2008. júl. 3.

Igazi első kulisszaképek...

...scannelt változatban persze, de imánivalóak!

A People Magazin pénteken megjelenő számában több oldalon közölnek majd pár képet a HSM3-ból, ill. annak forgatásáról, és pár "idézetet" a benne szereplők szájából!

De a VABN máris előrukkolt scannekkel, de reménykedjünk benne, hogy lesz még több is!:)

Én sepicel igen sokra tartom ezeket a képeket! Roppant helyesek, és még talán azt is le fogom tudni vetkőzni, hogy egyáltalán nem találom helyesnek Vanessa/Gabriella báli ruhácskáját-talán kicsit Zacét/Troyét sem, de ha a jelenetek stimmelni fognak, mondom, megbékélek vele, valahogy!:) És egyébként azzal meg aztán már végképp megbékéltem, hogy úgy tűnik Kelsi illik Ryan-hez igazán. Felőlem oké, mert nem csak ruhástul passzolnak egymsától - de úgy igazán!<3

De a kedvenc jelenetem egyike tuti az lesz, amikor újfent esőben mókázik legfőbb szerelmespárunk! Azt felvenni Istenem, valami mesés lehetett!^^





Zactől kérdezték, szerinte ki a legerősebb partner, hiszen most mindannyiuknak meg kellett tanulniuk, például keringőzni. "Vanessa. Nagyon hamar feltudja venni a lépéseket."

"Barátok fogunk maradni!" - jelentette ki Zac, annak ellenére, hogy szinte mindeegyiküknek ez volt az utlsó High School Musical-je.

"Nem akarja, hogy bárki is az útjába álljon!" - írta le karakterét a legegyszerűbb módon Ashley Tisdale. Shapay egyébként továbbra is versengeni fog még a főiskoláján is.

"Amikor Zac és Vanessa egymásba estek a HSM1 készítésekor, filmkészítőként mi mind ezt mondogattuk "Hát nem édesek? Reméljük nem szakítanak!" - árulta el a forgatókönyvíró, Peter Barsocchini. "És lám, láthatjuk, mint a polgárjog, ők is maradási erőt mutatnak." (Tudom ez magyarul elég béna, és kissé értelmetlen, de reméllem értitek.)

"Tudva, hogy ez az utolsó időnk együtt - minden pillanatot megértettünk!" - Corbin Bleu

"Kelsi nővé érett" - jelentette ki Olesya Rulin. "És a koreográfiák szintén nőttek egy rovátkával!"

"Mindnanyian szeretnénk ezt még nagyon hosszú ideig csinálni, de szerintem minden történet véget ér." - Vanessa Hudgens

Credit: VABN.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon cute, Zachy ruhája nekem tetszik, viszont Vanié tényleg lehetne szebb is....ez olyan....műanyagnak tűnik:S. És ez a film fergeteges lesz, ez a kép nagyon ott van! Whoahh nembírom kivárni...:))
És...jah...a polgárjogon nekem is megakadt a szemem és szerény véleményem szerint az inkább a HSM-re utal. Legalábbis a frachise szót mindig a HSM mögép írják, szóval sztem arra gondolnak, hogy Z és V pont úgy együtt maradtak, ahogy a fanoknak is több HSM kellett...vagy ilyesmi.
És az esős TG pillanatokat imáádom!! Úgylátszik ők is:D
És az is tökjó, hogy Ryan is talált magának valakit, de sztem a Gabys kapcsolatának is lesz még folytatása...és Kelsivel összeillenek...
Aztán ki maradt még...Chad és Taylor...nah az vicces lesz, amikor MoMo udvariasságra akarja tanítani Corbintxd
És Sharpay meg engem személy szerint egy kicsit már idegesít, hogy minden film végén olyan, mintha megjavult volna, aztán a kövi filmben visszamegy a starthoz...de ezek szerint ennek a végén már nem lesz jókislány, és ennek örülök, az már nyakatekert lenne.
Nah hamarosan hazaindulok, ez miskolci komijaim egyik utolső pédánya, aztán otthon nem tok ezen a héten sokat lenni, de próbálkozni fogok, amennyit tudok. Talán ma még tudok otthonról írni, meg holnap egy keveset. A hétvégéről gőzöm sincs.
Na minden jót nektek,
LLxoxo

Andi írta...

Naná, hogy Vanessa a legerősebb partner...hát ki más lenne az...,
Zac számára aztán abszolúte....,
hisz mindíg dícsérik egymást...:)
A film pedig igazán lenyűgöző lesz... már ezek a szösszenetek is
azok, hátmég amiről nem is tudunk....:)

xdittax írta...

A kép ott van. nagyon is. Látszik, hogy nagyképernyőre termett itt minden. De nekem fontos a tökéletes ruha is. Úgyhogy remélem kiderül egy indoklásból, miért pont ezt a ruhát öltötte magára Gaby!

Nem tudom, ez a polgárjogosdi. Kiváltság, jelenthet sokfélét. Végülis az író bámire utalhat, ami maradandó, pont mint ugye Zanessa. ááá, nem tudom. Ehhez amcsinak kéne lenni!

Áhh, javíthatatlanul édesek lesznek mindnanyian majd a képernyőn és komiszak, én már tudom!

Még Sharpay is! Annak elleneére, hogy valóban hol rosszabb, hol javulósabb. Azért nem olyan rossz kislány. Például kapcsolata a Vadmacskákkal rendbe jöhet valamennyire az uccsú film végére is, alapvetően nem tud ki veszni belőle minden, és a versenyszellem megmarad. Ami nem lenne baj, ha egészségesebb suinten lenne...

Oké LL, majd várunk!

Oh, Andi az utolsó mondatod csupa ábrándba kergetett, remélem nem csak hiúk lesznek, vagy mik!:)

Éljen Troyella/Zanessa!<333

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

nekem tetszik vanessa ruhája olyan egyszerü elöször azt hittem hogy az a ruhája amit mtv movie awards-on viselt de aztán jobban szemügyre vettem de nekem akkor is tetszik mert ha megnézük gabriellának nem lehet feltünö ruhája mert az inkább sharpey-feladat nem? az hogy sharpey néha gonosz néha jo az már tényleg zavaro egy kicsit én szerintem az lenne a legjobb ha sharpey inkább megkomolyodna a film végére az nagy változás lenne szerintem akkor a filmben mindenkinek nagy meglepetést okozna na meg persze nekünk is
ja ha valakinek még nem ugy lenne leszedve vanessa uj albuma akkor itt egy oldal én innen szedek le minden albumot szoval itt fenn van a lemeze ráadásul ugy hogy a bonus számokat is tartalmazza cd-minöségben ha értitek mire gondolok további szép napot mindenkinek nektek is ditta és linkluvor puszi Laura
http://thepiratebay.org/tor/4269823/Vanessa_Hudgens_-_Identified_[2008][CD_SkidVid_XviD_Cov]320Kbps

vivcsi93 írta...

Ez az utolsó film biztosan hatalmas durranás lesz, és biztos, hogy ezt is hónapokig fogom nézni minden nap :), de egy kicsit akkor is szomorú, hogy utoljára látjuk/látom együtt szeretett Vadmacskás csapatunkat! Tény, hogy az élettel együtt jár az elmúlás, de nekem akkor is fura, hogy a Zanessás csapattal enyi, befejezték a munkájukat, bár az igazi barátait az ember soha nem felejti el, és ez gondolom, hogy rájuk is igaz! Amúgy biztos, hogy még rengeteg pillanat lesz aminek önfeledten örülhetünk, és ájuldozhatunk a szerelmetesebbnél szerelmetesebb jelenetektől! További szép napot nektek!

xdittax írta...

Vicsi, igen ez a beszéd, százszázalékosan tomogatom minden egyes szavad!:) Most nem is fűzök hozzá többet, csak megköszönöm még laurának azt a linket, mert az is eleht, letöltök még magamnak valamiket.

Úgyhogy köszi, puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

szia ditta szia linkluvor
ditta nagyon szivesen mondtam hogy hasznos oldal jaj ditta képzeld én is láttam vanessa neutrogénás video reklámját de én a magyar mtv-n láttam tök jo ráadásul hsm -1-es hangja volt vanessának a reklámban
puszi Laura