2008. júl. 29.

Szülinapi party

Szerintem még nem szoktatok hozzá egy ilyen bejegyzéshez, nem is kell, csakhát gondoltam mégiscsak szólok róla, akármilyen zűrös is a dolog, akár nem.(Mert utána jól sül el, hogy én már előre tudtam, LoL! Csak viccelek!)

Szóval számomra az egész így kezdődött:
1. A dátum 25.-e. A VABN új képeket közöl Ashley-ről és újabban vörös hajjal pompázó nővéréről, Michelle-ről, amint családi házukból távoznak, kicsit elegáns, szóval mindeképp party-ruhában. Ők is tökéletesen leírják, hogy úgy tűnik, készen állnak egyet bulizni. De álljunk meg, milyen buli? Merthogy állítólag a hétvégre volt tervezve egy nagy ünneplés. De mégis milyen?!

2. A commenteket olvasgatva se jöhet rá az ember, hogy mi készül itt. Egyesek totálisan értetlenkednek, egyesek reménykednek, hogy valami hivatalos party, amin egyéb vadmacskák is megjelennek. Utóbbiak győztek! Így vagy úgy.

3. A Zefron.Com fórumozói nagyon-nagyon reménykednek, hogy hamarosan jönnek képek Ashley partyjáról. Szóval Ashley-nek partyja volt. Miacsuda! Elkezdtem nyomozni, és...

4. ... felfedeztem egy rövidke videót a Pepole.Com-on, melyben pár szó erejéig taglalják, hogy Miss Ashley Tisdale, aki július hónap elején ünnepelte Hawaii-on 23.életévének betöltését, újabb partyt ad, és egy nagyot ünnepel HSM-beli kollegáival és barátaival. A helyszín a malibui DKNY beach house, pontos időpontot én nem hallottam ki. Annyit tudni vél a People, hogy medencés party volt, taco és aprósütik voltak terítéken. (Állítólag, bár nem biztos, hogy jól hallottam, hogy Zac azt mondta a szülinapos lányól, hogy édesebb, mint az aprósütemény!)

5. Ennyivel nem elégedtem meg, több és pontosabb infók kellenek, úgyhogy tovább kutakodtam a commentek között a VABN-en. Míg végül találtam egy olyat, ogy mindösszesen egyetlenegy hivatalos sajtóember, fotós volt jelen a pénteken tartott eseményen, így feltételezhető, hogy az exkluzív képek kizárólag egy magazinban jelennek meg(Talán a People-ben?). Szintén említik, hogy valóban jelen volt Zac, Vanessa mindeképp, és hogy volt egy édes Ashnessa/Vashley pillanat.

6. Tovább olvasva, teljesen összezavartak. Egy commentelő azt írja, hogy valóban tartottak egy bulit, méghozzá tényleg egy szülinapit, csakhogy az ünnepelt nem Tizzy volt, hanem Ali Ortega, Kenny Ortega unokahúga. Szintén leírja, hogy az egész HSM-es bagázs meg volt hívva. Juppee! Képek?

7. Eljutottam ide, és döntöttem, hogy megosztom Veletek, Kedves Olvasóimmal az enyhén kétes forrású, kissé bizalmatlan, pletykaszintű, egyáltalán meg nem erősített információimat. Mit szóltok hozzájuk?

Hülye dolog, de bármelyik állítás, bármelyik party is történt meg, fotók előbb-utóbb úgyis jönnek. Vagy saját, magán fotók, vagy a sajtó kirendelt emberétől, de majd kiderül biztosra milyen, alkalomból ünnepeltek, mert valószínű tényleg ünnepletek valamit, Vadmacskáink. Én Veletek várom ki!×]

De ha valaki tud nálam többet és biztosabbat, az ne tartsa magába!:)

Forrás: a fentebb linkelt amrikai weblapok.

17 megjegyzés:

Névtelen írta...

nagyon várom a képeket^^
de azt utálom ezekeben a szennylapokban hogy mindegyik mást mondd, kicsit uncsi
de köszi hogy gyűjtöttél nekünk infot
Molly

Névtelen írta...

Én is várom a fejleményeket és köszönöm az információt. Erről a "partyrakészülődés"-dologról lemaradtam. :)

Névtelen írta...

Hát számomra mindegy,hogy Ashley-nek,vagy Ortega unokahúgának volt bulija. A lényeg,hogy jól szórakoztak mind. Ditta,viszont ez a 1oo bejegyzésed ebben a hónapban. Szépen termeltek a srácok ! És nem mellesleg te is. "Eljutottam ide,és döntöttem,hogy megosztom" Veled,és a többi Kedves Olvasóddal,KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!(F.É.)

Névtelen írta...

ditta linkluvor menjetek a summer-romance.de-re és ott van 2 vanessa video az egyik egy uj neutrogéna video (németül) a másik meg hát pontosan nem tudom mert az uj volt számomra de hátha ti jobban tudjátok puszi Laura

Andi írta...

Én is várom,hogy melyik verzió lesz az igaz!?

Névtelen írta...

Na ezt tényleg nem lehet tudni, de a lényeg úgyis az, hogy jót szórakoztak...bár Ash mintha túlünnepelné már a szülinapját...de ki tudja.
Laura, csekkoltam a vidiket, és úgy vettem észre, az első német, a másik angol, német felirattal.

Névtelen írta...

Jajj és Laura, megint megkérdezem, amit még a múltkor, mert már nem tom, melyik hírnél kérdeztem, és lehet, hogy a te figyelmed is elkerülte...szóval időközben háromszor mentem végig a Váci úton, Pesten, de még mindig nem láttam az Ed Hardy márkaboltot. Merre van pontosan? Jah és lécci azt mondd el, melyik két metrómegálló között, mert nem vok Pestre valósi. Egyébként csak kíváncsiságból érdekel a dolog...Köszi.
LL

Névtelen írta...

Emberek, az agyam néha nemtom hova száll el...otthon egy másik gépen legépeltem a fordítást és felraktam mp3-ra...usb csatlakozója meg minden gépnek van...szóval Ditta, küldöm...most úgyis hírapály van.;)

ades írta...

sziasz! azt mondta az egyik osztály társam hogy láta az mtv nem tudja pontosan milyen awrads na de mindegy hogy ott volt vanessa zac és az elöbbi még dijat nyert ......... ha tényleg igaz akkor valaki irja meg

Névtelen írta...

linkluvor ird be a googleba az ed hardy-t és ki irja hol van a magyar bolt mert szerintem ott pontosabban le van irva hogy merre van
laura

xdittax írta...

Háát szívesen srácok, dehát ez az én dolgom, nem?:)
Egyébként elvileg hamarosan érkezik talán holnapra nálunk egy videó, ami a partyn készült. Ashley partyján. Ashley szülinapi partyján. Malibuban. A Vadmacskákkal.

Am. nekem is föltűnt, hogy ő az, aki nagyobb felhajtásokat tart, no de sebaj, megengedheti magának, és hadd kapcsolódjanak csak ki. Általan is meg van engedve!:D

F.É. édes vagy, nagyon, és figyelmes, hogy erre felfigyeltél! Egyébként én el se akartam hinni. Már májusban is soknak tűnt a bejegyzésszám, de azóta nőttön-nő!:)

Uhh, a videókat már tegnap megtaláltam kalandozásom során, csak elfelejtettem őket. köszi Laura!

Ades, ennél kicsit több információ kéne, hiszen Nessa is nyert már pár díjat, és úgy is, hogy Zac vele volt és a többiek. Úgyhogy ez nem kiindulási pont.

LL, oké, köszi szépen, majd nézem!

xdittax írta...

Jujj, F.É. elfelejtettem, érdekel egy kis muzsika?*ravaszmosoly*
Most találta apum, én meg élvezem!:) De Veled szívesen osztozkodok!;)

ades írta...

vasárnap volt és vanessa egy fekete térdig érö estélyiben volt álitolag de én nrm tudom mert ami kábeltévénken nem jönn be és zac a hajlakk ban nyujtott ésnekésével nyert dijat .ja és mindketten fel menteka a szin padra de nem toum többet

xdittax írta...

Nos, Vanessa kétszer viselt feket estélyi ruhát díjátadón, először 2006 decemberében a Billboard-on, csakhogy ekkor a Hajlakk még nem nyerhetett díjt, hiszen, akkor mégcsak lészülőben volt, illetve már be volt fejezve. Aztán 2007-ben megjelent, majd 2008 januárjában nyerttek egy díjat a Hajlakkos szereplők a Palm Spring Filmfesztiválon, melyre Vanessa volt kegyes és elkísérte/támogatta emberét, Zac-et. Szóval ez az én tippem, csakhogy ekkor Vanessa nem lehetett a színpadon Zac-kel.

Névtelen írta...

Helló Picur,biztos nem vártál már meg! Sokáig dolgoztam ma is. Hát persze,hogy érdekel a muzsika!! Hisz,hogy táncol akkor a Zsuzsika?? Hová írod?? Pusza. (f.é.)

xdittax írta...

Ööö, nem tudom, hogyan csináljam. Nincs már meg a link, ahonnan leszedtük, nem találunk vissza, ezért csak elküldeni tudnám, de az néha meg kétes, pléne, hogy nem tudok tömöríteni. Ötlet?:)
Pussz!

Névtelen írta...

Küldjek neked E-mail címet Ditta?? Csak azzal rendelkezem ,de mindjárt indulok melózni,csak este 23-körül érkezem ismét,tudod mit megadom,ha sikerül ok,ha nem,az sem gáz!!( melidomo@freemail.hu) Pusza(f.é.)