2008. júl. 3.

Vanessa a GMA-ban is!

Sziasztok!

Vanessa élete tovább folyik New York-ban, és legújabban a Good Morning Americá-ba is ellátogatott még tegnap, 2-án, ahol nemcsak legjobb barátnőjét köszöntötte föl, (aki tegnap töltötte be a 23. születésnapját és most épp Hawaii-on pihen) de most megjelent CD-je mellett két elkészült filmjéről is beszél. No és persze Zac nevét is kiejtették...;)



Azon, aki nem értené, újfent LinkLuvor segít:)))

Mindenki ragadja meg a kölyköket a házban, és ültesse őket a tv elé, ugyanis, mert hoztunk nektek mára egy nagy sztárt, akit a High School Musical és a High School Musical 2 című sikeres filmekből ismerhettetek meg, visszatért közénk második szólóalbumával, ez Vanessa Hudgens vadiúj cédéje, az Identified, tegnap óta van a boltokban, ő most itt van velünk. Köszöntsétek hát Vanessa Hudgens-t!
(taps)
Nem egy, hanem két CD-d jelent már meg, és 19 éves vagy, ugye?
Igen.
19 éves…
Igen.
Mit várhatunk az Identified-tól?
Nagyon élveztem második albumom készítését, ebben találtam rá önmagamra, mindig érdekeltek az ilyen dolgok. Kicsit különbözik az előzőtől, jazz-szerűbb, ez egy másik oldalam, amit még nem ismertetek meg, egyszerűen mondva jó szórakozás,
Ebből az összefoglalóból nekem úgy tűnik, hogy ez csak szórakozás, pihenés, de énnél még sosem voltál elfoglaltabb, még a túrnéd is előtted áll, igaz?
Igen, augusztusban megyek a State Fair Túrnéra, ami miatt nagyon izgatott vagyok, a show-ban Corbin is szerepelni fog, szóval igen, ezt tervezem.
Ó, a State Fair sok jót ígér!
Igen, a szabadidőmben megkóstolhatom a helyi finomságokat.
Igen, a megérdemelt jutalom!
(V nevet)
A High School Musical3-mal már végeztetek, itt a stúdióban erről beszéltünk. Az első rész nagyon tetszik a szülőknek, a második inkább a kölyköknek. Tehát mit vársz a harmadik résztől? És ez már a mozivásznon lesz látható.
Igen, most a vásznon lesz, most mindegyikünk megtapasztalhatja ezt az érzést. Nagyon izgatott vagyok, mert ebben az évben vagyunk végzősök, és ez minden…
Végre végzősök lettetek?!
Végre végzősök vagyunk, és végre diplomázunk,(nevet) ami elég szomorú. Lesz bál, próbáljuk majd kitalálni, mit csináljunk a jövőben, tudod, az egyetem, a munka és persze Gabriella kapcsolata Troy-jal. Szóval ez tényleg nagyon jó, nagyszerű a cselekmény.
Oké, Gabriella kapcsolata Troy-jal, de mi a helyzet a barátságokkal, amiket kötöttél, és persze tudjuk, hogy...Zaccel most minden rendben van köztetek?
Igen (nevet).
Jó, jó, nagyon sok rajongót szereztetek, akik nagyon támogatnak titeket, és örülnek, hogy látják, hogy ti ketten boldogok vagytok. Ashley, BFF(Best Friend Forever=Legjobb barátnő örökre), oké?
Igen, BFF...és ma van a szülinapja! Ashley boldog szülinapot!!! (nevet)
Vele most mi a helyzet?
Ő most épp nyaral.
Az ő nyara is elkezdődött...egyszerűen fogalmazva.
Ő is nagyon keményen dolgozott hosszú heteken keresztül.
És milyen szerepet játszol ezen kívül? Egy másik filmen is dolgoztál, igaz?
Igen, Rock On a címe, ez egy zenés film. Ez különbözik az eddigi munkáimtól, rockzenéről szól, és egy magamtól teljesen különböző karaktert játszom, aki a nevét, Samet egy néma 5-össel betűzi. Érdekes. (nevet)
Hogy tudtál egyensúlyban maradni a sok dolog között, ami az életed része?
Mindig elgondolkodom azon, hogy mekkora szerencsém van, amiért ott vagyok, ahol vagyok, és most ez őrülten hangozhat, de igenis nagyon hálás vagyok, amiért itt lehetek.
Most a YouTube generációban élünk: ha csinálsz valamit, az rögtön felkerül a YouTube-ra. Mekkora rajtad a nyomás, hogy a szemünk előtt nősz fel, és amit csinálsz, azt látja a világ, úgy értem, hogy kezeled a nyilvánosságot, és azt, hogy olyan dolog része vagy, amit a gyerekek nagyon szeretnek? Ez nyomást okoz neked?
Igen, egy vonatkozásban, de a nap végén mindig örülök, hogy sikerült leküzdenem, és imádom az életem, a forgatásokat, de természetesen jó példakép szeretnék lenni, és ennek érdekében a legjobbat hozom ki magamból, de úgy értem, még mindig önmagam vagyok. A nap végén még mindig önmagam vagyok.
Még mindig te vagy, és még mindig jót fogsz szórakozni Ashley-vel, kívánjunk neki most még egyszer boldog szülinapot.
Pontosan.
Vanessa, köszönöm szépen, és a következő műsorszám...a We’re All In This Together.
Ez a címe az egyik dalnak a 3. filmben!
Jaj, ez olyan volt… Gyerünk, játsszuk le az első filmből, barátkozz meg vele. Pedig úgy gondoltam, hogy Vanessa rajongói is nagy vadmacskák, és együtt énekelték a dalt veled.
Tudom, középsulisok.
Szóval ezért csinálta ezt.
(V nevet)
De köszönöm szépen még egyszer...
Én is köszönöm szépen.
...és a legjobbakat kívánom neked, mint mindig, sok szerencsét az Identified-hoz, ami a boltokban van ebben a pillanatban is!


- Nessa e nap folyamán, azaz még mindig tegnap egy fotózáson is részt vett, és ma elviekben már a Regis&Kelly-be is ellátogat, így holnapra várható a vidi, vagy akár estére . Mindensetre a tegnapi Nessről készült candid képekért(ahogy a GMA-ból és a fotóstúdióból távozik) kattintsatok IDE! Van mint mindig, most is nagyon csinos! :)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Volt olyan, hogy Z-vel nem minden rendben?

xdittax írta...

Ezt nem tudhatjuk. Gondolom a riporterek azért fogalmaznak így, mert elhiszik zokat a pletykákat, amiket néha a magyar lapok is írnak. Mittudomén pl. hogy Zac meleg, vagy Zac összejött Nikky-vel, vagy zsakított nessával a botránya miatt. Ők is ezt úgy gondolják,mintha akkor hullámvölgyek lettek volna a kapocsolatukban. Holott, persze nem biztos. Biztos voltak nehézségeik, de biztosan nem Zac hvatartozását illetően. :)

Ditta×××

Névtelen írta...

Aha. Köszi :)