2008. júl. 17.

Welcome To L.A.!

Utálhattok, ha akartok, de ezeknek a képeknek most nem tudok ellenálni! Megmagyarázhatatlan módon befolyásolnak... De Istenem, csak nézzetek rájuk, nézzetek a képre...^^ És erre!


Credit: VABN.

Ui.: A cím akár Me-nek is szólhat! Puszi Neki!:)))

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tényleg nagyon kiri, sugárzik belőle az öröm...lehet, hogy ki kéne békülnöm LA lesifotósaival?!

xdittax írta...

Ők úgy látszanak kibékültek. Nem sok mindent tehetnek ellene, és ha már fotózzák őket, vágjanak jó képet hozzá. Bár szerintem nem ez befolyásolja őket. Tényleg a hangulatuktól függ, hogy mosolyognak-e nekik, vagy velük, nevetgélnek, és beszélgetnek velük, vagy sem, és tudomást se vesznek róluk.

Én békülést javaslok Neked is. Legalább egy kicsit!:)

vivcsi93 írta...

Érdekes lehet úgy élniük, hogy akárhova mennek, szinte majdnem mindig követik őket, de ezt vállalták, és őkmég ígyse kezdenek el gorombáskodni a fotósokkal, mint ahogy hallottam, hogy rengeteg sztár ordítozik velük, sőt van aki meg si vereti őket....:S de a mi "Zanessánk" ennél sokkal de sokkal normálisabb!

Sztem az ő botrányaikból Hooliwood biztos, hogy nem tudna megélni, eltekinte attól a pár képrl ami felkerült Nessáról, semmi botrányuk nem volt, kifejezetten egy normális sztár pár, komolyan már szinte hihetetlen, hogy semmi marhaságot nem követnek el, és attól függetlenül, hogy világsztárok lettek, még mindig két lábbal járnak a földön. Ez nagyon becsülöm bennük!

Névtelen írta...

Igenigen, nem kapták el ezt a kórt szerencsére, pedig sokan ezért csúsztak le, példát felesleges mondanom...de ők nem fognak, ezt a vak is látja, biztos volt olyan jó a vakációjuk, hogy állandóan vigyorogva nézzenek ki a fejükből. Ez pedig nálam csak a nagyon kiri híreknél szokott jelentkezni, akkor is elég ritkán. Úgyhogy örüljünk boldogságuknak!!
És igen, ha ilyen candidok lesznek, akkor békülök LA fotósaival...de a karibiakkal hadilábon vagyok és lszek még sokáig
LL

xdittax írta...

Szerintem azokat LL helyi klakosok, vagy ott nyraalók jelentették, talán ők csinálták a képeket, vagy egyszerűen ugrasztottak pár fotóst, és ezért nem tudtak Nessáék menekülni.

Bár ők valóban nem olyanok. Makulátlan a papparazzik-képük, , valóban nem fakadnak nyíltan ki ellenük, nagyon természetesek, de ugyanakkor nem kellettik magukat, nem tesznek rá egy lapáttal, diszkrétek, visszahúzódok, és megtudják tartani az egyensóúlyt. Azt a bűvöset. És ehhez szívből gratulálok Nekik, és csak így tovább! Én is pont ezért tiszteleem őket, mert bár megengedném nekik, hogy még egy kicsivel nyíltabbak legyenek, tökéletesen kezelik a helyzetüket. Ügyesek ők nagyon!^^ És nagyon szerencsések egymásért!<3