mennem egy másik géphez??

xdittax írta...

Azért nem olyan nagy szám a videó, már bocsánat. Nessa kocsijában ül, egy pasas mutogat neki, vagy nem tom. Talán parkol, vagy épp távozik, ne haragudj, csak fél szemmel néztem, egyébként rövidek, egy perces videjó. A lényeg, hogy azért kedvesebb, met tisztán látszik az arca a volán mögül.

Névtelen írta...

Én azért csak átültem, elegem lett abból a gépből....bár ez se magy szám, és nem a vidi miatt ültem át...meg kell néznem még párat, ennyi...meg a reklámot is csak kétszer láttam össz.

Névtelen írta...

velünk együtt sikít... hát ez nagyon teccik!! jó tudni h minden rendben velük és remélem ÖRÖKRE együtt maradnak és így szeretik majd egymást ahogy most is♥♥♥
hajrá hajrá zanesssa♥♥♥
barbiii

xdittax írta...

Háát igen,

GO ZANESSA!xDDD

Névtelen írta...

ditta most vanessa kocsit cserélt zac-kel? hogy van ez? nem tudsz valamit arrol hogy vanessa audi cabrioletje hova lett?
pussz laura

xdittax írta...

Laura, sajnos nem tudok semmit arról, mi lett V Audijával, mely kétségkívül remek és gyönyörű kocsi. De mióta elsőre láthattuk a Lexus-sal, azóta nem cserélte le azt, mindig azzal közlekedik, így igazán úgy tűnik, végelegesen megvált az Auditól, nem tudni miokból.Viszont Zacnek maradt a saját eddigi Audija, ami bár nem környezetbarát, mint a Lexus érti a dolgát és szintén meseszép.:)

Névtelen írta...

meseszép az igaz de azért a cabrio mégis szebb, csajosabb autó, mint a lexus és jobban is illik Nesshez persze ha felajánlanának 1 ilyen kocsit gondolkodás nélkül elfogadnám...főleg ha V adná...
de az mégis ari h a két kocsi(mármint az Audik) egyen márkájú és színű volt... én a cabriot nem cseréltem volna le :)))
Barbiii

Névtelen írta...

Hahó!! Ha megnyerte,had vigye,LEGYEN BOLDOG Ő VELE!!stb... la-la-la!!Ez egy lakodalmas,seggdobálós,K1-es pörgetős dal szövegfoszlánya.Nessa még mindig nem a régi!! A Lexus-sal nincs semmi baj,szerintem növeli az önbizalmat,és azokkal a pöcsökkel szemben kell is neki. Az is lehet,hogy a következő autó egy tipikus amerikai nagycsaládos kiadás lesz. Időben fel kell készülni ezekre a dolgokra is. És a parkolás,meg a miegymás nem olyan egyszerű!!(f.é.)

Névtelen írta...

ditta de ez se normális hogy meg volt neki x ideje az audi aztán egyik nap rossz kedve lett vagy bármi más és lecseréli egy lexusra amivel nincs bajom csak ez nekem furcsa hogy már nem azzal jár.
én vanessa helyében nem cseréltem volna az audit hanem összeteném a 2
és megköszönném hogy adodott a lehetöség egy ilyen kocsim van
de hát ki érti hogy miért cserélnek x idö mulva kocsit
laura
remélem vanessa majd valamikor elmondja miért nem jár már az audival

Andi írta...

A rajongókra még szép, hogy nem féltékeny Vanessa hiszen nincs velük Zac olyan közvetlen kapcsolatban, de mi a helyzet a kolléganőkkel,partnernőkkel?

xdittax írta...

Hmm, én úgy vele, az autókváltása mindekinél bármikor előjöhet, ezeket a dolgokat annyira nem kell firtatni. A szomszéd is cseréli, bár ha jó a kapcsolatod vele, úgyis elmondja miért. Nessával is jó a kjapcsolatunk, de nem kell elmondnai, ha nem akarja, túl fogjuk élni, ez igazán nem olan fontos nformációt, ami végképp a vikágra tarozna. Viszont annyira nem is súlyos és titkos, hogy magába kelljen tartania...;)

Andi, remek kérdéseket tettél fel. Bennem is megfordult a dolog, hiszen egy rajongónak mekkora az esélye? De Zanessa már bizonyított.

Love,
Ditta×××

Andi írta...

"Zanessa már bizonyított"...ezt én is remélem és hiszem, hogy így van Ditta:)!

Andi írta...

Gyönyörűséges, ahogy Zachy Vani-ra néz ezen a képen (is)....olyan nagyon szerelmetesen...(sóhaj)

Névtelen írta...

Már tuti nem olvassa senki, de azért leírom :)

Ne feledjétek, még fiatalok! Reflektorfényben vannnak valamennyire, és sosem lehet tudni, ki minek a hatására, mikor "kattan" más irányba, mikor mondja azt, hogy mást dolgokat is ki szeretnék próbálni, vagy elege van.
Ettől függetlenül, ha igaz az, amit K.O. is mondott (azt hiszem van benne pedagógiai érzék, és tud bánni az emberekkel), hogy ők egymásnak, meg kémai meg minden, akkor bármi lehet. Kérdés, hogy a fiatalok tudnak-e ezzel bánni/mit kezdeni, felismerik-e :D (mert ha ez úgy van, ahoyg KO mondta, akkor az egy kincs ugye :)) )
Azért az a 2 hónap távol is rakott hozzá valamit a kapcsolathoz asszem...

Az autós témához: És a promóból kapta Nessa??