2008. júl. 7.

ZV vegyes friss

Az egyszerűbb dolgokkal kezdem a pótlást, azokkal, amik nem lehetnek újdonságok azoknak, akik rendszeresen életben tartják a comment-részlegeket!;)

De akik ezt nem tennék, és biztosan vannak itt csöndben meghúzódók, azoknak most itt gyorsan tálalok egy Zac videót és egy magyar(!) Identified-kritikát!

Zac Efron az E! 30 Legjobb és Legrosszabb Beach Body listájában


Vanessa Hudgens a Quart internetes portál kritikarészlegében - természetesen az 'Identified'-dal

Vanessa Hudgens: Identified
C

Várakozások:
A tizenkilenc éves Vanessa Hudgens többedmagával pályázik "az új Britney" címre az újgenerációs amerikai énekesnők közül, és még az is lehet, hogy nem teljesen esélytelen. Hudgens az utóbbi évek legnagyobb Disney-filmsikerében, a High School Musicalben tűnt fel, és már két éve megjelent az első szólólemeze, a V, amely azonban gyengus és jellegtelen műanyag popzenéjével nem tudott robbantani. Azóta Vanessa túl van egy pucérfotós botrányon, no meg a High School Musical második részén, sőt, most forgatja a harmadikat. Mint versenytársai esetében, nála is az a kérdés, sikerül-e nyerő szerző/producer-csapatot mögé állítani, de legalább ennyire fontos az is, hogy az énekesnő személyisége ki tud-e türemkedni a stúdiótrükkök fala mögül.

Eredmény: Az ír, indián, filippínó, spanyol és kínai felmenőkkel is rendelkező Vanessa először is tényleg mutatós lány, kár, hogy ez a borítóról nem derül ki, hiszen itt leginkább PJ Harvey és egy béka keverékére hasonlít, sikerült kifejezetten nyomasztó fényképet készíteni róla. A közreműködők listáján látható, hogy sikerült szintet lépnie az első album noname producereihez képest, hiszen JT Rotem vagy Dr. Luke már igazi világslágereket is szültek, és itt is sikerült néhány működő popdalt összeeszkábálniuk. A lemez friss, viszont csak ritkán akar túl modern lenni, és ugyan van itt néhány Timbaland-szinti, sőt, vokóder is, de egyértelmű, hogy Hudgens inkább Christina Aguilerát tekinti példaképének, semmint Britneyt. Ez leginkább az amúgy jól sikerült, Aguilera "jazzes" új lemezét idéző kislemezdalban (Sneakernight) mutatkozik meg, meg abban a pár műanyag r&b-balladában, amelyek szokás szerint a lemez gyenge pontjait jelentik. Igaz, amikor Vanessa Britney próbál lenni, az még rosszabb (Party On The Moon – valaki tiltsa már be ezt a rohadt vokódert, de tényleg!), úgyhogy inkább menjünk csak vissza a lemez elejére, ahol egy tehetséges lányt hallhatunk, aki aránylag jó popdalokat énekel (ilyen a címadó dal, a First Bad Habit és a Hook It Up), a második felét akár egészében ki is hagyhatjuk.

Kinek ajánljuk: Azok a szülők is megvehetik kislányuknak, akiket zavar a csajos popzenékből általában ordító szexualitás – itt a szövegek megmaradnak a tiniromantika szintjén. (Inkei Bence)

Forrás: Me és *Nóri*

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Inkei Bence elmehet a jó francba!!!!!!!

Ajajj, host látom csak, hogy van egy megahosszú fordításra váró cikk a HSM3-ról, és egyszerűen már lassan kezdek csömört kapni tőle, úgyhogy...majdcsak később, egyenlőre próbálok lemondani pár programot, ezzel így nem bírok...vagy nemtom. Az is most bírt eszembe jutni, hogy kinn a kerben van egy hatalmas gumimedence felfújva a részemre...úgyhogy csobbanok egyet, ha megbocsátotok:))
LL

xdittax írta...

Hey, LL, nincs semmi rádkényszerítve, én is itt vagyok mostmár!;)

Névtelen írta...

Na én csak a törcsiért jöttem be:P
És asszem tényleg szünetet tartok, legalábbis azt a cikket nagyon hosszúnak találom, meg a TRL vidit is...najó, megkeresem az úszódeszkát is aztán megyek még medencézni:DD
LL

xdittax írta...

Oksa. Jó pancsit!:P

Névtelen írta...

köszi
most végeztem, azért elég hideg volt a víz...de nagyon kiri ettől fügetlenül...fúú újabb edzés a láthatáron...:(

Névtelen írta...

Sziasztok.Szerintem nem kellene annyira foglalkoznunk ezzel a dologgal. Ugyan én nem értek hozzá,de ha többször elolvasom nem is olyan durva. Na jó talán egy két szót kihagytam volna. Végeredményben a kritika építő jellegű is lehet általában.De mivel Nessa eme Magyar kritikát biztosan kihagyja,hát mellékes a dolog. Tudvalévő dolog,nálunk ez az album nem fog tarolni! De nem is ránk lett alapozva Nessa zenei karrierje! Lám-lám az album letöltve a megfelelő helyről,viszont az eladási statisztikák csak a ténylegesen eladott albumszám után mérhetőek fel.Nekem azért tetszik a zene. ENNYI!!(f.é.)

Névtelen írta...

Hát én szerintem is szuper teste van Zacnek, de azért ez már túlzás, ahogy istenítik....nem akarok senkit megbántani ezzel...csak pont emiatt az agyon dicsérések miatt lesznek a sztárok nagyképűek....remélem Zac-el nem szalad el a ló.