2008. júl. 3.

Még egy albumkritika

Egy újabb "véleményezés" látott napvilágot Vanessa Hudgens 2. szólóalbumáról, melynek fordítását ugyan sokáig halogattam, de nem feltétlen azért, mert csúnyákat írogattak róla.

"A nagyszerű Hilary Duff 2003-as kirobbanása óta, a Disney bizonyítottan jobb a hasonló divatos hihehtő tinipopsztárok felfedezélsében, melyre a legújabb és leginkább váratlanul érdekes példa, Vanessa Hudgens.

A pénz-csináló High School Musical mindhárom részében felbukkanó sztárnak két teljesen tisztességes albuma (az új 'Identified'-ot beleértve) és egy karrier-növelő meztelen fotóbotránya van. A 19 éves Hudgens egy titok, egy Abercromibe kardigánba csomagolt rejtélybe bugyolálva. Amíg a hűvösen bíráló tekintete a lemezborítóján azt sugallja, ő Tudja a Dolgokat, az 'Identified' nem lehetne egészségesebb, ha ez egy erényövbe becsomagolva jönne.

Az A-listás producerek szükséges csapatának felügyelet alatt, az 'Identified' nem vizsglája meg - vagy nem ismeri fel - ezeket az ellentmondásokat, helyette nyíltan felajánl egy frissen sikált kortárs zenei tendenciát, a Diseny téma verziója szerint. De a hip-hop-ba és a popba vezető rövid elterelő műveletek ellenére, az "Identified" majdnem merészen magába foglalja az igazi old-school R'n'B-t és a nagy balladákat a zenés színházak leghomályosabb szippantásával. Ha valaki összegyűjti Amy Winehouse, Rihanna és Christina Aguilera munkáit, lehetséges, hogy valami ehhez hasonló jön létre.

Hudgens játékosan rója útját az olyan elhibázott dalokon keresztül is, mint a 'Seakernight' vagy a 'Hook It Up',melyek annyira néma junior-high-szintű klubszámok, hogy hallgatásuk ténylegesen testileg fájdalmas. De ő a bluse-os balladákon, mint például a 'Gone With The Wind'-en, és számos közepes tempójú jazz számon kellően uralkodik." - Allison Stewart - Washington Post

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ditta!
Tegnap nem irtál:(
Puszika K.

Névtelen írta...

Hm köszi, hogy lefordítottad helyettem, már tényleg elegem volt belőlük, viszont nekem semmi bajom nincs a Hook It Up-pal, se a Sneakernight-tal, sőt az első kifejezetten a kedvencem, dehát mindenkinek lehet véleménye...ezek a kritikák nagyon ellentmondanak egymásnak, úgyhogy legalább mindenki megtalálhatta a hozzá közel állót. Sztem a kritikakorszaknak ez volt a záródarabja, és most egy jó ideig a JJ korszak fog uralkodni, az általam CCkorszaknak nevezett hírözön. Jajj fájdalmas elválnom ettől a géptől, de 10 perc múlva meg kell tennem:((
LL

Andi írta...

Ez az Allison Stewart el mehet a jó fenébe....!!!!

xdittax írta...

De most igen K!:]

Én is szeretem az említett 2 dalt, bár ez már nem az első krika amely nem túlzottan méltatja a HIU-ot, de sebaj. Valóban ízlések és pofik. Ha mi írnánk kritkát, az is bizonyára szemet szúrna valakinek, de ők írják és mi meg elfogadjuk, bár Andi kevésbé:P:D

Amúgy, igaz, valahogy én is ezt érzem a kritikák egyik utolsó darabjának, bár végülis mégsak most jelent meg az album. úgyhogy még biztos hangot ad valaki valamilyen formában. Én azért kíváncsian várom, mint ahogy az elkövetkezendő candid korszakot, csak a lényeg az, azért legyen iegy kis nyugtuk, és ne legyenen gorombák a papparazzik.

Pusz: Ditta×××

Andi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Andi írta...

Áááá, Én imádom a kritikákat....végül is azok vagy erőt adnak (aki biztos a dolgában annak mindenképpen) vagy lehúznak....és akkor aztán kapálózhatsz...
Én úgy gondolom a negatív kritika akkor Oké, ha van mellette pozitív vélemény is mert akkor
"egyensúlyban Vagy"....és Én szeretem az egyensúlyt!:)

Névtelen írta...

de szemát kapja be NEM számít mit mond Nessa számai akkor is nagyon Jók. Ezek már nem tudják mit mondjanak azért írjaák a hülye kritikáikat... ez sztem szánalmas...ennnyi :S:D csak így tovább KiCsI LáNy!!!!!
Beey