2008. júl. 5.

Romantikus kiruccanás


Rettentően izgultam, hogy ma(vagyis tegnap) történjen valami Zanessa háza táján, de úgy néz ki aggodalmam fölösleges volt.

Zanessa csakúgy, mint a tavalyi HSM forgatása után kedvett kapott egy kis pihenésre, teljesen jogosan, hiszen év eleje óta lankadatlanul és szorgalmasan dolgoznak.

Bár az érkezett candid képek, nem a legidilikusabbak, ugyanis párunk megpróbált kifogni a fotósokokon... Magánrepülővel hagyták el a Los Angeles-i LAX repteret és oda limuzannal érkeztek, de külön-külön sétáltak a gépükhöz, így eddig elkerülhették, hogy együtt fotózzák őket. De annyi baj legyen, mert bár én is azt szeretném, hogy nyugtuk legyen, hogy pihenhessenek és önfeledten romantikázhassanak, talán mindannyiunk nevében kijelenthetem, hogy vágyunk olyan képekre, mint tavaly a hawaii vakációjuk hozott. És megnézve a képeket, ez nem is lesz olyan nehéz, mert az tuti a szörfdeszka láttán, hogy tengerhez mennek...talán barátaikat keresik föl?!;)

Minden ki fog derülni...talán...:)

Képekért kattintsatok a forráshoz, IDE!

Bár tudom, így is Mindeki kimondottan és leírhatatlanul örül Zanessának, találtam egy eddig nem látott csodaszép képet róluk, ami talán most feledtetei velünk azt, hogy a reptéren nem mutatkoztak konkrétan együtt... Credit: Zefron Forum.



Gondoljátok, hogy ez esetlegesen egy új kép már? Úgyértem dátumilag is? Hmmm?

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az új képet illetően: sztem röviddel Zac hazatérése után készülhetett, Angliában is ilyen sapival láttuk, de jól is néz ki rajta:)<3
Más: úgy láccik, megint elhagyott a szerencse, egyszerűen pikkelnek rám és a gépre otthon, úgyhogy ford majdcsak hétfőn. Sorry annak, aki ma várta volna, ez már nem rajtam múlik, de majd igyekszem...hehe majd egy kis zenei neveléstől észbe kapnak anyámék...
jah és persze a nyaralás...ez kezd egyre forróbb lenni...V mondta is, hogy top secret, de remélem, azért mégse lesz az...és egy Hawaii 2 supercute lenne<3
xoxo,
LL

Andi írta...

Eljött hát a várva-várt nyaralás Zanessa-módra...végre:)
Vártuk ezt a pillanatot és valóban vágyunk további képekre, de már így is nagyon megnyugtató az a tudat, hogy ismét egymásra koncentrálhatnak és....stb...:))))

vivcsi93 írta...

Vanessa ennyivel alacsonyabb Zac-nél? :S nekem az eddigi képeken ennyire nem tűnt fel, vagy eddig az összes képen magassarkú volt rajta? Ennyivel nem lehet alacsonyabb, vagy igen? (minő hatalmas problémáim vannak:D) Remélem jó kis romantikázoskban lesz részük, megérdemlik a pihenést!

Névtelen írta...

Vanessa 163 centi, Zac meg 176...és ehhez képest elég nagy különbség van köztük, tényleg, bár Vani állanóan magassarkúban van...

xdittax írta...

Lehet, sőt, biztosan supercute lenne Hawaii de én valahogy nem erre vágyok, vagyis igazából tökmindegy mi az úticél, Zanessa legyen boldog és élvezze azt. Csak fura, hogy pl. Ashley szülei is ott vannak Haawaii-on és én igazából azt szeretném, ha amguk élveznének édeskettesben egy kis minőségi időt, távol a munkától, de azért mégse annyira távol a fotósoktól, mert nagyon szeretném látni a romantikájukat, szörnyű érzés belütni az orrunkat, nem?

De egy duplarandira is szívesen kíváncsi lennék, csakvalahogy. mindegy is, montam már a lényeg, Zanessa, nem a helyszín.

Egyébként, a képen az is eleht, hogy míg Zachy szögegyenesen áll, V rogyasztja térdeit...lol:P

De végülis tényleg midnen a cipőktől függ:)

Névtelen írta...

Sziasztok! LL sajnálom, hogy így jártál, de természetesen tudunk várni a fordításokkal!
Biztos gazdagodhatunk Zanessa-képekkel és talán mostmár videó is kesz a nyaralásukról! Ditta szerintem nem pimaszság, mert a sztársággal 1üt vállalták ezt is! És ha nem akarnák, hogy bármi is történjen, akkor szupertitkos helyre mennének nyaralni... De azért remélem nem Ash-ékhez mennek, mert ott már így is sokan vannak...
Egyáltalán nem baj, hogy Vanessa ennyivel alacsonyabb Zac-nél! Most jön az az olcsó közhely, hogy a szerelmet nem centikben mérik!:P:P ZANESSA 4 EVER
Puszi: *Nóri*

xdittax írta...

Háát igen, nem a méret a lényeg...xDDD

Névtelen írta...

korban természetesen jól állnak :D

Névtelen írta...

Helló mindenki,megjöttem ám én is. Hát az a fehér nadrágszerű izé,amit Nessa viselt,a gépre szálláskor,hát szörnyű!!!! Inkább ment volna egy semmiben. Olyan sok jó cucca van,és tessék.Zac-től sem voltam elszállva. Na mindegy,lazítottak így is. Ditta! A MÉRET igen is a LÉNYEG!! Ha-Ha-Ha!!!!(f.é.)

Andi írta...

A méret....húúúúú....veszélyes vizekre eveztünk...Ők egymásnak vannak teremtve, úgyhogy a méret nagyon is OK kell,hogy legyen!:)Öhhhmmmm...ajaj...azok a szerelmetes órák....:)

Nekem tetszik Zachy kockás gatyója és én csípem Vani nadrágját is, nekem bejön ez a stílus és látom Neki is...csak azt sajnálom, hogy nincsenek együtt a képeken.:)