2008. júl. 20.

Nagyon fontos fejezet...

Máris itt van a következő MSN Hitlist beszámoló Zac Efron-nal, és még valószínű, kiszedek pár érdekességet a Corbin-nal készültből is.:)


"Nem titok legalább Hollywood-ban az, hogy bizonyos "tárgyalásoknak" kellett meggyőzniük Zac Efront, hogy visszatérjen a "High School Musical" kiváltsághoz. Az a hírnév, amit Efron megkapott az első két HSM tévéfilmmel óriási siker mellett, kilőtte a színészt egy olyan biztató karrierbe, ami a 'Hajlakkal' kezdődött a múlt nyáron. Most a HSM követte az előnyét a nagy képernyőbe a "High School Musical 3: Senior Year-rel. Miközben Efron a forgatásról beszél Salt Lake City-ben, úgy hangzik, mintha élvezné azokat az állandó kihívásokat, amiket a sorozat nyújt neki.

"Minden nap meg kell tanulnom egy új táncot vagy edzenem kell a hangomat, amikor megpróbálok elénekelni egy új dalt, vagy egy nagyszerű jelenetet akarok összerakni összedolgozva Vanessával." - mondja, miközben alkalomszerűen és kényelmesen ejti ki a képernyőbeli és a valóéletbeli barátnője, Vanessa Hudgens nevét.

A HSM3-ban Efron karaktere, Troy szembenéz azzal a kilátással, hogy elválik a középiskolai kedvesétől, Gabriellától(Hudgens), amikor a diplomzás napja egyre közelebbé válik. Azon az éjszakán, a szereposztás a mérföldkői báli jelenetet filmezi, és ez egy másik kihívással is gondokosodtt Efron-nak: a keringővel.

Nem tudom elképzelni, hogy az emberek mikor ezt csinálják élvezik, mert ez annyira nehéz." - mondja Efron. A lábaidnak jó időben pontosan jó helyen kell lennie egy pontos számolás segítségével, ami tönkretesz téged. Annak tetejében nekem nehéz táncolnom a egyedül, azután pedig egy olyan keringőben, ahol neked kell(kéne) írányítanod a lányt. Te vezeted, mondják. Ez vicces, de én úgy érzem Vanessa sokkal jobban vezet engem, mint én őt."

Most, hogy az állandó szereplők java már nem kiskorú többé, még több órát dolgoznak, mint az előző két részen, de a pihenéssel töltött perceik kevésbé stresszesek. Mert a forgatás Salt Lake City-ben zajlik, így Efron és Hudgens úgy érezhetik, mintha vakáción lennének, távol azoktól a lesifotósoktól, akik őket üldözik Los Angeles-ben. "Keményen dolgozunk, de ez nem okoz nekem rossz érzést. Ha el akarunk menni vacsorázni, általában nem zaklatnak minket. Ez igazán jó. Igazán izgatott leszek ettől." - árulja el Efron.

De még mindig bámulatos Efron-nak, hogy mennyi pletyka üti fel a fejét róla. Azon a napon amikor a Hitlist meglátogatta őt a forgatáson, tisztálkodási szokásai ktéségbevonásával volt tele a web.

"Biztosítalak téged, zuhanyoztam ma reggel." - mondja a sajtóhíreken nevetve. "És mindennap szoktam. Néha kétszer is. Tehát ez elég vicces. De őszintén, megpróbálok kevés figyelmet fordítani ezekre a dolgokra, amennyire lehetséges. Amint megállapítod, hogy bárki azt írhat, amit akar, meg kell tanulnod, hogy ne számítson."

Három egymást követő film forgatása után - beleértve a Seventeen Again-t - azt reméli Efron, hogy szabadásogan lehet néhány hónapig, még mielőtt egy másik jó szövegkönyv kerülne az útjába. Még mindig esedékes, hogy leforgatják Kenny ortegával a 'Footlose' újabb zenés verzióját, de Efron nem biztos benne, hogy ez lesz a következő nagy durranása. Elismeri, hogy nem lenne az ellen kifogása, ha előbb megcsinálhtana egy olyan filmet, amiben nem kellene énekelni. Másfelől ahogy a produkció elveszti az erejét, ő már nosztalgikussá válik.

"Ez olyan, mint a diplomázás, ami egy nagyon fontos fejezet az életünkben." - mondja Efron. Ez az, hogy hogyan kezdődött nekünk ez az egész. És nem lehet leírni, mennyi fantasztikus percünk volt, amíg ezeket a filmeket forgattuk. Csak azon töprengesz, hogy ez lesz-e még valaha móka.""

Eredeti cikk

4 megjegyzés:

vivcsi93 írta...

Hát ez tetszett, jó, hogy ő még mindig nem szállt el magától, irigylésre méltó ez a viselkedése, szeretjük Za-et! :)

xdittax írta...

Miazhogy!:)))

Névtelen írta...

uhh... mindjárt megőrülők?<--LoL hát hogyne szeretnénk hát lehet őt nem szeretni?! :)))
B.

Névtelen írta...

? helyett !!
B.