2008. júl. 26.

VMA - Legjobb Pop Videó

Ugyebár az idén az MTV Video Awards szervezői a rajongók kezébe adták a döntést olyan szinten, hogy mi dönthetjük el, kik legyenek a díjra jelölve, persze hogy ki nyeri meg azt, arról már nem mi határozunk. Nos, pár napja lezárult a Legjobb Női Videóklip-re való szavazás, melyben Nessa a Sneakrnight-tal volt esedékes, és már ki is hirdették a hivatalos jelölteket a díjra. Sajnos Vanessa nincs köztük.

Britney Spears-”Piece Of Me”
Jordin Sparks- “No Air”
Katy Perry- “I Kissed A Girl”
Mariah Carey- “Touch My Body”
Rihanna-”Take A Bow”

Azonban bár ez némi szomorkodásra ad okot, a legújabb kategória jelöltségért, mely a Legjobb Pop Videóklip, újra szvazhatunk Nessára és a Sneakernight-ra!

Szavazni ITT tudtok(ez a 4. oldal a 7-ből) Nessára egészen július 30-ig! Ereményhirdetés augusztus első napján! Hajrá!

Forrás: ZA Angel's.

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez a gép merő...na jó, csak rendes flash player hiányzik róla...lusta vok átmenni a másikhoz....na 8, szavazzatok helyettem is:)

Névtelen írta...

jajj de jó lenne ha Nesst az így láthatnánk az MTVn...:DD
barbiii

Névtelen írta...

ááááááááá én ezekre nem fogok szavazni az tuti na nem baj hátha most vanessa nyerni fog amugy nincs bajom akikre itt a végsö jelölés van Pl:rihanna ,britney de hát.....igy inkább nessa
nem tudod ashley-re nincs más kategoriában jelölve?
pussz laura

Névtelen írta...

Hát ismételten esélyt kapott,és ez fantasztikus dolog. De ugye a szívünk mélyén tudtuk,hogy képtelenség lett volna! Túl nagy nevek vannak ott. De legalább megpróbálta,és ez a legfontosabb!! Ha továbbra is ilyen kitartó lesz,biztosan sikerül neki is majd.(f.é.)

xdittax írta...

Háát nem tudom F.É. Úgyértem pesrze szép nagy nevek és tehteséges előadók voltak mellette, ez kétésgtelen. Rihanna még mindig megérdemelten nagy durranás végül is, de minden attól függött most, kinek mekkora a rajongótábora az hogy ki érdemli meg a díjat a választott jelöltek közül az okosok választása. De én úgyhittem és hiszem még most is, hogy Nessa elég nagy népszerűségnek örvend, rengetegen szeretik, a hangját mégjobban, így mertem remélni, hogy sikerül. De majd most!

Uhh, Laura, nem tudom, hogy Ashley benne van-e, szerintem biztosan, bár nem néztem meg most a listát.

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Csá Ditta! Hát akkor még mindig növekedni kell annak a rajongó tábornak. Tudod szerintem majd beérik a gyümölcs,de még nem most. Nehéz hivatás ez a maga szépségeivel együtt. Tudod az igazság az,ha nem láttam volna a hsm-et,fingom sem lenne róla,hogy ki az a Vanessa Hudgens,mind énekesnő! És nem is biztos,hogy meghallgattam volna akármelyik dalát. De Rihanna megint más lapra tartozik,ugye érted,hogy mit akarok itt nyögdécselni neked? (f.é.)

xdittax írta...

Ó, nagyon is értem F.É., hasonló érzéseim mindig is voltak, tudod, úgy titkon, legbelül. De alig várok arra a gyümölcsre!:)

Pusz!

Névtelen írta...

Na végre a idődimenzió sikerült!!! Itt vagy?(f.é.)

Névtelen írta...

Ez nem jön össze nekem,veled. Pedig azon vagyok. Hú,ez most úgy hangzik,mint valami le.... duma.Szóval titkokat rejtegetsz te is?? Vigyázz,előbb, utóbb megfejtem őket.(f.é.)

xdittax írta...

Jajjajj, sajnálom! Elszólítottak innen, de majd legközelebb!:)
Egyébként pedig, csak megnyugtatásul, nincsenek oly' sötét titkaim, habár...;)
De szerintem inkább utóbb kerül megfejtésükre sor, haha:)
És ha Neked is vannak...

Pusz: Ditta×××