2008. júl. 21.

EZ.VALAMI.HIHETETLEN!

EZ. VALAMI. HIHETETLEN!
(Számomra legalábbis, ugyanis a minap gondoltam arra, hogy mi lenne, ha valami ilyesmi történne, és babonás személyem lévén tegnap 19:19-kor ezt is kívántam!:P)

Zac Efron - de mostmár akár lehet Zachy Efron is;))) - tegnap, azaz vasárnap este(júl.20.) futott be a Los Angeles-i LAX repülőtérre elmaradhatatlan gördeszkájával.:)

Zac mindössze pár napot töltött a keleti parton, New York City-ben, egyelőre számunkra ismeretlen okból.

Természetesen Zachary megérkezésére rengeteg papparazzi várt a reptéren - Zac föl is tette a kérdést: "Mikor váltam ilyen népszerűvé?" - de volt is miért plusz okból is, ugyanis volt ott még valaki. Merthogy Zachy-t most nem egy elegáns limuzin vette fel, valami ismeretlen sofőrrel, hanem egy Lexus, egy nagyon is ismert sofőrrel, aki történetesen lány és kölcsönös szoros vonzalomban áll Zachary-vel. Kitaláltátok?

Vanessa Hudgens


További képek a Just Jared-en!

Még több édes kép Zachy-ről ITT!

Képek a WireImage-en is!

Minden kép összesítve ITT!

Újabb képek Zacékről a VABN-en is!

Videó az x17.Com-on!

Megjegyzés: Megérkezett egy videó is immáron, amiben elvileg hallható az, amint Zac telefonon beszélget Nessával és azt mondja neki, hogy mekkora a papparazzi tömeg, illetve állítólag föltesznek egy olyan kérdést is Zachy-nek, hogy el akarja-e jegyezni Van-t. Azért mondom, hogy állítólag és elvileg, mert én még egyelőre nem tudtam megnézni a videót, így ezt csak a fórumokból szedtem ki nektek.

22 megjegyzés:

Névtelen írta...

Wááá,nagyon édik!:D(L)
Már csak egy paparazzi videó hiányzik:))
KlauC

Névtelen írta...

hát igen ez hihetetlen.... de mégis igaz,zanessáék nagyon aranyosak a képen és a kocsiból h ugyan hova mentek... azt haggyuk sztem a fantáziánkra... mondjuk vagy egy pár tippem, de ez csak rájk tartozik ... pont ezért is reméljük h nem követték a paparazzik őket tovább...:)

xdittax írta...

Zac igen helyes nekem a képeken, meg néhol vicces, és az is, hogy a cipő kivételével tökugyanaz a szerelés van rajta, mint amikor meérkezett NY-ba;)

De az már egyébként undorító, hogy mennyi fotós volt kíváncsi rá, és szegény Nessának is elég nehéz lehetett kikeverednie onnan a kocsival és hazavinni Zac-et. Azok a hülye fotósok, túl rámenősek...:@

Névtelen írta...

Nagyon jól tellt a nyaralás, köszönöm!:) És már találtam olyan weblapot, ahol le vannak fordítva a spoilerek, de azért köszönöm a segítséget!:D
Am lehet, hogy a fotósnak látszó emberek közül néhány csak rajongó volt! (Bár ennek nagyon kevés az esélye!!) Én azért örülök neki, hogy általuk kaphatunk friss képeket Zanessa-ról és tényleg csak a videó hiányzik, mert a képeke elnézve forgott a kamera is...
Egyébként milyen volt a Jetixes betekintés?
Puszi: *Nóri*

xdittax írta...

Akkor örülök, a naryalásod miatt is, és a spoileres rész miatt is.:)
Persze én is örülök, hogy vannak képek, mindig lesznek is,d e tényleg kicsit már ijesztő és nemcsak nekik. De most gondoljátok el mi lesz, ha csak elmennek együtt egy kávéért... Egyébként milyen jó lenne^^

:)Ne de, a Jetxies ugyanaz volt, mint az amerikai, csak le volt szinkronizálva, de megtalálod itt is a blogon.

Pussz!

ades írta...

szia ha érdekell a poparazzi video akkor a 17 video .comon meg találod

ades írta...

szia csak ha kell a poparazzi video a 17 video .comon megtalálod

xdittax írta...

Szia ades!
Köszönöm, hogy szóltál, már a főoldalon is van linkelve!
Ditta×××

Névtelen írta...

az elején folyamatosan azt kérdezgették Zactől hogy el fogja e jegyezni Vanessát... de én választ nem vettem ki...
amúgy a videó végén Zanessa autója adta ki azt a jó hangos dudaszót?
mondjuk nem lehetett könnyű kivezetni onnan, volt vagy egy tucat fotós, sőt...

xdittax írta...

Bár nem láttam mondom a vidit(még), szerintem is egyértelmű, hogy ezeket az ilyen kérdéseket figyelmen kívül hagyják, nem is lenne rá jó válasz, mert tuti mindeki félreértelmezné...

De igen, közben már azt is olvastam, hogy nessa úgy dudált, mint egy őrült, persze ez amolyan vicces megjegyzésenk volt szánva. De a képeket elnézve megértem miért dudáltak.

Köszi, puszi: Ditta×××

vivcsi93 írta...

Tényleg borzasztóan "fullasztó" lehet ennyi paprazzi között élni, mert igazából, olyanok mintha a "családjukhoz tartoznákak", mivelannyit legyeskednek körülöttük. Gondollom most is csak beszélgetni akartak egymással, meg egyéb ms dolgokat csinálni...:), de egy nyugis együttlétet akartak, és ez a rengeteg "pióca", én biztos beleőrülnék!

xdittax írta...

Háát, igen, el se tudom képzelni, hogy egyedül állnék ott a fotósok között, és csak arra várnék, hogy mentsen már meg valaki, és jöjjenek értem. Viszont számíthattak arra, hogy úgy igazán nem köszönthetik egymást vidáman, boldogan, öleléssel vagy csókkal, hiszen önmagában szenzáció lekapni vlamelyiküket, hát még együtt egy ilyen esetben. Egyébként is merész húzés volt ez tőlük, hiszen a LAX mindig meg van szállva fotósokkal, hogy sose maradjanak le egy akármilyen hírességről se, aki épp menne egyet repülni.:)
Szóval arra számíthattak, hogya nyugis együttlétet és a miegymást majd akkor kapják meg, ha hazaérnek Zachez. Hmm, édes.:)

És Vani szerelése is.:)
Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

hehe Zac a képen a kocsiban tök olyan arckifejezéssel ül, mint aki ezt mondja: Hejj Vanessa milyen menő kocsi.(Mintha nem ő vette volna nekiXD)
De amúgy ez az Audi, vagy már az új kocsi?
*mindennapos látogató*

xdittax írta...

Kedves Mindennapos Látogató!:)

Nekem is eszembe jutott, Zac és a kocsi öszekapcsolás elsősorban azért, mert ez most nem a kocsi, tehát nem az Audi, amit elvileg Zactől kapott V. Ez most szintén a napokban föltűnt Lexus, és ezért tényleg nézhet Zachy, hiszen ő most ül benne először(és úgy tűnik, tetszik Neki:)). de nem tudom eldönteni, hogy ez a járgyány mostantól akkor tényleg fölváljta Nessa Audiájat, és tényleg beújított Van, vagy csak egy családi kocsi, amit szívesen próbálgat a lány... Nem tudom. Mindesetre nagyon édesek a kocsiban.

Puszi Neked: Ditta×××

Névtelen írta...

Ez tök jó :) de....ki ez a fehér ruhás hölgy aki ölelget Zac-et? Mert nem Vanessa az biztos....
http://zac-e.com/gallery/displayimage.php?album=233&pos=2

xdittax írta...

Háát tényleg nem Vanessa, hanem elvileg - sok helyen írják - Zac egyik publicistája, asszistense vagy menedszere, kinek hogyan felel meg. Őt már láthattuk Zac-cel egyes premiereken, promociós útjain, szóval elvileg okkal "sugdoshat" Zac fülébe. :)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Akkor jó :) megnyugodtam

Névtelen írta...

Ez már úgy lógott a levegőben,mind a mostani esős idő. Vagyis az előrejelzés helyesnek bizonyult "itt is".Ezek a paparazzók amolyan szükséges rosszak,de ez van. (f.é.)

Andi írta...

OMG! Ez a "légy ott" olyan nagyon csodálatos és mesészép, hogy csak annyit tudok mondani.....wwwwwááááóóóóó:))))))

dorka írta...

Mért pont most?De most komolyan.Nem maradhatott mondjuk még pár napot?Egy hetet?Vagy míg hazanem érek a Balatonról.Ez nem igazság.Most biztos jön egy csomó zanessa kép.Áááá...megőrülök.Felteszem az összes képet amik most készültek az MP4-re és sírok.Ez őrület.

Viszont ne nézzetek önzőnek..örülök is neki,de most csak ezen fogok agyalni a táborban.Na mindegy már ez így van.

Na egy hét múlva találkozunk.

XXOO nessa

Ui.:Amúgy nagyon cuki képek.

Névtelen írta...

amúgy ditta...szeretném megkérdezni annak az oldalnak a címét, ahol fenntvan a Vanessa álltal tervezett póló(a szürke póló színes szívvel:D), és még egyéb sztároké
*mindennapos látogató:)*

xdittax írta...

Ugyan Nessa, légy vidám a Balcsin, és öülj annak is, hogyha hazaész mibe vetheted magad bele újra! csak nézegetheted a képeket, gyönyörködhetsz bennük, ez igfazán jól hagzik! :)Tudom, hogy már bizonyára nem olvasod, de pusza neked is, és várunk vissza majd!

Mindennapos Látogatóm!
ITT megnézheted az öszes pólót, és gondolom innen már meg is tudod rendelni őket! Remélem segíthettem.:)

Pussz: Ditta×××