2008. júl. 17.

Húha, mi készül itt?


Vanessa Hudgens újabb szemöldökráncolásra késztet! (Jelentkezzen, akit szintén!)

De azért még nem őrjít meg ezzel az újdonsült szokásával, igaz, minden csak idő kérdése. ×P×D

Bár ezen rövid idő alatt még nem oldódott meg az a felmerült kétes ügy az autókkal, most egy újabb kérdőjellel találkozhatunk össze, ugyanis ma reggel(júl.17.) egy kissé szégyenlős és nyomottabb hangulatú Vanessával futottak össze a lesifotósok egy hollywood-i zenei stúdióhoz vezető úton.

Felteszem a nagy kérdést - azt hiszem, egyenlőre mindannyiunknak nevében:
Miért vonult stúdióba "ez a kicsi lány"? Miben mesterkedik? :)

További képek a forrásnál, tehát ITT!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Lehetséges, h. Ashleyvel vesz fel egy duettet Blondie új albumához.
Mert hát jelent meg egy olyan tacklista, -ugyebár ash 2. albumához-, amin szerepel egy duett Nessivel. és talán stimmelne is, mert amióta Ashley is visszajött a nyaralásából, és is megfordult párszor egy Hollywood-i stúdióban!

xdittax írta...

Hmmm, nem hangzik rosszul. Szerintem ezt kizárhatjuk, hogy már egy harmadik albumon tüsténkedik, bár én arra is gondoltam, hogy va mondjuk kijönne egy új kislemeze arra bónuszszámot most venne föl, talán. Vagy akár legújabb kampányához. De a duettes ötlet is nagyon tetszik csak akkor hol marad Ashley?:)

Névtelen írta...

Hú!!Hát én nem tudom,hogy a zenei stúdióhoz vezető út milyen rögös,de a tény,hogy ezen az úton Baby V-k igen nyűgös!Ébresztő,ébresztő,ma nincs nálam élesztő!! Hogy miért,mert ma lazítok,és nem teszem a megszokott dolgom. Különben is erre nincs receptem.(f.é.)