2008. júl. 24.

Egy rémhír! Blöá....:@:D


Olvassátok el ezt a Star magazin cikkét, de előre figyelmeztetek mindekit rettentően dühösek lesztek utána, mert ez tényleg egy orbitális hülyeség, katasztrófa! Ja és káromkodás veszélyt hirdetek! ;)

"Zac Efron ragaszkodik, "A testedzés a legnagyobb hobbim!". De a teste soha nem mutatta meg az eredményt - ezidáig. Kevesebb egy héttel karibi vakációján megmutatott soványka teste után egy igazi Adonisszá változott mindössze egy kicsi látogatást követően az edzőterembe.

Szóval pontosan hogy lettek Zac-nek ilyen gyorsan ekkora izmai? Ez csak egy 3 órás edzésnek köszönhető a személyes edzőjével a Toluca Lake-i sportközpont teniszklubjában - ragaszkodik egy belső forrás. "Ő mindent csinált - cardiózik és súlyzózik. Az edzője felügyeli őt közben és sürgeti, hogy mégtöbbet tegyen. Utána Zac szaunázik, hogy kiizzadja és méregtelenítsen."

Ráadásul Zac megváltozatta a diétáját is.

"Magas fehérjéken él, kevés szénhidráttartalmú ételeket eszik és diétázik, hogy ezzel segítse felépíteni az izmait." - fedi fel a forrás. "És Zac azt mondja, mégtöbbet akar."

Zac szteroidokat használ?

De nem mindenki van azon a véleményen, hogy Zac mindezt egészséges módon teszi. Edward Jackowski(orvos, ha mindenigaz) az 'Escape Your Shape'(Menekülj az alakod elől) című könyv szerzője azt mondta a Star-nak, úgy néz ki Zac, "mintha valamilyen növekedési homonokat vagy szteroidokat szedne izomnövekedése érdekében. Teste alakja olyan, mint egy vonalzó, ami azt jelenti, hogy nem tud ilyen gyorsan izmokat növeszteni."
Jackowski elárulta milyen mellékhatásokat láthatunk majd - vagy már látunk is Zac-en, ha szteroidokat vagy emberi növekedési hormonokat(HGH) használ. "A hajad gyorsabban nő, és látjuk az övé milyen hosszú. A fejed szintén ragyás és puffadt lesz. Úgy tűnik neki tokája is van. Ha Zac szteroidokat használ, könnyen lesz pattanásos, ingerlékeny, impotens, kopasz és stresszes."

De a Zac-hez közelálló forrás ragaszkodik ahhoz, hogy a színész figyelemreméltó eredménye nem a HGH szedésének gyümölcse.

"Lehet hogy az emberek nem tudnak túljutni ezen, de Zac ezt biztosan ódivatú módszerekkel érte el. Igazán nagy és polírozott akar lenni, amikor elkezdik forgatni a Footlose(Gumiláb) újrafeldolgozását. Sokszor fölső nélkül kell majd mutatkoznia a filmben, úgyhogy tökéletesen akar kinézni."" ×


Woá! Szóhoz se jutok, legszívesebben csak kiírnám, hogy NO COMMENT! De inkább megpróbálok nevetni egy jót, akkor is ha szörnyűség volt lefordítni ezt a cikket, komolyan majdnem hánytam és csak fogtam a fejem. Ti ne tegyétek, nem éri meg! De ennél nagyobb ostobaságot! Jesszus, de most komolyan!xDDD

Ui.: Úhh, Nessa vigyázz, a pasid kopasz lesz! ×P×D Ááá, passz. Viccnek is rossz.

13 megjegyzés:

ades írta...

életembe nem halotam enyi hülyeséget csak irigyek

ades írta...

hsbár ha az igazat meg kell montdani {lehet hogy megharagszotok mert azt hiszem ki mondhatom mindenki nevében hogy immádjuk zacet és nesst} ha azt a két képet megnézük hát vann külömbség és ezt az eredményt valjük be valaki mé egy két év kemény munkával nem éri el ö pedig egy hét alatt egyilyen látványos eredményt

ades írta...

ja már fenn van a hsm magyar plakátja a neten

Névtelen írta...

hát ez egy nagy marhaság!a második képen zac az edzőteremből jön ki és mindenki tudja hogy gyúrás után bedurrannak az izmok és nagyobbak tűnnek
amúgy meg a paparazzik folyton úgy kapják le zachyt hogy edzőteremből jön ki szóval folyamatosan gyúr és sztem nem használ semmi ilyen hülye szert...
puszi
barbiii

Névtelen írta...

Hát nem tudom,de rendkívül jó reklám lehet annak az edzőteremnek. Ha megköveztek is érte,de szerintem igenis használhat valamifajta fehérjében gazdag dobozos szart. Ugyan is anélkül nem megy a dolog sztm. De ha így is van majd ő eldönti,hogy mit csinál az életével,az egészségével. Azt tudom,hogy én sem szteroidokat,sem (HGH) nem szedek,de az 5-ből 3-om rám is igaz! Úr isten!! (f.é.)

Névtelen írta...

Ha jobban megnézitek a második képet, látszik az átszerkesztés. Most mindenki azt írja, hogy szteroidoktól lehet, de ez képtelenség. Még ha folyamatosan gyúrna és szereket szedne egy hét alatt sem lennének ekkora izmai. Ráadásul a cikkben még az is szerepel, hogy kevesebb, mint egy hét alatt. Szóval még sokat is mondtam. Én ezen a véleményen vagyok. Az újság (legalábbis ez a cikk) tök hasonlít a magyar Bravora. :P Nah az is ilyeneket irogat. Nincs jobb dolguk. Sajnálom őket...

Névtelen írta...

Ekkora baromságot már megint! Kb annyira értelmes ez a híresztelés, mint mikor azt találták ki, hogy Zac nem szokott fürdeni. Különben meg a 2 képet nem lehet összehasonlítani. Hiszen az elsőn ki van nyújtva Zac keze, és így nyílván vékonyabb mint ha befeszíti.és ha megnéztek más nyaralásos képeket, amik más szögből vannak fényképezve (példának itt egy: http://www.zac-pictures.com/displayimage.php?album=694&pos=28 , vagy ez: http://www.zac-pictures.com/displayimage.php?album=694&pos=51 , de van még sok másik is), egyáltalán nem olyan nagy a különbség a második képhez viszonyítva. Valamint azt is figyelembe kell venni, hogy ráadásul a második képen éppen akkor távozik a konditeremből, tehát nyilván más állapotban vannak az izmai, mint rendesen. Erről ennyit. Ennek az újságnak a színvonala a magyarokéhoz hasonlít. Szánalmas a lap, és sajnálom, aki még pénzt is ad ilyen szemétért.

Névtelen írta...

ez egy akkora baromság ezek az ujságok már nem tudnak mit kitalálni én zac helyében jot röhögnék az ilyen marhaságon
laura

Andi írta...

Felháborító ez a hír és
nagyon-nagyon Zanessa-val vagyok,
hogy mind ezt a sok sületlenséget ami körülöttük kavarog,
(főleg Z körül) valahogyan "túléljék", és bízom az erejük kitartásában, de leginkább az ilyen mocskos "fogásokkal" leszállhatnának már Zachy-ről:(!!!

UI.: Köszi Ditta, hogy lefordítottad.....el tudom képzelni mit érezhettél közben és sajnálom:(...éreztem én is, hogy ez a hír most nem lesz kellemes...sőt!....de bízzunk abban, hogy minden jóra fordul:)

Névtelen írta...

Nem hittem volna, hogy amcsi újságok képesek a magyar Bravo szintjére süllyedni...Nessa, kérlek, cáfod meg ezt is!!! Akkor legalább égnének megint egy nagyot...egy szavukat sem hiszem...mondjuk tényleg nagy a különbség...és a Footloose-ról mi mért nem hallottunk eddig semmit?!
Szóval az egész a beállástól függ...és mért baj az, ha vki jól néz ki?!
Na jó, ennél többet nem is lenne érdemes foglalkozni a témával...ideje elővenni a Bravo-s hozzáállást...
LL

xdittax írta...

Andi, nem tesz semmit, azért érdekes volt, és érdekes lehet olvasni is, valóban egy amerikai laptól. Véleményem nagyban egyezik a Tiétekkel, Lara, Barbiii, Emese jó érveket hoztatok fel, úgyhogy további hozzáfűzniuvalóm nekem sincs.

F.É.-től pedig udvariasságból nem kérdezek utána, melyik az a 3, bár azthiszem mindekire igaz néha egy-kettő. :)

Pusza: Ditta×××

Névtelen írta...

Ha-ha!! Ditta ez igen kedves tőled.Talán a kopaszt,és az impotenst ki is zárhatjuk,de az éjszakai melók után néha még a puffadt fej sem kizárt. Szerencse,hogy nem nagyon gyakori!!Ja és aszem tokám is van. Lehet,hogy tesznek valamit abba a francos 4o ft-os kávéba a tudtom nélkül?(f.é.)

xdittax írta...

Háát, Drága, minden lehet, kitudja!? De csak vigyázz magadra, mert ahogy Zac-et is, úgy Téged is féltünk!:)