2008. júl. 10.

Igaz vagy hamis?

Vivi(mostmár így hívlak:)) küldött nekem egy scannt, amit ő talált. Zac-et faggatják benne Vanessával való első csókukról. Ne legyetek szkeptikusak, mert a történet maga elvileg igaz, más, külföldi lapokon is tudni vélik, hogy ez a "szerenád" megtörént még valamikor, bár a Walk Away-t nem éppen a legromantkusabb számnak írják le szövege miatt, mindegy én nem ismerem a dalt. És szerintem is igaz a sztori, már régen hittem benne. Szóval a lényeg az, hogy nem muszáj azt néznetek, ez azért csalfa alapból, mert magyar újság hozta le (is). Tudom, Zacék ilyenkről nem szoktak beszélni, mostanában még ilyen apróságokat se árulnak el, meg is értem őket, de akkor is. Egyébként is, ebben se a kérdésre válaszol, tehát olyan igazi részletet nem árul el, bár... De ez még régebbi interjúból való lehet, talán még tavalyi. Úgyhogy én igen, hiszek most ennek a válasznak, és Ti? Hiszitek a sztorit, vagy sem?

Vivi és én is kíváncsian várjuk a véleményeteket!:)

34 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát szerintem igaz, a Walk Away-nek viszont nem tudtam rendesen utánanézni, mivel Lyrics Manián volt vagy 50 előadó, akinek van ilyen száma, köztük Miley is. Szóval én elhiszem.
Bár itt hozzá kell tennem, hogy ha ez igaz, akkor annak, amit a Bravo ír, semmi valóságalapja nincs. Nem, egy betűt sem olvastam belőle, nehogy azt higgyétek, itt neten láttam egy cikket, amiben Zac azt mondja, hogy a gitáros-éneklős módszert próbálta, de nem jött be.
Szóval ez beleillene a képbe.

Névtelen írta...

Szijjja! Nekem meg van ez az ujsag de nem a bravo hanem a popkorn irja... ket teljes oldal szol rola...
Bac

Andi írta...

Nagyon romantikus lehetett...
akárhogyis történt..!:)
Egészen véletlenűl nekem is megvan az az újság, Popcorn 2008.jan.1.-ei száma, ha minden igaz mert,ahogy olvastam a bejegyzést ismerős volt és előkerestem amiből ez a cikk való....a valóságalapja?....nem tudom. Zac elég határozottan állítja mikor Vanessa-ról kérdezik, hogy a magánéletéről nem beszél...soha!(ezt egy video interjúban láttam a YT-on mikor rákérdeztek
Vanessa-ra Zac-től)
Én kevésbé tartom hitelesnek egy újságban megírt történetet mert nem látom az illetőt, hogy valóban Ő monja, így "messziről jött ember azt mond amit akar"!(mármint az újságíró)....de, hogy az a pillanat ott akkor nagyon romantikus volt az biztos......:)

Névtelen írta...

Ha a Popcorn írja...akkor nem tom...Zachy fikázásában ők is sajna élen járnak...a fanpárti újságok az IM és a 100xSzép. És...két teljes oldal erről? Zanessa esetén örülhetünk, ha két teljes mondatot hallunk. Szóval tanácstalan vok...az antifanpári újságokat egyébként nem érdekli a hír valóságtartalma. Szóval most meg a nemre szavazok, mert szemet szúrt ez a "dűlőre akartam vinni a dolgot". Zac nem ilyen, hogy rögtön áthívná a lakásába. Nem, Zanessa ennél sokkal lassabban kezdődött.
Ez a gyertyagyújtós dolog nem is szokás akkor, amikor csak azt akarod megtudni, hogy tetszik-e az illető. Legalábbis sztem. Ez későbbre való.
Bocsi, hogy ilyen gyorsan pálfordultam, csak elgondolkoztam ezen.
LL

xdittax írta...

Jó, de szerintem nem kell mindent így értelmezni. Például tudjuk jól, hogy a Bravo-ban is jelent már meg vaósághű nterjú, amit a német Bravo készített velük, és ezt fordítottál le a magyarok, végülis nem olyan szörnyne. Mert ők igen, mármint a magyar lapok úgy dolgoznak ha inetrjúról van szó, hogy lefordítanak egy eredetit, vagy prezse légből kapják az egészet. És azért nem kell mindent így értelmezni, mert a magyarok magyarosan akarják leírni és szlengesen, fiatalosan, egyébként tudjuk, jól, hogy soha nem mondnaának ilyet olyan hírességek, mint mondjuk zachy. Ennél azért általában mindenki zárkózottabb, érettebb, nem úgy beszél, mint egy gyüttment.:P Másrészt pesrze én se hiszem, hogy egyik-pillanmarl lerohanta a másikra, de történhetett úgy , hogy meghívta magához, mert Nessa könnyedén igent mondhatott rá. Úgyértem, tudjuk jól, hogy a kezdetektől egy hullámhosszon voltak, akkor egy ilyen este nem számít lerohanásnak. Szerintem. Szóval még mindig tartom magam ahhoz, hogy történhetett így, vagy hasonlóan, csak a pontos részleteket nem kötik az orrunkra, ami azért nagyon helyes.:)

Névtelen írta...

Most nem a saját véleményem akarom védeni, de Vanessa a kapcsolatuk kezdetét firtató kérdésre nem volt hajlandó válaszolni, mert ésrtheti a kapcsolatot. Lehet, hogy azért, mert nem akart eladni egy ilyen intim pillanatot. De Zac miért nem húzódozott egyáltalán?? Gyanús...

És most egy másik téma...belenéztem a Viharmadarakba YT-on, egyszerűen beírtam, hogy thunderbirds vanessa hudgens, és az első vidi 10 perces...V nagyon cuki benne, tök kicsi még...édes:)

Andi írta...

Tovább megyek!
A cikkben azt írják mikor a terveiről kérdezik,
idézem:" A HSM harmadik részét forgatjuk, Vanessa-val.(akkor még nem is forgatták na mindegy)
Nagy álmom, hogy elkészíthessem a saját lemezemet. Persze nem valami nyálas dolog lesz,hanem igazi zúzós rockzene!"....ez is sántít mert láttam a YT-on Zac-el azt hiszem HSM2 interjú egyikében és persze nem igen értem ama nyelvet, de annyit kivettem szavaiból, hogy Ő nem tervez pl. önálló albumot mint zenei karriert stb.!....egyébként is tudjuk, hogy nincs ilyen jellegű terve!
Na ez is elgondolkodtató a cikkel kapcsolatban, nem igaz?

Névtelen írta...

Nos, sztem nem elgondolkodtató, hanem egyensen cáfoló:)
Jesse McCartney az ellenkezőjét nyilatkozta a lemezről, meg a 6nullás összegről, emlékeztek?
És a magyar lapok azt hitték, hogy januárban volt a forgatás...és add csak meg a vidi linkjét, Andi, majd lefordítom én azt!
LL

Andi írta...

Oké LL megkeresem

Andi írta...

Nagyon megköszönöm Neked LL ha lefordítod mert olyan nagyon régen, mióta először megláttam ezt a vidit azóta furdal, hogy miről szólhat!
itt a cím: YT
Zac Efron Talks "High School Musical 2", Dating Tips
Előre is köszönöm kedvességedet:)))

Andi

Névtelen írta...

Ez egy csodálatos,és rendkívül fontos momentum az ő életükből. Imádok még mindig néha gyerek lenni,olyankor nyugodt,szabad a lelkem is! És mikor az lehetek,hiszem,hogy léteznek a mesének mondott mesék. Szeretem hallgatni,és nézni. Hiszek a csodákban is,hiszen velem is történt már párszor ilyen. Már csak remélni tudom,hogy ennek a mesének a megszokott mondat lesz a vége!! Boldogan éltek.......!!!!!!!(f.é.)

Névtelen írta...

okés, megtaláltam:)

Névtelen írta...

Kész van!! Kinek, hova adjam? Elég hosszú lett, több, mint egy oldal, azért nem másolnám ide be comiba...de addig is mondom, hogy ha nem is erősen, de itt is megcáfolta Zachy az albumos feltevést.
Már nagyon V-hez voltam szokva vidifordot illetően, most jutott eszembe, hogy létezik Zachy is, de még mennyire!!
Szóval Zaces vidifordot akarok!! Februárban biztos sok lesz, már alig várom:)
Szóval mondjátok, hova postázzam? Mivel nem új a vidi enyhén szólva, nem hiszem, hogy ki lesz rakva, és ez még talán a blog alapítása előtt készült...szóval hova rakjam? Mailre és msn-re is küldöm, csak címeket kérek.:)
LL

Andi írta...

Szia LL küld el kérlek az email címemre: a.cseszlai@freemail.hu
Nagyon-nagyon rendi-bendi Vagy, hogy időt szakítottál rá és lefordítottad!!!:)))
Mégegyszer köszike:)

Andi

Névtelen írta...

Szerencséd, épp menni készültem:)
Úgyhogy ma ez az utsó kommentem, akinek kell még, adjon címet, reggel küldöm.
Nagyonnagyon szívesen, Zachiányban is szenvedek már egy ideje, olyan rég nem hallottam a hangját...mármint rendes nyilatkozatban.
Akkor máris küldöm.
xoxojó8,
LL

Névtelen írta...

LL én is kérhetem? b08@freemail.hu
Előre is köszi!

Andi írta...

Nekem is nagyon hiányzik a hangja, annyira szeretem, ahogy és amikor beszél:)))))....igen van egy pár Zachy-vidi hmmmmmm:))))))....mikor éppen pangás van itt akkor ilyen Zachy-s vidiket nézek...többek között!:))))

vivcsi93 írta...

húúú látom mennyi mindenkit érdekel ez az "első csókos" téma, ahogy engem is, az én véleményem, hogy nagyon jó elképzelni ezt az egészet és én szeretnék hinni benne (sőt talán lehet h csak a saját naivitásom miatt de hiszek is benne), de van benne valami sántítós, mert annak ellenére, hogy mostanában egész nyíltan kezelik a kapcsolatukat, ez egy olyan részlet ami eléggé az intimszférájukba tartozik, nem tudom h Zac ezt megakarta valaha is osztani a nagyvilággal, de végülis ha igaz ha nem akkor is történnie kellet egyszer valamikor egy ilyen jellegű romantikus dolognak! :)

vivcsi93 írta...

és köszi Ditta, hogy kiraktad, nagy örömet szereztél nekem! :) Hálás vagyok érte!

Névtelen írta...

Még 2o nap,és a szavazás a végéhez ér! Gyerünk,gyerünk:Vulnerable!! Húzzunk bele.(f.é.)

Andi írta...

A VABN-on újabb HSM3 vidi előzetes oltári!!!!!

Névtelen írta...

Vulnerable-Sneakernight holtverseny van!! Hajrá Vulnerable!!
Névtelen, neked is elküldtem a fordot:)
És igen, az újabb vidi fenomenális!! Egyre jobban sajnálom, hogy nem látom az előzetest, se YT-ról csak ki lehet sajtolni vhogy, nem? Mind1, vhogy megoldom, bármibe kerüljön is....és...az egyik vadiúj jelenetet sztem vágom, hogy miről szól:D. Sharpay is csinálni fog vmi nagy szemétséget, aztuti.
Viszont fennmaradási tervem ma továbbra is fenntartom. Aztán max commentelek amcsiéknál, de nem hagyhatom, hogy ez is kicsússzon a markomból.
És ezt az egész HSM3-at...már most imáádom!!!!!!
LL

vivcsi93 írta...

Hello, valamelyikőtök meg tudná nekem mondani, hogy mi annak a "VABN-os" a címe? Előre is köszi!

xdittax írta...

Vivi, nagyon tetszik a véleményed a dologról, nagyon igaz, egyetértek én is Veled.:)

LL, várj csak, ma kell fenmaradni? Mert ha igen, én nekem nem fog menni. :(

És mégegyszer Vivi, a videó mostmár itt is megtekinthető, úgyhogy nem maradsz le erről a nagy durranásról!:)

Pusz: Ditta×××

Névtelen írta...

a bejegyzés címe: "while I was shoe shopping", mivel a csajszi épp cipőt vásárolt...
vannak kivágott képek is a teljes hírben, azért katt ide
LL

Névtelen írta...

Igen, Ditta, ma kéne...én fenn is fogok, dehát az összes többiről lemaradok:((
tök jó, még sose hallottam semmit a világon először...
LL

Andi írta...

Sziasztok!
LL miről szól a vadi új jelenet a vidiben?
Légyszi ,légyszi,légyszi!!!!:))))

Andi

Névtelen írta...

szia!
szerintem elképzelhető ... de sztem tavalyi ahogy írtad...mert most ugye nem beszélnek a kapcsolatunkról .. esetleg annyit h jól vannakáltalában ennyit szoktak ...tavaly volt mert tavaly derültek ki ilyen dolgok..
pux

Névtelen írta...

öhh nos az első jelenetben Gabriella olyasmit mond, hogy nehéz lesz búcsút intenem, mire Troy kérdezi, hogy miért intene búcsút: sztem ez az egyetemekre vonatkozik, hogy nem egy helyre fognak menni
Shar nagy vidáman mondja, hogy toodle-loo, ami annyit tesz, hogy pápá, vagyis sztem vmi szemétséget követett el, és otthagyja többieket nagy vidáman
a kövi jelenetben nem 100%, de Troy vmi ígéretet kér számon Chadtől
ezt nem kell fordítani, de Sharpay beleájult Tiara karjaiba...xPPPPPPP
és a végén Sharpay a szokásos hangnemben: "A showt meg kell tartani"
LL
ps: egyébként megkaptam minden engedélyt a fennmaradáshoz:)

Andi írta...

Szupi, hogy fennmaradhatsz LL és köszi a fordítást!!!:)

Névtelen írta...

Szia! Először is az oldal egyszerűen csúcsszuper :D:D csak így tovább! És ha jól tudom ez a cikk egy régebbi Popcornban jelent meg és a youtuobon rákerestem egy Walk away című számra ( igaz gondolom kismillió ilyen című létezik) és ott találtam is egy egész szépet amit el tudok képzelni "randis" számnak.. már ha télleg igaz a sztori.
További sok sikert az oldalhoz! puszi, B.

Névtelen írta...

Szia! A segítségedet szeretném kérni Nessa új CD-jének a letöltéséhez. (már ha nem zavarlak vele) mert még junius 25-én megattál egy címet ahonnan Te letöltötted, de ott sajnos már azt írja ki, hogy "File not found". :S Van esetleg más cím is ahonnan ingyenesen le lehet tölteni? Előre is köszönöm! Puszi , B.

xdittax írta...

Kedves B!
Álatalam fel lett tölve V albuma a ZSahre-ra, úgyhogy megadom a számok címeit és onnan egyessével letöltheted őket? Jó lesz?:)

Last Night
http://www.zshare.net/audio/1457341062490241/
Identified
http://www.zshare.net/audio/14573953f730b403/
Fisrt Bad Habit
http://www.zshare.net/audio/1457399208c4fc8d/
Hook It Up
http://www.zshare.net/audio/145743393912f7da/
Don't Ask Why
http://www.zshare.net/audio/14574504f3fc4603/
Sneakernight
http://www.zshare.net/audio/14574792b0e6b1a5/
Amazed
http://www.zshare.net/audio/14574952b6daea73
Don't Leave
http://www.zshare.net/audio/145754682a312da2/
Paper Cut
http://www.zshare.net/audio/14575528f9265041
Party On The Moon
http://www.zshare.net/audio/14623555a55f6dd4/
Dit it Ever Cross...
http://www.zshare.net/audio/146240194fbd1013/
Gone With The Wind
http://www.zshare.net/audio/14624341b605dcea/
Set It Off
http://www.zshare.net/audio/146248225a08cd5f
Vulnerable
http://www.zshare.net/audio/14625136448447f9
Committed
http://www.zshare.net/audio/14630060431bc62f/

Remélem innentől sikerülni fog és hamarosan már Te is élvezhetetd Nessa muzsikáját!:)

És köszönöm a dicsérteket!:)
Puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!! Nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm a címeket! Sikerült letöltetem az összes számot és már hallgatom is! Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségedet!

A Jetixen, a HSM3 reklámban azt mondják a végén , hogy októbertől a mozikban. Lehetséges, hogy akkor már nálunk is látható lesz, vagy csak úgy mondják benne. Lehet erről már valamit tudni?

Ésss Szuper az oldal.. egyre jobban imádom!!!
Puszi B.