2008. júl. 15.

Mégtöbb BTS kép

Ma estére már csak úgy néz ki képek érkeznek, régi-új képek, de a bosszúságunk után, nagyon jól eshet belefeledkezni.

Elsőre nézzetek szét a H-S-M.Org galériájában mert itt újabb HSM2 kulissza mögötti képekre bukkanhattok, nemcsak a helyes Zac-ről és a nicsak-megint-milyen-pulcsis-Nessáról (bár belegondolva ez volt először), hanem a szereposztás többi tagjáról is! :)

Másodszorra a következő HSM film, azaz a 3. forgatásába leshettek be ezen képek segítségével, igaz, ezek mind a People cikkének eddig is ismert képei. Ettől függetlenül azért csak mindenki imádja...^^

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok!

Nem is tudom, hol kezdjem: talán nem szólok el semmit előre, de holnap reggel indulok végre jól megérdemelt utamra. Már nem érdekel kivel, mi történik itthon, nekem mennem kell pihenni.

Jut eszembe, a "fiatalok" idén sem tudtak elbujdokolni, megtalálták őket egy karibi szigeten; bár gondolom mire ezeket a sorokat olvassátok, megismeritek ti is az új híreket és láthatjátok az izgalmas fotókat.

További jó munkát (de főleg nyaralást/pihenést) kívánok mindenkinek, nagyon jó kis oldalt hoztatok itt össze (látom Ditta alvállalkozók sora ömleszti neked az infókat). Ügyes vagy! Ügyesek vagytok!
Üdv: Me :o)

Névtelen írta...

Videó Zanessa nyaralásáról (illetve csak képek
http://www.youtube.com/watch?v=6P3x-Oo8H0w

xdittax írta...

Szia Me!:)

Végre! Úgy örülök Neked, az utadnak! Örülök, hogy végre megkaptad amit szerettél volna, hogy végre mehetsz, hogy végre pihenhetsz! Szívből örülök, arre vártam, hogy mikor szólsz már, hogy indulsz utadra. Komolyan, azthittem, hogy már ott töltöd napjaid!:)

igen, már én is "beléjük bújtam", és őszintén roppant helyesek, de közben szomorúsággal tölt el az, hogy ők talán még nem is tudják, hogy ez lett a vakációjukból.

Köszönöm Mindenki nevében a dicséretet, de most inkább én kívánok Neked minden szépet, csuda jó szórakozást és sok-sok pihenést!
Aztán majd mesélsz!;)

Puszi Neked: Ditta×××