2008. júl. 28.

Vanessa-egyveleg

Egy kis finomságot hoztam nektek így délidő után, méghozzá barna hajú szépségünk
Miss Hudgens témájában. Persze tudom én, az igazi desszerthez ketten kellenének...;)

Nos, először is egy szavazásra hívnám föl figyelmeteket, ahol az említett leányzóra voksolhattok akkor, ha Őt találjátok kedvenc tini-királynőtöknek. Számomra nem kétség, hogy ő az, de egyelőre az olyan "új üdvöskék", mint Selena Gomez vagy Demi Lovato vezetik a mezőnyt. Szavazzunk gyerekek, hadd söpörje le Nessa a mezőnyt!
Katt az amerikai Popstar! magazin oldalára!

A következő hír sajnos nem nekünk szól, magyaroknak, de ha valaki mégis utazásra kapná fejét, egészen pontosan Pennsylvania felé menne a nyár végén, akkor annak itt van még egy érv, hogy véletelen se változtassa meg úticélját!

Ugyanis augusztus 17-én talákozhatnak a rajongók Vanessa Hudgens-sel személyesen a Rockvale Outlets Mall-nál délután 1-4 óráig. Fantasztikus esély, hogy aláírást kapjanak tőle rajongói! (Előtte nap, Emily Osment(hannah Montana) lesz a soros!)
Mint ismeretes, másnap Vanessa a városban fog koncertezni, a Crawford County Fair-nél.

Közben napvilágra került egy újabb nagyon édes, exkluzív kamerák mögötti videó az Sears Arrive reklám forgatásáról, amelyet a hivatalos honlapon is megnézhettek ugyan, de mostmár itt is!:)


És hátra van még egy másik nagyon klassz videó Baby V-ről, ami a már emlegetett szeptemberben megjelenő Teen Vouge magazin fotózásán készült még a High School Musical 3 forgatása közben, tehát jóval a megjelenés előtt. A homokdűnék, a remek, de meghökkentő ruhák(ahh!) és a gyönyörű és (kifinoumult) Vanessa pillantások pazar képekre utalnak! Már alig várom!^^


Forrás: Miss Vanessa; ZA Angel's.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok! Na végre hallani valamit a csajsziróóól!:) Az a fotózásos videó számomra még ismeretlen volt...! De az nagyon szuper lett és a fotók is! Alig várom már, hogy megjelenjen az újság, vagyhogy fotók kerüljenek fel a netre!:):)
További szép napot Mindenkinek!:)
*Nóri*

Névtelen írta...

A ruhák nekem egészen újak. Vanessán tetszenek, de én biztosan nem venném fel. :P A képeket én is alig várom.

Névtelen írta...

Sziasztok
Megtaláltam a YouTube-on a 2008 MTV Movie Awards magyar feliratos változatát, illetve csak azt a részt, amikor Zac átveszi a díjat :)
A link:
http://www.youtube.com/watch?v=FvsqTsAFueU
Timi

Névtelen írta...

http://blog.vanashbrenique.net/2008/07/vanessa-is-lucky/#comments

Névtelen írta...

Visszatértem megint...mostmár otthonról egy nethelyről...a gépet elvittük apum munkahelyére, most már csak a dokikon múlik, mikor jövök rendesen vissza. Now or Never ford begépelve...Ditta, berakod bejegyzésnek, vagy küldjem el mindenkinek külön, aki kéri? Majd persze...ha kigyógyul a gépem...
Ezek a vidik nagyon királyak...Ness egyszerűen elbűvölő!!!
LL

xdittax írta...

Háát nekem is a csak a ruhák tetszenek, a harisnyák, ciőpk valahogyan már kevésbé, vagy csak külön-külön, ezek a pársoítások így együtt eléggé, különlegesek és meghökkentőek. És hát más címlapot is szerettem volna. De akkoris nagyon helyes, úgyhogy...:)

Névetelen, vettem a lapot, Timi Neked pedig köszönet , bár még nem néztem meg:)

LL, ahogy szeretnéd. Szívesen közzéteszem, bár utána karják majd az összes többiért is. :) Habár addigra úgyis is megérkezik a mozikba, és ott is le lesz szinkronizálva, bár kérdéses, hogyan...

Pusz: Ditta×××