2008. júl. 25.

A szívtipró csütörtökje:)

Halihó! Szép estét!

Úgy döntöttem, bármilyen kómás is vagyok, nem hagyom bejegyzés nélkül a napot, és megosztom Veletek a legfrisseb candidokat a mid rága Zacharynkről! Ja és egyébként kérlek nézzétek el nekem késői jelentkezésem, családi okok...egy kis kikapcs.:)

Mindazonáltal Zac nem követte a példámat és nem szakadt el a forgalmas mindennapoktól, épp ellenkezlőeg, töbször is föltűnt Los Angeles utcáin. Hol gíy, hol úgy...;)


Első ízben(bár a pontos sorrendet nem tudom) egy fotósorozat elkészítése céljából - mely végül 5 óra hosszáig tartott - a Culver City-beli Smashbox stúdióba tartott, rájellemző szerelésben, melynek "kiemelt" darabkája néha-néha kitűnő boxere...hmmm^^ Képek: ITT.

Innen viszont, mármint a stúdióból kocsijához tartva szintén megajándékozz minket képekkel, és istenbizony ezek a csütörtöki nap legjobbjai - le van ejtve az a szőke kisérője... Ugyanis Zachary a fotózás lezavarása után, melyről még egyelőre nem tudjuk melyik magazinnak készült, vizes hajjal és valami lenyűgöző arccal távozott felmutatva, hogy ő is béke után áhítozik... Nos én akármit megadnék Neki...LoL, csak vicceltem!xDDD Képek: ITT.


A Just Jared viszont ezen képeken kívül megosztott velünk arról is további fotókat, amint Zac egy ügyvédi irodát is fölkerestt Century City-ben. A JJ egyébként azt írja, azt rebesgetik Zac-ről, gogy egy szerep után kutat a londoni West End színpadán, hogy végre színházban is megcsillogtathassa 3szoros(színészkedés, éneklés, táncolás)tehetségét! Izgalamsan hangzik! Képek: ITT.

Nos, jó éjt Mindekinek. Ja igen és Zanessás szép álmokat!;)))

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

jajj már megint ez a "gatyavillantás":DDD
barbiii

Névtelen írta...

ahha!:) és Vanessa hír pótlás nem lesz?

xdittax írta...

Vanessa hír pótlás lesz, igaz, ő az elmúlt napoban nem igazán merészkedett ki az utcára.

Névtelen írta...

Én is úgy látom, kéne pótolni, van mit....bár nem CCNews sajna...
És nagy nehezen felmászva ZAAngelsre, látomám, hogy sokról lemaradtam....és bármennyi időbe telne visszatérésem, azért azt a hajlakkos cikket kisajátítom fordításra...azért tényleg fontos, hogy mennyire pletykaszintű a hír
LL

Névtelen írta...

Hát magabiztos ez a srác,ez tisztán látszik azon a huncut képén. A boxert már annyiszor láttam,szóljatok,ha elfelejti esetleg felvenni. Olyan izmos lehet a hátsó fertály talán,mind a kar izma?Mindegy,mert neki meg van a karizma!!(karizmatikus ) (f.é.)

Névtelen írta...

uhh télleh f.é igazad van.. de megnézném a popókáját:DDD♥
barbiii

Névtelen írta...

Azt elhiszem baby,de állj be a sorba!!(f.é.)

Névtelen írta...

én be is állnák ha kisebb lenne az a sor és közelebb lenne xD :DDDD
barbiii

Névtelen írta...

Ok,de azért ne add fel!(f.é.)

Névtelen írta...

dehogy adom eszem ágában sincs:DD egyszer találkozni fogok vele és nessával ezt biztosan tudom♥♥ :)))
barbiii