2008. júl. 15.

Magyar HSM3 trailer

15 megjegyzés:

vivcsi93 írta...

Igazi zeni élmény, egy generáció számára, ami filmszenzáció lett!
Ez nagyon jól megfogalmazták, ezek a szinkronhangok voltak a 2. részben is ha nem tévedek ugye? Sztem most aránylag egészen hasonló a szinkronszöveg, mint az eredeti!

vivcsi93 írta...

az a rész amikor Zac felemeli a fejét, és vizes a haja, az nagyon HOT........! :)

xdittax írta...

Nem tudom, erre nem is figyeltem. Mármint a szinkronhangokra, de biztosan. Most képzeld, azt olvastam a YT-on egy kommentbe írta valaki, hogy megkérdezte valamelyik moziban, hogy mikorra várható a film mon.-n, és azt mondták neki, hogy semmikorra. Ami azt jelenténe, hogy megint tvfilmként élvezhetjük végig a Jetixen? Végülis nekem annyira nem nagy probléma, csak siessenek a leadásával. De akkor is furi az egész.

Egyébként meg megértelek a HOT-tal kapcsolatban.;)

Névtelen írta...

Zachy nagyon hot, ebben egyetértünk!!
Mi az, hogy semmikorra?! Na nehogy már...egyébként tuti, hogy nem így van...én láttam a plakátokat Miskolcon!! Biztos egy idióta antifannal hozta azt a vkit össze a balsors...szóval nyugi, lesz mozi...ha pedig nem, kitekerem az összes antifan jegyárus nyakát;))
Az elején Zac szinkronhangja tökre Andy Larkinos volt...nem illik hozzá...de a jelenetekben már nem ő volt, úgyhogy azzal ki vok békülve
LL

vivcsi93 írta...

Csak nem lesznek annyira .......k, hogy nálunk a moziban nem adják le :S Ez a film nálunk is hatalmas siker volt, biztos nagy bevételt jelentene a mozikban. Nekem ez egy kicsit idegesítő az amcsikban, hogy azért mert Mo. kisebb, mint Amerika, vagy Anglia, még nem kellene ennyire lenézni.........mondjuk ha csak a tévében adják le akkor is jó, de azért ez így diszkriminációnak minősül! Nah majd fohászkpdunk! :) Én már beleéltem magam, hogy becsücsülök a moziba a popcornommal, és megnézem.
Úgyhogy én meg is fogom, majd max bemegyünk és levetítjük a rajongóknak! :)

Névtelen írta...

Hahó,hahó!! Gyerekek!Srácok!! Figyelem,figyelem!!!!!! De igen is mozifilm lesz a HSM3!!!!!!!!!!! Nálunk is játszani fogják,de most felszeretném hívni a figyelmeteket,Google: ide írd be:filmbuzi. Kattints a Filmbuzi,kritikák,hírek,trailer,poszterekés egypár B-film-re. pörgesd lefelé,és lásd,amit látnod kell!! Komenteket,csak erős idegzetűeknek ajánlom!!! Ez most nem vicc!!(f.é.)

xdittax írta...

Nekem is ez jutott eszembe, hogy a moziplakátok, amiket Ti bezzeg folyamostosan láttok. De tényleg kacsa volt ez a feltételezés, mivel most hívott a bártnőm, kapaszkodjatok meg, október 25-re Kecsóra moziba!!! Mitszóltok?

F.É. Mindjárt kukkantom, de féle, közben még le is kell mennem vacsizni, így csak később jövök a reagálássla, bár még nem tudom miről van szó...

Névtelen írta...

Kecsóra?! Kénytelen leszek odaköltözni, de mielőtt hívnám a vállalatot...honnan van az info...mármint bnőd honnan vette?

xdittax írta...

Undorító. Szívesen írnék nekik, de egyelőre még érlelem. Nem is érdekel. Mindenkinek lehet és van véleménye, de itt már nem az a lényeg. Itt tényleg az, hogy valaki magát fényesítse mert nem néz meg egy könnyed tinimusicalt. Mert itt már az a lényeg, hogyan lehet valakit és valamit, egy rajongót és egy filmet, és emelett több száz olyat, aki még szereti ezt az egy filmet alázni Porig. És sz*rnak nevezni. Oké gyerekek, ez az élet. Ilyen a világ. Tudtuk eddig,, ezután is tudni fogjuk. Az ember nem is várhat szolidaritást, érdeklődés, tisztelet, csak jön és könnyedén, helyes magyar stílusban előadja magát, önnön dicsőítését. Ja igen, magyarok vagyunk. Azok nagyon. Mai magyarok. Undorító.

Majd még jövök! Sok pusszi Neked F.É.m!

Névtelen írta...

Tipikus antifanok...na látjátok, pont ilyenek. Az amcsikat mindenki fikázza, hogy milyen bunkók, pedig köztük feleennyi az ilyen seggfej... Nem érdemelnek annyit se, hogy szóba álljunk velük. És majd nagyon pofára fognak esni, ha meglátják, hogy ez a film bizony megint rekordot dönt bevétel terén. Miért születnek ilyenek egyáltalán?

Névtelen írta...

Na én nem bírtam tovább,és írtam egy két mondatot,várom a reakciót,küldöm őket a jó büdös francba!!(f.é.)

Névtelen írta...

Láttam, F.É, láttamxD. Mehetnek is, a haza szégyenei...és nem voltam elég erős...csak az a baj, hogyha ezeknek próbálsz elmagyaráizni vmit értelmesen, rögtön lehülyéznek, amire reagálnom KELL, az ő szintjükre viszont nem szabad lesüllyedni...még mindig érlelem, hogy hozzászóljak-e, de egyre inkább idegesítenek...

Névtelen írta...

Na szóval tehetnek nekem 1 szívességet,és ezzel letudtam a dolgot. Még mindig vallom,hogy optimistának kell lenni. Mert mi vagyunk az esélyesebbek arra,hogy túléljük az ilyen jellemű,és hasonló jellegű :embereket,dolgokat. Szívem minden szeretetével,gépem billentyűzete segítségével írásban ugyan,de mindenkit ölelek.(f.é.)

Andi írta...

Sajnos akár mit írsz nekik, ők akkor is azt fogják gondolni amit...és még Téged tart majd annak aminek....ő gondolja ami persze minket cseppet sem érdekel, hogy ők mit gondolnak Rólunk vagy a HSM-ről, mert nem kell,hogy figyeljünk rájuk!
Én kb.a 15. commentig bírtam olvasni, aztán úgy gondoltam, mi a jó fenét keresek itt, na gyerünk vissza Dittához, ott az Én helyem!:)
Koncentrálj a jóra és próbáld kerülni a rosszat,ha jól akarod érezni Magad!:)

xdittax írta...

Milyen igaza van itt Mindenkinek! Köszi Nektek, örülök, hogy vagytok nekem!<3