2008. júl. 22.

A legjobbak^^


Most jöhetnek azok az érzékeny pillanatok, amiket kétségtelenül kivált ez a kép! Isteni! Istenem!:) A kép most került nyilvánosságra, pedig még 2006-ban készítette Marc Blackwell. Credit: VABN.

9 megjegyzés:

vivcsi93 írta...

Nem is lehetne ezt másképpen megfogalmazni, tánylegf ők a legjobbak! Ők a mindennapi édesítői a reggeli kávémnak (amit nem fogyasztok el :D), de sznonímának jó! Nem is tudom, mi lett volna, ha nem ismerem meg ezt a filmet és ezeket a szereplőket, tényleg megszépítették az életeme! És ha nem "ismertem" volna meg őket, biztos, hogy azt éreztem volna, hogy valami nagyon fontos kimaradt az életemből!

Névtelen írta...

énis így lettem volna ezzel...annyira magamra találtam ebben a filmben...imádom és annyira szereteem őket<333333
*mindennapod látogató*
alias Molly :D

Névtelen írta...

honnan tudod,h 2006-os? ez biztos? :S

xdittax írta...

Vivi, Molly, jól beszéltetek!;)

Byám, a VABN-en ez a dátum szerepl, és ha megnézed zachy haja is csak 2006-ban volt ilyen sötét és ilyen kusza a Hajlakk forgatása miatt. Szóval igen, szerintem biztosan '06-os.

Puszi Nektek: Ditta×××

Andi írta...

Egyszerűen Imádnivalóak..., Csodálatosak...és én kimondhatatlanúl Boldog vagyok, hogy eme Gyönyörűséges
létezésüknek a részese lehetek....:)
.....Dittának köszönhetően....:)
Puszi

Névtelen írta...

ditta ezt a videot meg kell nézned
High School Musical 2: Deluxe Dance Edition dvd
annyi extra van rajta és törölt jelenetek tehát ebben az is kiderülhet amikor taylor beszél gabyval amit ugye mi is vártunk
nem tudsz erröl a dvd-röl hogy ithon mikor jön ki? mert tuti kijön én tuti megveszem
laura
ja a videot itt tudod megnézni
www.misstisdale.net

xdittax írta...

Óh, Andi nemcsak nekem köszönhetően, de ha Te így érzed, ennek nagyon örülök. Mert igaz, ezzel a bloggal, ezzel a társasággal a HSM is mégközelebb jött a szívemhez, ez kétségtelen!

Laura, a DVD október 16-án fog megjelenni Amerikában. És jjaj, ebből a videóból aztán nem sok miden kivehető. Úgyértem annyi a kép, a kis információ, hogy abba még a fejem is belesajdul.:)

Köszi, puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

A hajlakkot 2006-ban forgatták? :O jesszus akkorén tökre levagyok maradva :S
én azért gondoltam h 2007-es a kép,mert a Say OK Zac-es verziója 2007-ben készült és ott is pontosan iylen a haja! nem? :S

xdittax írta...

Uhh, a Say Ok-éról teljesen megfeledkeztem! De bár ott tényleg ekkora haja van neki, a színe már nem iylen sötét., hiszen a Say Ok előtt még a HSM2-t is leforgatták azt hiszem ha midnenigaz, és akkor tuti már nem a sötét "fürtjeivel" popmázott. És szerintem nessa haja sem rövid még itt, tehát nekem még mindig marad a 2006.:)