2008. júl. 7.

Here I Am!:)

Sziasztok!

A minap, azaz pontosan tegnap ilyen levelet küldtem LL-nek. Gondoltam idézem Nektek, ez a legjobb módja annak felvázolásához, miért nem volt tegnap semmi jel rólam, holott lett volna mit megosztanom Veletek!

"Nagy bajom van. Nem is akármilyen. A gépem tudvalevő nagyon betegeskedett már egy jó ideje, de annyira nem zavart. Mostmár apum is belenézett a gépbe, és kideürült, bár én ilyenekhez nem értek, hogy a prosszecoszoramat hűtő cuccusnak annyi, így bármelyik pillanatban leéghet a gépem. Mivel az a pasas, aki szokta csinálni a gépünket, és akitől szoktunk vásárolni a hozzávalókat, tegnap utazott a Balcsira nyaralás céljából, jövő hét hétfőig min. nem kapcsolhatom be a gépem, mivel csak egy hét múlva vasárnap jönnek haza a családjával. Szóval a gépem kilőve, ami nagyon megnehezíti a blogom rendszeres és foylamatos működését. A tesóim gépéhez, mint most, néha odatudok surrani, de az egyik nagyon lassú, a másik előtt meg mindig ott tanyáznak, így még most is csak ide sikerült jönnöm elsőnek. Talán még megyek a blogra is, bár délelőtti próbálkozásomra itt a borzalmasan lassú gépnél besejött. Ó fejem!"

Szóval ezért nem voltam tegnap. De ma már viszont annál inkább vagyok...és leszek is! Nem, nem tesóm gépeit foglalom el véres küzdelmek árán, hanem csak egyszerűen szereztünk, azaz vettünk alkatrészt a gépembe, és csodák csodájára, újra teljesen ép és egészséges. Persze a még mindig majdnem fullon van a memóriám, és a vidik se mükszenek, de legalább viszonlyag használható állapotban van. Végülis arra jó, hogy pötyögjek rajta Nektek! És remélem ennek most Ti is örültök!;)

Mert innentől kezdve, szerencsére csak egy nap kihagyással de újra jöhetnek és következhetnek a friss hírek! Bár nem Zanessa képek...ami annyit jelent, hogy ők most nagyon-nagyon boldogok...^^

Ditta×××

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

eztaztán jókor mondod...pont amikor átadom az üzit:D:P
mért vok én ilyen szerencsétlen?!
namind1, a mai adag fordot mindjárt adom

Névtelen írta...

jaj, és az, hogy tegnap én se voltam, szintén nem nekem köszönhető, szóval egyértelmű ezekután:S
najó, megy a ford

xdittax írta...

Én meg megyek ebédelni. Utána jövök és mindent megcsinálok!:) Pusz!

Ditta×××

Névtelen írta...

Énis...pontosan...fúú ezaztán az elfoglalt nap!:)

Andi írta...

Szia Ditta!
Örülök, hogy újra itt vagy, hiányoztál:)
A VABN-on láttad azt a szép HSM3- Troyella-pillanatot?...Hmmmmm:)

xdittax írta...

Úristen Andi, még szép! Valami észvesztő lesz az a jelenet, bár a tánc és az eső mindig ezt hordozza magában, nem igaz?:)))

Puszi Neked!:)