2008. júl. 5.

Videó+stillek

Mostmár itt is megnézhető egy kicsivel jobb minőségben a HSM3 1st Look előzetese, melyből következetesen kikövetkeztethető, hogy a film valami zseniális lesz!



De ha esetleg nem hinnétek el ezt a trailer-ből, akkor itt van 3 vadonatúj HQ still kép is!:) (najó 2t már ismertünk...:P)





Forrás: Zachary-E.Org.

15 megjegyzés:

Névtelen írta...

Na majd akkor 14-ém megtudjuk, mi a dörgés...kár, hogy a lényeg csak 8 mp hosszú...ez ilyen szempontból igenis számít nálamxd
És tök jó, hogy van hq kép, esős háttér 4 ever!!!
LL

Névtelen írta...

Sziasztok! Igazad van LL! De kár hogy én pont nem leszek itthon!!:(:(Az összes dal szenzációs lesz ebben biztos vagyok!:) A Boys Are Back klippjét hasonlóan képzeltem el, mint Corbin - Deal With It klipje (a leírásásból ítéve) és az előzetest látva hasolnít rá és ennek nagyon örülök!!:P:P:D
A HQ képek tényleg nagyon jók és jól mutatnak háttérnek!:P:D
Puss: *Nóri*

vivcsi93 írta...

Ahogy láttam azt a képetamin mindannyian a színpadon táncolnak, nekem Vanessa ruhája nyerte el a legjobban a tetszésemet, de szerinrem mindenki nagyon csodálatosan néz ki, bizros élvezetes lehetett leforgatni ezt a filmet, már tényleg nagyon kíváncsi vagyok rá, de lassan csak eljön majd az október + még pár hét remélem, hogy csak ennyi lesz az idő, amég nálunk elkezdik vetíteni!

Ditta ez a "következetesen kikövetkeztethető" haláli, tiszta nyelvtörő :)

Névtelen írta...

az esős kép titta cuniii ♥♥♥
Beey

Névtelen írta...

halissztok..én észrevettem h az esős képen megint rajta van vanessán/gabin a T nyaklánc...de persze a finálén vagyis az első képen nincs rajta amikor a bál van..talán megint összevesznek:O...én már nagyon várom az oktobert:D:D de am lehet h ti isészrevettétek az én felfedezésemet nanembaj..nagyon jo az oldal minden nap látogatom.na pussz Réxxx

Névtelen írta...

Hahó! A HSM 3-része tarolni kíván! De most talán inkább a teenager srácok,lányok,és nem mellékesen a fiatal felnőttek tábora a célpont. A filmnek eme trilógiája ördögien hasonlít az én korosztályomhoz tartozó GREASE-c filmhez. Gondolom sokan láttátok ti is. Nagyon okosan kitalálták,hogy fel kellene frissíteni a dolgot.Gimi,szerelem,tánc zene,barátság,harag,féltékenység,sport,ja és autók. És persze a nagy kérdés a végére:hogyan tovább?? Majd meglátjuk!! (f.é.)

Andi írta...

A T nyakláncot az első képen én is hiányolom.....fergetegesnek ígérkezik az a jelenet is...igazából nem tudom hová tenni eme felfedezést, bár biztos van rá magyarázat....de vajon mi...?
Segítség....:)

Névtelen írta...

Sziasztok! Képzeljátek! Találtam MAGYAR kritikát az Identified-ről! Nagyon lehúzzák a lemezt!:(:( Nagyon elszomorodtam miatta...
link: http://www.quart.hu/cikk.php?id=2641

*Nóri*

Névtelen írta...

Nem tudom mennyire vagyok lemaradva mögöttetek, de találtam véletlenül egy vidit Zac-ről.
Ne vegyétek figyelelembe a kommenteket - egyik másik egyszerűen nem normális - ez Amerika....ellenben a pasi fenomenális!
http://www.redlasso.com/ClipPlayer.aspx?id=4eccb99f-b663-46cb-a9b6-bae9517470bc
Üdv: Me

Névtelen írta...

meg VABN-en vannak hírek Vanessa-ról és a HSM3-ról! Ahhoz vannak képej is!:):) Nagyon jók! igazán lefordíthatná valaki!!!

Névtelen írta...

fordítások folyamatban...mármint a vidik
az a magyar kritika...nos a szerzőjének legszívesebben lekevernék egyet...ez nem elszomorít, ez dühít engem legalábbis
a Best Beach Body-val egyetértek, a comikat meg szerencsére aztse tom, hol lehet megnézni:P
és awww mindenki annyira nagy igazságokat mondott abban a vidiben, úgyogy bátran nyilváníthatjuk fuldoklásveszélyesnek:D
LL

Andi írta...

Meghiszem azt, szó szerint fuldokoltam....már megint:)
A néger fickón viszon nagyot nevettem,ahogy áradozott Z-ről:)

vivcsi93 írta...

Hát az a kritika....ezt lehetne olyannak minősíteni, mint valamelyik kritikus a Hook it up-ot, hogy hánynia kellet, de mivel én azt is elítéltem, eltekintek a hasonlat felidézésétől. Mondjuk akárki írta ezt a kritikát, biztosan szeretne ő úgy kinézni, mint a lemez borítóján látható (a kritikus elmondása szerint) Pj Harvey és egy béka keveréke...:S Persze mindenkinek megvan a lehetősége és a joga, hogy eldöntse, hogy mi az ami tetszik neki és mi az ami nem, ezzel még nincs is gond, mert mindenki nem szeretheti ugyanazt, bár én nem értem, hogy mi olyan rossz ebben a számomra tökéletesnek mondható lemezben, ámde legyen. De hogy jön bárki is ahhoz, hogy másokra ilyeneket mondjon, és ezt most nem csak azért mondom, mert Vanessáról van szó, hanem: mert előbb érjen ő el ekkora sikereket, legyen neki ekkora hírneve, és ha majd mindezeket fel tudja mutatni, akkor elfogadom, hogy mások felett ítélkezik, és tudom, hogy a kritikusoknak pont ez a munkája, de engem akkor is elborzaszt az ahogy mások felett ítélkeznek és beszennyezik őket, és sajnos sok olyan ember van aki ezeknek a kritikáknak köszönhetően alakít ki magában egy véleményt az emberekről. Hát végülis én ehhez nem tudok mást hozzáfűzni, szerintem látszik a reakcióm ebből a kicsit hosszabbra sikeredett kommentárból, még az a szerencse, hogy az igazi rajongók kiálnak a kedvencük mellet "jóban, rosszban"!

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

töröltem, lévén, hogy nem aktuális