2008. júl. 15.

Itt egy indok!

Tudom, hogy vannak itt páran, akik nem igazán csípik Vanessa (és Zac) legjobb barátnőjét, és nem is akarom őket "megtéríteni", de most kapnak (még) egy indokot, hogy esetleg megváltoztassák a véleményüket,- legalább egy kicsit - ugyanis most Miss Tizzy a Seventeen-nek nemcsak saját szerelmi életéről nyilatkozott többek között, hanem Zanessáéról is egy icipicit.:)

"Először külön-külön ismertem őket még a High School Musical előtt, Zac-et 3, Vanessát 1 évvel. Vanessa izzik, amikor a színpadon vele(Zaccel) van. Könnyes lesz a szemem, amikor együtt énekelnek. Ők annyira romantikusak!"

KÉSŐBB: Lusta vagyok, és nincs kedvem új bejegyzést létrehozni, de mindenképp arra akarlak bíztatni, hogy nézztek meg ezt, mert ez az a videó, ami a csöpp kis Vanessa vendégszereplését tartalmazza a már említett Robbery Homicide Division-ból.

Credit: VABN.

10 megjegyzés:

vivcsi93 írta...

Nem tudom, nekem eddig se volt semmi bajom Ashley-vel, szerintem egy hihetetlenül jófej csaj, és eszméletlenül vicces! Meg sztem ha tényleg olyan lenne amilyennek sokan hiszik akkor biztos, hogy se Zac, sem pedig Vanessa nem lennének vele jóban!

xdittax írta...

Nekem sem volt vele semmi bajom, mert rögtön eltudtam különböztetni kissé gonoszabb karakterétől. Persze sose lett a kedvencem, azért a stílusa zeneieleg és akárhogy máshogy távolabb áll tőlem, de azért szívesen követem őt is végig.
Másrészről igen, amiért engem is "tisztelőjének" tudhat, az elsősrban az, hogy mindig ott van Nessának, tudjuk jól, hogy milyen jó kapcsolatuk van, hogy mennyire jól kijönnek, és ez ugyanúgy igaz Zachy-re is. Bár alapvetően én is kicsit nyomulósabbnak, vagy nem is tudom, kicsit "műnek" tartottam, különösen mikor Sharpay-es cuccokban tündököl, de mára pozitívabb lett a véleményem róla és csak Neki is a legjobbakat kívánom!:)

vivcsi93 írta...

Tegnap pont nézegettem a Road to the High Schhol Musical 2-s videókat T-on és volt benne egy rész amikor csak az ashley volt benne, és ő nyilatkozta azt, hogy jó a genyót játszani a filmben, mert ez a karakter nagyon távol áll tőle, és a színészkedés pont erről szól, hogy más emberek bőrébe bújj, meg mondta zat is, hogy van amikor az utcán tlálkozik gyerekekkel és azok nem merne ránézni, mert azt hiszik, hogy ő tényleg Sharpay, és mondta h üzenem a gyerekeknek, hogy nyugodtan odajöhetnek hozzám!

vivcsi93 írta...

igen vhogy mostanában mindig kihagyok pár betűt a szavakból, de nem baj, szóval a YT-on nézegettem és nem a T-n :)

xdittax írta...

Igen, erről én is hallottam, és így is vélekedek, hogy bár a nem leghálásabb szerep ilyen bprbe bújni egy olyan filmben mint a HSM, azért valljuk be neki jól áll, a gyerekek pedig úgyis felnőnek és majd rájönnek mi a nagy helyzet. De majd más filmjei miatt megszeretik Ashley-t aki, azért melegszívú lány.

És semmi baj Vivi, ki tudom én bogarászni mindenki félregépelési hibáját, amiből nekem sincs kevés.:)

Pusssz: Ditta×××

Névtelen írta...

Én mindig is bírtam Ashleyt!!! Pont azért, mert már-már olyan jól alakította a gonoszt, hogy elhittük valójában az!!!! Ezért kezdett el érdekelni, és amint jobban "megismertem" rájöttem, hogy nagyon jó fej és aranyos akárcsak Zac és Vanessa!!! Nem hiába legjobb barátok!!!!
Pussz:Kitti

Névtelen írta...

Én is szeretem Ashleyt, bár csak néha van olyan kedvem, hogy ne Vanit, hanem őt hallgassam. A RHD vidit viszont nem tom megnézni, a gép akadozik a vidiknél. És mindhárman nagyon jó színészek, ez abban nyilvánul meg, hogy nagyon királyul játszanak tőlük távol álló karaktereket. Pl Link telitalálat volt<3
LL
Legközelebb este leszek, most megyek pingpongozni...és elég trágya idő van, nem fürdik senki:SS

Névtelen írta...

Ok én nőiesen bevallom,nem volt szimpi a csajszi. Hogy miért azt nem tom. Talán a karaktere miatt,sőt tuti. De tudom,az első benyomás nem mindig helyes! Én osztottam neki még lapot,remélem van nála ütőkártya!!(f.é.)

Névtelen írta...

Na most meg tudtam nézni a RHD vidit...azért a címből gondoltam, hogy ez a film kemény lesz...de a kis Nessa is elég kemény hozzá, most is jól játszik;)

Névtelen írta...

én mindig is birtam ashleyt nagyon jo szinész a hangja is jo és nagyon jo fej
a road to high school musical 2-t mikor adja a jetix tegnap láttam belöle egy részt össze vissza adják nem is lehet rendesen követni esetleg valaki feltenné a magyar road to high school musical 2 -t a youtubra? persze csak ha nem nagy kérdés és csak amiket leadott a jetix
linkluvor ahhoz képest könnyü volt bár elsöre azt hittem nehéz lesz a vidit megcsinálnom a movie makerrel
képzeld ma voltam a media marktban és láttam hsm 2 remix cd-t meg az pakkos cd-t amiben az 1-2 azoknak a karaoke változat meg koncert cd-is van és elmentem a corvin moziba azért hogy hátha látom a hsm 3 posztert vagy valami reklámot velük kapcsolatban de semmi
laura