2008. júl. 19.

VMA - Legjobb Női Videó

Még mindig nem tudunk semmit Zac életéről NYC-ben, de Nessával kapcsolatban újra hoztam Nektek valamit! (Bár lesz ebből még Zanessa is;))

Arról van szó, hogy idén az MTV Video Awards szervezői a rajongók kezébe adták a döntést olyan szinten, hogy mi dönthetjük el, kik legyenek a díjra jelölve, persze hogy ki nyeri meg azt, arról már nem mi határozunk.

Viszont így akár biztosíthatunk egy jelölést Vanessa 'Sneakernight'-jának számára is, aki rengeteg más női előadó klipje mellett esélyes arra, hogy jelölést kapjon a 'Legjobb Női Videoklip' címre! Keresd őt a 3. oldalon!

Szavazni július 23-ig, szerdáig lehet ITT, de előtte regisztrálni kell ITT, viszont a tagság már ingyenes! Go! A jelölteket július 25-én, pénteken hirdetik ki, reméljük Nessa nevével egyetemben!

A következő heti kategória a 'Legjobb Pop' lesz, reméljük szintén számíthatunk ott is Vanessára!

***

-Tartogatok Nektek még pár képet, például néhány exkluzív fotót a HSM3 Wrap party-ról vagy forgatásról. Ezeket megnézegethetitek ITT!
-De ha még ennél is jobbat (és "piszkosabbat") akartok látni, akkor nézzétek meg EZT a scant az angol Star magazin-ból!
-Már ismertebb képekkel de IDE kattintva megnézhetitek a The Mirror magazin egyik oldalát, mely szintén a vakációjukat "boncolgatja".
-Szintén edig ismert képekből állította össze az egy oldalas beszámólóját a Life & Style magazin a karibi-nyaralásukról, bár az az egy új kép, amivel szolgált, majd' mindent megér, nem igaz? :)

KÉSŐBB: 2 új kép jelent meg Vanessa azon fotósorozatából, mely a PEOPLE-nek készült, és amelyen egyáltalán nem visel sminket! Nem bírom megállni, ezeket muszáj kiraknom!:)

4 megjegyzés:

dorka írta...

Huh imádom Nessáról ezeket a képeket.Megsúgom ha valakit érdekelne,hogy ezelből lesz a blogomban az új dizi plussz Zac képek.

Ditta!Már emailt nem írok ma hanem holnap reagálnék rá.Remélem nem bánod.De ma már hulla vagyok.

XXOO nessa

xdittax írta...

Szia!

Dehogy bánom, egyáltalán nem.:)
És kíváncsivá tettél a következő dizivel, különösen mert ezek a képek nekem is tetszenek!:) Bár ez mindig majdnem így van...xD

Puszi: Ditta×××

vivcsi93 írta...

Olyan eza lány, jajj anyám, szeretjük Vanit is, én jelöltem őt, remélem, hogy bekerülhet, mert nagyon megérdemelné. Tényleg ha már a videoklippeknél tartunk akkor mikorra váeható új videüklipp? Gondolom, hogy még nincs új konkrétan kitűzött időpont, de szerintetek, mi lenne az új dátum? Mert én úgy gondolom (remélem jól :)), hogy legalább az Indentified Cd-ről is csinál majd 2-3 videót! Örülnék neki! :)

Puszi mindenkinek!

xdittax írta...

Szerintem is mindeképp lesz még videóklip az albumrál, remélem én is több is, de tényleg nem tudunk konkrét dátumot. Bár szívesen tippelnék a mostani napokra akár, mert augusztus indulásáva nem lesz sok ideje már, mert a túrné végeztével jön a HSM3-as felhajtás és promotúrné.:) Hajjaj, az is milyen jó lesz!^^