2008. júl. 20.

Varázslat a levegőben...

Az MSN Hitlist is járt a HSM3 nagyszabású forgatásán, és most jelnetette meg egy beszámolót, de ezenkívül amit most olvashattok el általam, lesz még pár cikk az mSN-től a nap folyamán még! Majd igyekszem velük!:)


"Salt Lake City-t ismerjük festői hegyeiről, arról, hogy otthont adott a 2002-es Téli Olimpiai Játékoknak és a mormon egyházi kórusáról. De a Utah-i főváros még egy turistaszenzációt adott ehhez a listához: az East High School-t, ami legjobban a Diseny kiváltságából, a hihetetlen népszerű Vadmacskák otthonaként ismert. Miután az első két tévéfilm és filmzene óriási minősítéseket kapott, a stúdió a High School Musical 3: Senior Year-t már áthelyezei a nagyképernyőre. Egy meleg júniusi napon az MSN Hitlist megérkezett arra a helyre, amelyet a tinik világszerte bizalmasan ismernek, hogy megpróbálja megérteni azt a jelenségeket, mely olyan neveket szült, mint Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale vagy Corbin Bleu.

"Tegnap és azelőtt vettük fel a finálélt, úgy, hogy vagy 1000 ember volt kint a futballpályán." - mondja Kenny Ortega, a rendező. "És közben volt vagy 90 fok, ami szépen megsütött minket."

Nem meglepő, hogy Ortega fáradt, amikor megáll velünk csevegni, de ő ezt alig hangsúlyozza. Kevés változás lesz az első két filmnél alkalmazott kipróbált és igaz képleten: tánnc, zene és tini aggályok, de Ortega, aki a 'Dirty Dancing'-et is koreografálta azt mondja, a HSM3-t határozottan játékfilmként kezeli, nem pedig egy másik tévéfilmként.

"Egy sokkal nagyobb képernyőn vagy, tehát a részleteket és a figyelmet igazán fontos részletezni. Különböző keretet kell megtöltenünk." - mondja Ortega. "
Szóval meg kell tervezni a koreográfiát és a jeleneteket, hogy nagyot üssön."


Ortega szintén megemlíti, hogy több idő és több pénz engedte meg azt, hogy ezek a produkciók is megnőjenek.

"Hat jelentős táncszámunk van a High School Musical 3-ban, amiket az időbeosztásunk miatt csak pár héttel azok előtt tudtam megtervezni." - árulja el.

Viszont az időbeosztás is szintén kicsivel hosszab volt. Ortega megjegyzése szerint: "A 'High School Musical 1' azt hiszem 28 nap volt, a 'High School Musical 2' 34 nap, és a 'High School Musical 3' 41 nap volt. Tehát nekem sokkal több időt adtak, hogy megálmodjam és megtervezzemm az egészet."

Ez magába foglal egy Busby Berkeley által ihletett étteremszámot, egy olyan végzős showt, ami fontos pillanatokra hivatkozik vissza az első két filmre, egy duettet Efron és Bleu között(Boys Are Back) és egy báli jelentetet, ami lehet hogy igen, lehet hogy nem tartalmaz egy álomjelentet.

"Ez egyáltalán nem olyan, mint az én gimnazista bálom volt. Ez egy kicsit nagyobb." - mondja Efron. "Ez egy kicsit fantázia is. Látni fogsz benne egy-pár csavart. Nem vagyok biztos abban, hogy ennek most van értelem, de határozottan lesz, ha majd látni fogod a filmet."

Egy tornatermi jelenetben, Efron és Hudgens énekel majd egy romantikus dalt, amíg a többi szereplő keringőzik. A kiemelkedő filagória a táncparkett végénél nyújhat egy másik zenei portál egy másik jelenetben. (Vagy csak a szereposztás ingerel minket) Ahogy a színészek körbe-körbe forognak egy meggyújtott asztaldísz körül, úgy tűnhet van egy kis varázslat a levegőben. Az új film új rajongókat fog magával ragadni, de az eddigi rajongóknak ez maga lesz a mennyország."

Eredeti cikk

9 megjegyzés:

dorka írta...

Ez érdekes és már alig várjuk,hogy lássuk ahogy Efron si mondta.

XXOO nessa

xdittax írta...

Efron.LoLxD

De való igaz, mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, hogy lássuk a filmet, azt hiszem.:)

Pussz: Ditta×××

vivcsi93 írta...

Hát igen teljesen kifordulok magamból, már nem tudom elképzelni, hogy még mi az amit kérhetünk? :) Minden ilyen újságcikk elolvasása után azt érzem, hogy oké ez fantörpikus, de ennél jobb már biztos nem lehet, és erre tessék.......hmmmmm kíváncsian várom a folytatást! :)

xdittax írta...

Hasonlóan érzek Vivi:)

De mégis mit jelent az, hogy fantörpikus? ×P *kíváncsiarc*

vivcsi93 írta...

fantörpikus, hát az nálam azt jelenti, hogy nagyszerű, kíváló, bámulatos, csodálatos, elképesztő, fantasztikus, lenyűgöző, ámulatba ejtő, fenséges...szóval olyan, mint a mi szeretett Zanessa párosunk :) Remélem kielégítő volt, a magyarázatom, most
"csak" ennyi jutott eszembe :)

xdittax írta...

ÓÓ, jobban kielégített, mint gondolnád. Mert a felsorolt szavakt egytől-egyig imádom, és akkor mostmár ezt a bizonyos, fantörpikus-t is.:)

Köszönöm megtisztelő felvilágosításod, és hogy bővítetted szókincsem, hálám ezért örökké üldözni fog!:)))

Pusssz!

Ui.: Bocs, foggalmam sincs mi ütött belém!×P×D

vivcsi93 írta...

Nagyon szívesen, és nem baj, látszi, hogy szomjazol a tudásra! :)
Puszi:Vivi

vivcsi93 írta...

már megszoktam ezt a nemtudokírbi fellinget xD szóval nem látszi hanem látszik!

xdittax írta...

Ó, Drága, Mindenkinek vannak gépelási hibái. Példának végy engem!:)

És nekem is elnézitek valahogy!;) Talán...×P×D

Pusza!