2008. júl. 24.

Interjú Wayne-nel by VABN

Megérkezett a VABN kérdéseire választ adó 2. személy, nem más mint Corbin dublőre! Na jó csak vicceltem, de a haja alapján majdnem lehetne...;)(Ugye a VABN-es lányok arra adták a fejüket, hogy a HSM3-ban közreműködő háttérdolgózokkal, statisztákkal interjúkat készítenek.) Ő pedig a 21 éves Wayne Thompson, Jr., aki egyébként DJ és szingli...)

VABN: Ez az első alkalom, hogy háttérmunkát végeztél egy filmben? Ha nem, milyen más filmeknél segédkeztél?
Wayne: Igen, ez volt az első film, amin dolgoztam. Ez bámulatos élmény volt! Remélem, hogy további filmekben lehetek majd benne a jövőben.

VABN: Mi késztetett arra, hogy pont a HSM3-ban akarj lenni?
Wayne: Nos, az első kettő hatalmas sikeres volt, tudtam, hogy a 3.-ról nem csúszhatok le. A High School Musical csak van egy részegítő energiája. Mindig álmom volt, hogy szerepeljek egy filmben, és a tény, hogy ezt is Utah-ban készültek forgatni, ott, ahol élek, még izgatottabbá tett engem! Köszönöm neked, Kenny Ortega!

VABN: Melyik jelenetekben szerepeltél? Melyik volt a kedvenced és miért?
Wayne: Jónéhányban szerepeltem. Sok olyanban is, amiben közel lehettem a fő szereplőkhöz. Az eslő, amiben benne vagyok, az a nyitó kosárlabdameccs. Ez egy döbbenetes jelenet! Mután leültünk a helyünkre a lelátón, egy hatalmas testőr, aka ijesztő mobitelefonos ürge(így hívtuk, mert ő vette el mindenki telefonját és soha nem mosolygott) és egy Salt Lake City-beli rendőr odajött pont a mi sorunkhoz, és kért egy szabad helyet abba a sorba, ahol én is ültem. Mindannyian tanakodtunk, hogy miért aztán megláttuk Vanessát, Monique-ot, és Olesyát felsétálni. Sikerült hozzájuk közelebb kerülni, édes volt. Szintén közelebb kerültem néhány rajongók, akik East High diákok voltak és olyanokhoz is, akik West High-os. Úgyhogy ez vicces volt, mert láthattok majd engem, ahogy mindkét csapatnak szurkolok!

A következő jelenet amiben benne vagyok, az Troy-ék házában zajlik. Ez az az kosárlabda-döntők afterparty-ja. Nagyon szerettem ezt a jelentetet. Ez egy cool ünneplés, amin Troy összes barátja jelen van.

Ok, a következő jelenetem helyszíne a hangversenyterem, ahol az év utolsó musicaljét adják elő.(Ejtsd Musi-Cal-nek, ha Ms. Darbus vagy!). Engem és a döbbenetes barátomat Marcit először a főbb szereplők szülei mögé ültettek, ám Kenny végül a Julliard-os cserkészekhez ültette, közel Ms. darbus-hoz, aki épp Ryan előadását nézte. Aztán az iskolába való megérkezsét vettük föl, és nekem is sikerült fölférni az iskolabuszra, ahol mosolyoggva és integtve dugtuk ki a fejünket az ablakokból. Ugyanazaon a napon forgattak 3 jelentet is, a hangversenytermeset, a megérkezést és a bált is. Eredetileg úgy volt, hogy én is benne leszek a báli jelnetben is, de később a terv megváltozott.

Az utolsó jelenet, amiben részt vettem, az a diplomnázási jelenet volt. Ez volt a kedvencem! Sikerült kapnunk olyan sapkákat és köntösöket, amibe mindenki öltözött és megkaptuk a diplománkat is! Miután megkaptuk őket, csináltunk egy különleges vadmacska elrendezést és énekeltünk és táncoltunk a futballpályán. Szintén a diplomázásnál játszottam egy diákot az állványoknál. Ez volt, amivel befejeztem. Sikerült Troy szülei mögé ülnöm, ahogy integettünk és tapsoltunk Troy-nak a beszéde után. Annyira sok móka volt!GO 2008-as EHS OSZTÁLY!!

VABN: Ok, most muszáj a hajdról kérdeznünk! Milyen sokéig tart reggel megcsinálnod? valaki hasonlított emiatt Corbin-hoz? Vagy Corbin mondott róla valamit?
Wayne: Lol, haha, a forgatáson is majdnem minden nap erről faggattak! Nos, ez körübelül 2 órát vesz igénybe, először a különleges francia stylistom megmossa majd varázslatos ujjaival tekergeti a fürjeimet és már kész is! Csak vicceltem! Ezek csak természetes hajfürtök, épp csak megmosom és kondícionálom őket, majd megrázom a hajam és meg is szárad. Kb. 5 perc. Igen, engem mindig Corbin-hoz hasonlítottak, az emberek azt mondták, hogy akár a dublőre is lehetnék. Ráaádsul nemcsak a hajunk egyforma, hanem mindketten kevert vérrel is rendelkezünk.(származás) Vicces volt, mert Troy bulijában én és a barátom Jessica(aki szintén göndör hajú és félig fekete, félig pedig fehér) 2 jelent között tudtunk egy kicsit Corbin-nal lógni, és a többiek azzal viccelőtek, hogy ikrek vagyunk! Akkor Cornin odafordult jessicához és nevetett, hogy csak azért mondják ezt mert egyfromán göndör a hajunk és barna a bőrünk.

VABN: Mi volt a véleményed a filmről/szereplőkről, mielőtt még nem vettél részt benne?
Wayne: Bámulatosak voltak és mindkét film kultfilm lett. Még soha nem láttam, hogy egy eredti Disney film ilyen naggyá nőtte volna ki magát! Nemcsak a film lett nagy, hanem a szereplőket is az éjszakai celebritik fölé emelte. Úgy gondolom, hogy mindkét film nagyon jól lett megcsinálva.

VABN: Megváltozott a véleményed most a filmről/szereplőkről, hogy te is a HSM család tagja lettél? Szeretnéd újra megtenni?
Wayne: Nem annyira, bár meglepődtem, hogy Lucas sokkal szégyenlősebb, mint karaktere Ryan. Még egy dolog, amit szintén megtanultam, az az, hogy elismerésre méltó a kamerák mögött dolgozó emberek munkája. Sok creditet megérdemelnek. Hosszú órákat ott állnak a kameráknál, és nekik ninc szünet akkor, amikor a színészeknek igen. És határozottan megcsinálnám újra! Még nem teljesen tudom megmagyarázni,, de fantasztikus volt! Csak ott kell lenned!

VABN: Talákoztál valamelyik szereplővel vagy táncossal?
Wayne: Ige! találkoztam Corbin-nal, Zac-kel, Bart Johnson-nnal (Troy apja), Bart Johnsons testvérável, Leslie Wing-gel (Troy anyja) és Sharpay szüleivel. Szintén talákkoztam 6 táncossal is, például Tyler-rel és Sarah-val Colorado-ból. Vicces volt , amikor a finálét filmeztük, a főbb szereplők szüleihez álttunk közel és Sharpay anyukája egyszercsak felém fordult, és tájékoztatott, hogy leégett az orrom. Nem gondoltam volna, hogy le tudok égni, de meglepően az orrom tényleg pirosnak tűnt. Szintén hihetelen volt találkozni Corbin-nal. Valószínűleg ő a leglazább. Először találkoztam vele, amikor Troy bulijában voltunk és én épp a DJ régi lemezeit vizsgálgattam át (muszáj volt, hiszen én is DJ vagyok). Megkérdeztem a DJ-t, hogy neki vannak-e régi Michael Jackson lemezei és Corbin meghallotta, és ő is tudni akarta, majd elkezdtünk beszélgetni a kedvenc dalainkról. Ő annyira ccol!

VABN: A megfigyeléseid alapján mit gondoltál a szereposztás az egymással való együttműködéséről?
Wayne: Ők mind jól kijöttek! Zac és Vanessa túrbékoló gerlepár volt, és láttam Corbin-t és MoMo-t ölelkezni. Nem vagyok benne biztos, ott van valami? vagy tudna lenni? De egyébként mindenki úgy tűnt, hogy jól érzi magát, és ők tényleg nagyon jó barátok a való életben.

VABN: Mi a kedvenc háttérbeli emléked a HSM3-ról?
Wayne: Az egész filmezési tapasztalataim mellet, azt kell mondjam, az volt a kedvencem, amikor a focipályán a lelátókon álltunk, amikor egy süket fickó megállt előttünk és elkedzett tapsolni és csattogni, és azt hiszem igaza volt. A srác szabályosan lekergetett mindenkit a lelátókról. Én és a körülöttem lévő emberek majd' bepisiltünk, úgy nevettünk. Olyan rosszul éreztem magamat, amikor a fickó nem jöö vissza a lelátókhoz, miután vége lett a szünetünknek. Bár elég vicces volt.

VABN: Amíg dolgoztatok, többször hallhattátok a dalokat. Megőrültél tőlük vagy szeretted őket?
Wayne: Nagyon is! Az volt csak a baj, hogy utána véletlenszerűen elkezdtem énekelni a dalokat.

VABN: Gondolod hogy a HSM rajongók szeretni fogják a harmadik részt? Ha igen, miért?
Wayne: Igen! Ha szeretted az első két filmet, határozottan ezt is fogod! Ez a film magába foglal energikus táncokat, függővé tevő dalokat, és a legizgalmasabb diplomázással, amit valah láttál! Hűha, ez úgy hangzik, mintha egy filmkritikus lennék - látnom kellene az idézetemet egy HSM3 magazin címlapján!

VABN: Mik a terveid arra, amikor a film kijön? Hányszor fogod megnézni?
Wayne: Az eslők közt leszek, akik megveszik a jegyet! Persze még nem tudom, hogy hányszor fogom megnézni a filmet, talán négyszer? Haha, nem tudom.

VABN: Tapasztalataid alapján megfontolod, hogy az iaprban maradsz?
Wayne: Körülbelül hat éven keresztül a szórakoztató iparban voltam. Élőben vezetem a saját rádiós műsoromat és 2007-ben egy MTV Top 10-et is vezettem. A rádió és a TV egy iapr része, de soha a HSM3 előtt nem voltam egy film részese se. De a High School Musical 3 után dacosan azt mondanám, hogy a filmezés az a része az iparnak, amit a legjobban szeretném, hogy működjön és folytatódjon.

VABN: Van még valami, amit megosztanál velünk az élményediről?
Wayne: Ez egy bomba volt! Ha még soha nem dolgoztál egy filmben, határozottan azt javasolnám, hogy próbáld ki! olyan élményeket és barátokat szerezhetsz, amik örökké tartanak! Az egész tapasztalat szürreális volt! Remélem, hogy élvezni fogod majd a
HSM3-at, mert szerettünk csinálni!

Eredeti cikk

18 megjegyzés:

ades írta...

zanessa mint egy turbékolo gerlepárd édes...
ja vann egy rövid vidi vanessarol holywood tvnél

Névtelen írta...

Sziasztok!:) Ades igazad van!:) Nagyon édes! És el tudom őket képzelni!:D Wayne nagyon értelmes fickó!:D
Am megnéztem a vidit... Eléggé érdekes és rövid... Jah és elég kevés információ van róla...
Ditta! A vanessa-anne.org-on van egy nagyon aranyos interjú!:) Vanessa a féltékenységről beszél, pontosabban arról, hogy nem féltékeny!:D Remélem mihamarabb lefordítod! ;)
Puszi: *Nóri*

Andi írta...

Brühühü.....ki az a szőke bige Zachary mellett,(ne légy bolond Zachary)...talán a doktor néni?....valahol valami ilyesmit olvastam.....és mitől ilyen vizes Zachy haja?...válaszokat akarok!!!!
Mizujs a hajlakk 2 tájékán?

Névtelen írta...

Hát Andi nem vagy egyedül a válaszokkal kapcsolatban... Am hova tűntél Ditta?? :'( Andi van msn-ed??
*Nóri*

Névtelen írta...

Na mi van? Milyen szőke spiné? Hová kell kattogni érte Andi help!! Talán valaki beteg? Hajlakk 2-ő?? Mi van???(f.é.)

Névtelen írta...

Heuréka!! minden ok.(f.é.)

Névtelen írta...

Na jól van,szóval leléptetek,szegény öreganyátok,meg itt maradt egyedül,mint a kisujja.Hát nem semmi. De nem baj,hiszen megbeszélem magammal a lehetséges verzióimat ezekkel a dolgokkal kapcs. Szerintem ez a spiné valami lap, magazin: rovat írója,szerkesztője lehet.Zac pedig úszni,és,vagy szaunázni is lehetett. Vagy éppen a "boldogságban" úszott,ezért vizes a haja.stb...(f.é.)

Andi írta...

Hajlakk 2 nekem nem éppen heuréka..bocsi LL..és nem Zachary miatt...Őt egyenesen imádom....úgy ahogy van:))))))!
Nóri,az msn-emmel az a gondom,hogy nem tudom az e-mail címemet megerősíteni!

Névtelen írta...

Andi ezt nem igazán értem...
Am valaki nem tudja, hogy melyik iskolákba volt magántanuló Nessa?
*Nóri*

Névtelen írta...

Én is örülök neked Andikám !! A Hajlakk kettő,még nagyon friss infó számomra,de valójában az ötletet nem tartom jónak én sem. Ez a film így van jól,ahogy van!! (f.é.)

xdittax írta...

Sziasztok!
Nem, nem vagyok beteg, éppenséggel csak egész nap nem voltam itthon családi oko miatt, így semmi internetelérhetőséegm nem volt. Ráaádsul hulla fáradt vagyok, zért minden valószínűségszerint nem fogom ma pótolni a dolgokat, csak annyit mondhatok, hogy a képek a JJ-n Zac-ről akkor készültek, maint épp egy stúdióba tartoott egy fotósoroazt céljából, majd akkor is lekapták őt, amikor távozott onnan vizes hajjal és azzal a szőke csajszlival, akiről bár nem tudom ki, én nem aggódnék.

Valóban rebesgetnek Hajlakk 2-t, bár ennem még nem néztem utána, bár valamiért én se csípem az ötletet. Nem vagyok elragadtatva, de szintén nem Zachy miatt.

Puszi Nektek, jó éjt: Ditta×××

Névtelen írta...

Örülünk Ditta, hogy nincs semmi gond!:D:D:D Na mostmár jó éjt Mindenkinek!
*Nóri*

Andi írta...

Nórí, a küldésnél valami hibát észlel és azt mondja, nincs megerősítve az e-mail cím...innentől passz!

Andi írta...

Hol vagy (f.é.)és a többiek?

xdittax írta...

Én itt, még.:)

xdittax írta...

Gondoltam, mégse hagylak Titeket tudatlanul így részben megejtettem egy kis frisst. Látva, hogy így hiányoltatok, nem volt szívem elmenni lefeküdni, csak így. Puszi Nektek!:×

Andi írta...

Köszi Ditta, puszi Néked is és
Jó éjt!

Névtelen írta...

Mi?! Hajlakk 2?! Mi van?! Na jó, itt a szakértői vélemény...ami meglepő lesz, azt garantálom...
Ugyanis ellenzem! Erre egy csomó okom van....
-egyrészt bármennyire is Hairspray fan vagyok, a Zikki kapcsolat nem jön be...ilyen szempontból nagyonis Zanessa-párti vagyok!
-ami igazán megragadó a Hajlakkban, az a film hangulata, üzenete, és a szereplők játéka...szerintem ezt nehéz lenne megismételni
-a HSM új film, a Hajlakknak történelme van...ez nem szenzációnak készült és a korosztály is más...ha tbb részt csinálnának, vesztenének egy csomó idősebb fant, akik Hollywood szemére vetnék a pénzéhséget...nem is alaptalanul
-és nem túl meglepő módon rajongásom legfőbb okozója Zachy Efron...akinek enélkül is jó sok fimje lesz még, szóval nem maradok örökre LinkLuvor!
-jah és a cselekmény akkor már túl erőltetett lenne: Velma kiszabadul a börtönből? Vagy Amber kohol vmit? Nem az első rész vége úgy, ahogy van, tökéletes...
LL