2008. júl. 16.

ZV return:)

Úgy néz ki, a karibi képek megjelenését addig húzták, amíg a fényképezett páros el nem hagyta a szigetet, és tért vissza otthonába, Los Angeles-be.
Ez a nap pedig tegnap volt, július 15-én.
Egyelőre mindeösszesen egyetlen egy kép "árválkodik" a világhálón róluk, amit megérkeztek romantikus vakiációjukról, és ezzel még sokat nem tudunk, de hamarosan úgyis elkezd szállingózni a többi. Addig is gyönyörködjünk ebben a képben,(amiből csak úgy süt, hogy nagyszerűen érezték magukat a kiruccanásukon és hogy igazán kipihenték magukat a holnapi/mai ceremóniára) mert az a Vanessa mosoly...hehe:)


Forrás: USMagazine.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Vanessa olyan sziip és olyan cukik igy egyutt♥ Zachy ari ebben a kalapban♥♥♥
B.

Andi írta...

Szia Ditta! A VABN-on a kép alatti szövegre kattintva találsz még egy képet:)

Névtelen írta...

Mostanság Zachy nagy kalapfan lett, úgy látom...xDDD...én pedig hivatalosan bejelentem, hogy CivilCelebManiac FanGirl nyugdíjba megy, mert meg tom érteni a ZAAngels szerkeztőit is, akik nem tettek közzé egy képet se...és ma lesz az ESPY díjátadó? Akkor drukkolok:). Szóval úgy gondolom, hogy amit a paparazzók csinálnak, az már pofátlanság, és ha megtartom ezt a névváltozatot, akkor úgy tűnhet, hogy támogatom a papsot. Jó, lehet, hogy túlspilázom a dolgot....akkor erről ennyit.
Egyébként nagyon kircsi lehetett ZV nyaralása, és mintha az enyém is jobbra kezdene fordulni...igaz, csodálkoztam, hogy nem úszkáltak jégtáblák a Balcsiban, mindenesetre a hőmérsékletét leginkább a freezing szó fejezi ki:)
És valszeg holnap csak este leszek:(((
xoxoLL

xdittax írta...

Szerintem is nagyon helyes ez a kép, egyszerűen nem tudom megmagyarázni miért. Hozzájön Zachy helyessége, nemcsak a kalap miatt, Vanessa helyessége, nemcsak a mosolya miatt...biztosan a fények teszik. :) De a kép magávalragad:)

Köszönöm, Andi hogy szóltál. Mindjártást megnézem!:)

És LL, most ehhez nincs sok időm írni. Mármint van véleményem, bár mindig ugyanaz, és meg is értem a szerkiket, meg nem is. Mindegy, a lényeg, hogy maradtál akkor csak LL nekünk.:) És hé, örülök az időjárásváltoznak. Még szurkolok a javulásért!

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Thanx:)