2008. júl. 22.

2oo8.o7.21. - Hétfő(reggel)

Nos lássuk csak, tudjuk, vagy legalábbis sejtjük, hogy ért véget a vasárnap este Zanessa számára...;) Tudjuk, hogy Zachy gépe aznap landolt a LAX-on, és tudjuk, hogy onnan tovább kedvese, Vanessa szállította haza. Itt a vége(hiszen innen már nem mozdultak ki) - de csak a vasárnapnak!

Másnap, azaz tegnap reggel hétfőn, mindketten elhagyták Zac apartmanját, bár a sorrendről nem tudni.:)

De kezdjük Nessával. Szerelme nadrágját (és talán pólóját illetve fölsőjét) viselve, arcát kapucnival takarva sietett kocsijához(Lexus), majd hajtott elsőszámú(vagy talán csak a 2.) otthonához, haza. Képek ITT!

Zac mindeközben kocsijába(Audi) pattant, majd abból ki és egy épületet(de milyet?) keresett fel természetesen Los Angeles-ben. Képek ITT!
Ezután pedig a szépfiú a Toluca Lake-i kedvenc kajáldáját, a Paty's-t is felkereste egy (magányos) reggeli elfogyasztása édekében. Képek ITT!



KÉSŐBB: Megnézhettek egy videót Zachy-ről, amint a fotósok elől fut el. ×)

7 megjegyzés:

troy15 írta...

Szija van kedved egy közös fórumot vezetni????Adminisztrátor is lehetsz ha eggyütt csináljuk:)
az oldalam www.bubaj.gportal.hu
a fórum http://bubaj.forumx.hu/
remélem benne vagy és számíthatok rád?:)

xdittax írta...

Kedves Troy15!

Ne haragudj, már előre félek is mit fogsz szólni, de úgy gondolom erre nem vagyok elég alkalmas, nem vagyok rátermett. Félek, nem lenne elég időm, és ez biztos is úgyhogy igazából ezt a drága lehetőséget most visszautasítom. De szeretném ha tudnád, hogy nagyon örülök, hogy rám gondoltál és nagyon jólesett, hogy felajánlottad.

Tényleg köszönöm és elnézésedet kérem: Ditta×××

ades írta...

szeri ntem igazán összeköltözhetnének szinte mindig egymásnál alszanak hol ness zacnél vagy forditva

troy15 írta...

ohh:(pedig örültem volna:(sajnálom:(és abba benne lennél hogy pl.:hírdeted a fórumot és én pedig a bejegyzéseghez amiket írsz témákat írok:)!

xdittax írta...

Háát ades, ha hivatalosan és névlegesen még nem s tették meg, má fél lábbal Nessa igazán ott él, ami nagyon édes. De azt nem hiszem, hogy Zac túl sokat aludna Nessáéknál, a szülök felügyetele alatt. xD

Troy, ténylegs ajnálom, hogy nem fogadtam el,és öülök annak, hogy megétesz. Pesze bíztathatod a többieket, hogy beszélgessenek és különböző témákat vitassan meg, de itt is ezt csináljuk úgyhogy.:) Nem tudom, nyugodtan, de azért ne túl rámenősen! Köszi:
Ditta×××

Névtelen írta...

...szeritem is... összeköltözhetnének...bár nemrég monta ness.. ha akar venni egy házat majd ... de azért ott együtt lehetnek... monduk biztos van ott cucca ... de akkor is... össszekö9ltözhetnének, de az is lehet h már öszeköltöztek csak ezt nem jelentették be!!!!!!nah mindegy ,rájuk tartozik!!!de mindenesetre nagyon édesek a képeken... bár kár h ness takarja az arcát , de az is lehet h nem volt rajta smink és azért takarta az arcát....bát ő úy is szét... vagis nagyon édesek a képeken... már csak az a kár h nem egyszerre jöttek!!!!!!!!

xdittax írta...

Háát reggel volt, biztosan tényleg nem szívesen mutatkozott, de nem azért mert híres, és nem akarja mutogatni a reggeli "képét", haenm azért mert ember, és nem szívesen mutogatja az egész világnak a reggeli "képét". Remélem értitek, hogy értem.:)

Az összeköltözésről. Erről már írtam én is. De nem hiszem, hogy már megtették volna. Az azért feltűnű lenne, és mostanában is kaptunk olyan képeket ness-ről, amint a saját saládi házikójába lép be épp. De majd az is meglesz!;)