2008. júl. 22.

Mamma Mia!

Fogadjunk, hogy tűzbe hoztalak F.É.!:)))

De gondolom sokatoknak ismerős lehet ez a cím, hiszen mostanában sokat beszélnek róla, vagy épp reklámozzák ezt a filmet. És úgy néz ki, nemcsak nekünk hozta meg a kedvet, hogy megnézzük, hanem egy másik földrészen élő, kicsi társaságnak is, történetesen, Miley Cyrus-nak, Ashley Tisdale-nek, Vanessa Hudgens-nek, Zac Efron-nak és Kenny Ortegá-nak. :)

A Cyrus-lánnyal készített tegnap egy interjút a Radio Diseny, amiben megemlíti, hogy előző este(tehát Zac hazaérkezésének estéjén) elment az előbb említett társasággal megnézni a filmet egy különleges vetítésre.

De miért nem szúrták ki ezt a kis csapatot az emberek, hiszen egytől-egyig minden tagja feltűnő jelenségnek számít Amerikaországban, vagy nem? Najó, talán Kenny nem...Bocsi Kenny!:)

Mindenestre a beszélgetést itt hallgathatjátok meg a YouTube-on!

Egyébként Vanessa nemrég épp szóba hozta barátnőjét Miley-t és egy imádott szokását: "Sokat sms-ezek Miley-val - jó barátok vagyunk és nemrég egy éjszakát is nálunk töltött." - árulta el V és még hozzátette: "Mindenkivel sms-ezek a Földön!"

Már megboccsáss Nessa, velünk is?!?!×P×D

Forrás: YouTube; Just Jared.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tényleg durcsa, hogy nem vették őket észre! És sajnálom is egy picit...! De szerintem Kennyi is elég feltűnő jelenség (hihi már csaka pocakja miatt is :P), főleg ha a 3 "csemetéje" is ott van Vele (+Miley)! De ez azt jelenti, hogy azért kitudják jáccani a paparazzikat, ha nagyon akarják...:)
Biztos nagyon jó lehet a film, főleg mivel az egykori James Bond is szerepel benne! El kéne mennem nekem is megnézni... :)
*Nóri*

Névtelen írta...

Igen TŰZBE HOZTÁL BABY!!! Gyorsan kérek egy vödör vizet,mert szinte lángolok! A mai napon ez most neked sikerült elsőként,és igen-igen jól esett!! Biztosan nekik is tetszett ez a fergeteges film,még mindig a hatása alatt vok én is. Neked még nem volt érkezésed rá Dittám? Ne szalaszd el! Köszönöm,hogy gondoltál rám ezzel kapcsolatba. Sok-sok puszi(f.é.)

xdittax írta...

Igen, én is sajnálom *Nóri*, hiszen vidám táraság lehettt, pláne egy ilyen film után...:)

Óh, igen a sok jó színész, a sok zene és maga a sztori kellő hangulatot teremt, amit úgynézki F.É. példáján okulva, hogy sokáig élvezel.:)

Wáá, F.É., ez remek! Enyém a siker, én aratom le a babérokat, de éds vagy F.É., még szép, hogfy eszembe jutottál. Nem is tartott sokáig.:)
Nem, még nem néztem mega filmet, csak jövő héen fogom, ugyanis nővérem akkor jön haza a vakációjáról, és megálapodtunk hogy utána elmegyünk megnézni, de ez így pont jó is, mert addigra kerül hozzánk az itthoni moziba, úghyog semmiképp nem szalasztom el. Már annyira várom!xD

Puszi Nektek: Ditta×××

Névtelen írta...

Na mára learattad a babérokat,jó,hogy ez örömmel tölt el téged is.De figyi kicsi lány! Bemész a moziba,kezedbe veszed a pattogatott kukoricád,helyére teszed a bubimentes ásványvizedet,és helyezkedj el kényelmesen. A cipőd legyen kényelmes!!! Ez most a legfontosabb.A többiről majd beszélünk,ha...! (f.é.)

Névtelen írta...

"Mindenkivel sms-ezek a földön!" Ez így van!! Egy kissé átvitt értelemben,de igaza van Baby-nek. Ugyanis majdnem minden nap láthatjuk,hallhatjuk,hogy éppen mit csinál. Ő nekünk fotókkal,vidikkel üzen,és mi ezt jól ki is vesézzük! Nagyon rendesek vagyunk,mint egy jó barátnő,mert mindig pozitívan reagálunk a dolgokra. De ennél sokkal többet kaptunk.Egymást!! Ez baromi jó dolog.Köszi Ditta! Most ne hálálkodj oké!! Én különben nagyon kíváncsi vok rátok.Nem belsőleg,hiszen mind kaptunk már egymásból egy kis ízelítőt.Külsőleg gondolom. Remélem egyszer lehetőségem lesz arra,hogy személyesen is találkozhatok veletek. Addig is mindenkinek pá!(f.é.) Köszi Vanessa Hudgens!!!

Névtelen írta...

"Mindenkivel SMS-ezek a Földön" Ez igaz én már csak tudom, hisz éjjel-nappal SMS-ezünk... :D xDDD
B.

xdittax írta...

F.É. a filmmel kapcsolatos javaslataidat mindenképp betartom.:)

És azt is, hogy nem kezdek el hálákodni, csak csatlakozok hozzád.

És abban is szívesen csatlakozok, hogy egyszer majd jó lenne találkozni. Nem csak a külső miatt, hanem még több duma, duma és duma!:)))

És ó, igen, nemcsak Nessa jó barátnői vagyunk mi itt mindannyian, hanem egymáséi is.

Puszi nektek: Ditta×××