2008. júl. 18.

V a Teen Vouge-ban!

Ahogy arról a New York Magazin divatblogjában beszámolt, amellett, hogy a szeptemberi magazin címlapokon láthajtjuk majd Jessica Simpson-t(Elle), Penélope Cruz-t(Glamour) vagy Blake Lively-t(Cosmopolitan), találkozhatunk majd a felnőtt/tini Vouge fedőlapján Keira Knightley-val és Vanessa Hudgens-sel is.

Míg a brit Keira az "anya" Vouge borítóján domborít majd, addig a mi Vanessánk a fiatalabbak újságáról, a Teen Vouge előlapjáról köszön vissza ránk az ősz első havában! Azt hiszem már alig várjuk, hiszen ez új interjút, új képeket jelent majd késő augusztusra! Jupiiiííí!^^

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igeen, új hosszú interjú, és hq képek, yeeeeeeeahh!!
Az amcsik nem hanyagolják a csajt, látnivaló....

xdittax írta...

(: Nem tényleg nem :)

Névtelen írta...

Jó az a szekrényes doboz,amiben csücsül a baby! Ne is hanyagolják őt,mert igen is van miért mutatni a csinos kis pofikáját,vagy "akármicsodáját"! Egy szerencséje van,hogy nálam 1 fokkal szebb,és így jobban mutat a címlapokon,mint én. Na meg persze a szekrényes doboznak is pár centivel szélesebnek kellene lenni,és így már túlléptem a költségvetést. (f.é.)

vivcsi93 írta...

Tényleg nagyon felkapták a "kislányt", de tlejes mértékben megérdemli, megdolgozott érte, és rem. hogy még nagyon sokáig hallhatunk róla! (ami tutu!)

vivcsi93 írta...

helyett tuti :)

vivcsi93 írta...

Ditta és Linkluvor, inkább ide válaszolok, hogy a köszöntéseteket köszönöm szépen! :)

dorka írta...

Sokszor elgondolkodom azon,hogy mért nem születtem amerikainak!Ilyen dolgokból kimaradni.Remélem valaki hamar felteszi a netre.

Amúgy ez a "kicsi" lány már nem is olyan kicsit.Megérdemli!Megdolgozott érte és rakott már le valamit az asztalra,hogy azt mondják rá,hogy igen ő megcsinálta.

Ditta!Küldtem emailt.Olvasd el.Érdekelni fog.

XXOO Nessa

Névtelen írta...

Hajj, én meg ma azon kellett, hogy elgondolkodjam, hogyha már nem vagyok amcsi, miért nem vagyok legalább német. Ma megszereztem a német Popcorn augusztusi számát egy madridi Zac poszter miatt, meg benne volt a német válogatott, szóval öcsém rögtön kiszúrta^^. És van benne pár szó a HSM3-ról is, bár kevéske némettudásommal kikövetkeztettem, hogy ezek az infok számunkra nem újak. Asszem hazai Bravonk is ír vmit a HSM3-ról backstage szemszögből, de mivel antifanpárti az újság, nem valószínű, hogy az igazság v. új info lenne...német társuk viszont vagy egy oldalt szánt a témának, és elég fanpárti, ahogy elnéztem.
Szóval igen hasznos volt ma meglátogatnom a helyi újságosbódét, lehet, hogy holnap is teszek arra egy kitérőt...jut eszembe, csak este leszek...:((((
LL

xdittax írta...

Tudjátok ilyenkor döbbenek rá arra, hogy milyen jó is nekem! (és arra, hogy milyen önző vagyok!:P)

És ha nem találnátok ki mért lehettek rám irigyek(nem Nessára, rám), akkor butuskák vagytok! Magatok miatt! Annyira jó nekem, hogy it vagytok(nem nekem, Zanessának!:)) Köszönöm!


LL, van olyan, amiről nekünk magyar újságból kéne tudomást szereznünk?;)))

Vivi Drága, remélem jól tel a napod, és F.É., Neked estére nagyon kellemes kikapcsolódsát kívánok!

Nessa, köszönöm, hogy írtál, mindjárt megnézem és elolvasom!

Puszi Nektek: Ditta×××

Névtelen írta...

Megvolt Dittám!! Oltári,oltári!! Nálam sokkal lököttebbek is vannak.Juhé!!!!!!!!! Semmi pénzért ne hagy ki baby!! Puszika(f.é.)

xdittax írta...

Nem fogom, ezek után pláne nem, annyira meghoztad hozzá a kedvem!:))

Nekem már az elzőetesből kitűnt, hogy nagyon jó film lehet, sztori, zene, színészek, szóval minden ami kell. Az ilyenekre vevő vagyok, és nem is mondok le róla. Márcsak miattad se.:)

Pussz: Dittád:)

Névtelen írta...

Nem, dehogy, nekik sokkal rosszabb forrásaik vannak:DD. Próbálkozni próbálkoznak...viszont a németek kitesznek magukért

xdittax írta...

xDDD