2008. júl. 4.

"Annyira sok mókánk van együtt!"

"A High School Musical 3: Senior Year, a régóta várt Disney Channel-ön debütáló musicalek 3. nagyképernyős része, nem érkezik meg a mozikba október 24-ig, de mi elkértük az első fotót a forgatásról, hogy ezzel kezdhessétek a nyarat.

Itt, Gabriella (Vanessa Hudgens) és Troy (Zac Efron) életeük legjobb éjszakáját – a bált! ünneplik – ahogyan csak egy East High-os Vadmacska tudja: egy mágikus musical-tánc-számmal.

"Határozottan Vanessa az erősebb táncos" - ismeri el Efron(20) a PEOPLE-nek.
"Ha elfelejtem a következő lépést, ő akkor is vezetni fog engem. Nekünk segítenünk kell egymásnak, ez az, amit teszünk."

"Mi nagyon összpontosítottak vagyunk [táncpartnerekként]" - mondja Hudgens(19). "Jól akarjuk elvégezni és nekünk annyira sok mókánk van együtt, még akkor is, ha a dolgok nehezebbé válnak, mi még mindig megpróbáljuk megcsinálni és ezzel együtt jól szórakozni."

Bár az eredeti szereposztás már valószínűleg nem tér vissza a HSM egy negyedik részéért, Hudgens elmondta, ő és a valóéletbeli barátja, Efron még egy nap talán megint együtt dolgozhat. "Senki nem mondta azt, hogy ez az utolsó alkalom. Ki tudja, mit hoz a jövő!""

Ez egy újabb kis részlet volt a People magazin pénteken megjelenő HSM-es cikkéből, amit valószínűleg minél hamarabb megszereznek majd maguknak(és nekünk) az amcsi rajongók!:)

Forrás: PEOPLE.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ezt jó hallani...viszont egyhamar nem hiszem, hogy újabb Zanessa-filmünk lesz:S.
És whooo alig várom a 3-at...kezdek visszarázódnixd
xo

xdittax írta...

Max. egy Zanessa-klipünk. De nem kell sürgetni. nekem pont így is jó, egyébként se kaptuk még meg a 3mat, ne tervezesgessünk nagyon azutánra. még fölösleges. Ráadásul előbb Zanessa candidokra áhítozok, nekem most egy két albumnyi is elég lenne...:)))

Névtelen írta...

Nekem is, a CCMánia még él, nagyonis kéne a candid:) Najó, vár a buli
xoxo

Névtelen írta...

Szerintetek várhatóak a napokban Zanessa candidok? Egy külföldi lapon azt olvastam, hogy Zac valahol a családjával nyaral. Lehetséges sz szerintetek?

Névtelen írta...

Szia!nem tudtam hova írjakXD
azt szeretem volna megkérdezni h benen lennél egy cserébe?
h én is hirdetlek és te is?
Ha igen akk naygon köszi!!
olim:zanessahsm.gportal.hu

Névtelen írta...

Szép jó reggelt! Kaptunk Zanessa-candidokat!:) Igaz sajnos (legalább is én úgy vettem észre) nincsenek 1üt a képeken, de azt már tudni lehet, hogy 1üt mentek valahová egy magánrepülővel...:D:D Remélem megint legalább olyan gyönyörű képek lesznek majd (ha nyaralni mentek), mint a tavalyi Hawaii-ak!:D:D Imádom a szigetországi paradicsomot!:):)
Pusz: *Nóri*

xdittax írta...

Igen, Melinad, benne lennék, szívesen!:) Majd mindjárt intézem is.:)

És Vivcsi, tuti, hogy nyaralni mentek, csak pillants rá a biztonságiőr kezében lévő szörfdeszkára;)

Ditta×××