2008. júl. 9.

HSM3 - First Look!



Kivágott képek ITT!


Credit: VABN.

14 megjegyzés:

vivcsi93 írta...

Ohh anyám ez tök jó, a számok is amit hallani lehet benne, jajj mamám ez oltári nagy durranás lesz, biztos mindenki imádni fogja!!! :)

xdittax írta...

Háát az egyszer biztos!
Nagyon-nagyon méltó befejezést csináltak, nagyon-nagyon bulis, és igen, nagyon-nagyon nagy méretek és jelenetek jellemzik! istenem, olyan nagyon várom már!! :)

Névtelen írta...

Ez annyira jó! Alig várom az októbert!!

Névtelen írta...

Helló! Ha most zacsiban tárolt lufika lennék,valamelyik hiper-szuper market polcán, arra vágynék,hogy megvegyen valaki. Valaki,aki azon a napon,azon a bizonyos NAPON elvisz magával a multiplex-be. A film kezdetekor szépen tiszta levegővel felfúj,és mikor a mozifilm a végéhez ér én akkor durrannék ki!! A mozi tömve emberrel,hirtelen valaki a leghátsó sorból,"HÚÚ,ez NAGY DURRANÁS VOLT!!! (f.é.)

Névtelen írta...

LOL, ez jó volt:)))xP

xdittax írta...

Úristen F.É.! És ezt a legjobb értelemben!;)))))

Névtelen írta...

Ditta, hát itt vagy? Lesz mit kiraknod:)

Névtelen írta...

Helló baby! Végre nem olyan messzi időzónában beszélgetünk.Tudod,ha én lufika lennék,remélném,hogy 1 olyan megrögzött fan venne meg,mint te! Hogy miért? Mert mind a ketten a legjobbat érdemelnénk!! (f.é.) Puszi

xdittax írta...

Úristen F.É.! A legjobb értelemben. A legeslegjobban! És lámcsak, minő meglepő, csak ismételni tudom magamat. De ez.

Köszönöm. Tudod, hihetetlen, de pont egy ilyen "löketre" volt szükségem. Lehet, hogy Te tudtad, csak titkoltad, vagy lehet, hgy nagyon véletlen volt, de rettentően jól esett ez a kis "szösszeneted", úgyhogy szeretném ha tudnád, hogy ez nekem most nagyon fontos volt. Nem akarom, hogy ezen most fennakadjunk, és tudom, hogy valóban Te se szántad valami egetrengetően fontosnak mondataidat, de nekem ez most kellett, és nem is biztos, csak abban az értelemben, ahogy mondtad. Mindegy ebből már semmi értelmesség nem sül ki, de csak tudd, hogy ezért hálás vagyok Neked, jobban mint gondolnád, és hogy ez most föltöltött és mosolyra csábított, olyan igazira. Olyan szívbőljövőre, olyanra ami...amit nem lehet buta szavakba önteni. Úgyhogy komolyan, csak annyit mondok: köszönöm, és nem baj, ha nem értesz semmit belőlem, bár még az is lehet...;)

Ui.: Sajnálom, hogy megint nem jött össze az egyidőzóna, de ki kellett feküdnöm a napsugarak alá...=]

Névtelen írta...

Dittám!! Örülök neki,hogy a löket a megfelelő időben,és sebességgel ért utol téged. Talán tudom,hogy miről van szó!? Azokkal a napocska sugarakkal pedig óvatosan bánjunk,nem olyan okos dolog mostanság. Te nem nyaralsz az idén? Én ha tehetném,melegebb helyre mennék,de kizárólak a legnagyobb árnyékot adó fa alá.Közben koktélokat kóstolgatnék,a többi maradjon az én titkom.Pusza(f.é.)

Névtelen írta...

Tényleg jó volt :) A zenéjére még kíváncsibb vagyok mint eddig. Főleg a Start Of Something New-ra, mert ugye azt nem Z énekelte anno (sajnos) :)

Névtelen írta...

És úgy az egész filmre, hogy mennyire fáradt Zac, mert neki ez zsinórban a 3. filmje volt ugye. És ez nem biztos, hogy a karakternek jót tesz. (Bár Kenny Ortega érti a dolgát) Szóval, hogy ez mennyire látszódik, illetve, hogy mennyire dobja fel a társak, hogy végre 'otthon' lehet, végre nem csak telefonkapcsolat van,és hogy mennyire jön át a "mi itt játszunk" fíling. És ezt nem negatívoskodásból mondom :P Egyszerűen kíváncsi vagyok rá, mert ha ez nem látszik, és jó kritikát kapnak, akkor ez tényleg ááááá :D

Névtelen írta...

Az megtudhtó, hogy itt mit mondnak? :)

xdittax írta...

F.É. Nem, nem hiszem, hogy tudnád, miért esett ennyire jól ez nekem, de tudod, Rólad bármit tudok feltételezni...:) Mind1. És ne aggódj értem, most se nem égtem, se nem barnultam, de vigyázni nagyon vigyáztam!:) Csak 4órától feküdtem ki persze társasággal, úgyhogy nem is unatkoztam. Bár az hogy elmaradt az igazi eredménye nagyon sajnálom!:(

Nyaralni viszont nem megyek. Úgy igazán nem. Igaz, ez nem tőlem függ, azért nem fogom másra. Csak tudod az én szüleim nem olyan kimozdulósok,d e ezért nem haragudok meg rájuk. A nyaramról tudok gondosokodni úgy is, hogy a koktélozás ne maradjon el.;)

Szerintem Kedves Névtelen, a punnyadt Zac-et kellően felébresztett éás felrázta ottan a vadmacskák társasága, nem hiszem, hogy ez meglátszana majd rajta, mert élvezi amit csinál. De majd meglátjuk. És arra a kérdésre, hogy , lefordítjuk e, a válasz annyi midnen kiderül majd hétfőn a Jetix-en!:)

Pusz: Ditta×××