2008. júl. 11.

Interjú Cherie-vel by VABN

A VABN-es lányok újdonsággal rukkoltak elő! Méghozzá arra adták a fejüket, hogy a HSM3-ban közreműködő háttérdolgózokkal, statisztákkal, extrákkal interjúkat készítenek. Első "alanyuk", Cherie, aki ha mindenigaz egy tanárt alakít a filmben, a valóéletben pedig családanya szerepet tölt be, természetesen HSM-megszálott gyerekekkkel.:)


VABN: Ez az első alkalom, hogy háttérmunkát végeztél egy filmben? Ha nem, milyen más filmeknél segídkeztél?
Cherie: Igen, ez az első alkalmam volt! De amint lehet újra csinálni akarom! Ez egy robbanás volt!!

VABN: Mi késztetett arra, hogy pont a HSM3-ban akarj lenni?
Cherie: A gyerekeim látták az első két HSM filmet, mindig egyre többször és többször... szóval a HSM a "családunk része lett". Természetes volt, hogy érintettek akarunk lenni, mióta ők itt helyben forgattak. És meg akartam tanítani a gyerekeimnek, hogy lehetséges az, amiről álmodunk, ha tesznek érte valamit (mint egy szuper-cool filmben!).

VABN: Melyik jelenetekben szerepletél? Melyik volt a kedvenced és miért?
Cherie: Kosárlabdás jelenetket, hangversenyterem, Troyék háza, iskolai jelenetek, diplomázás. Bármikor ott voltam nekik, amikor szükségük volt ránk körülbelül 6 hétig. A kedvenc jelenetem Troyék házásban volt, mert igazi filmsztárnak éreztem magamat, aki a teljes szereposztással Troyéknál van.

VABN: Mi volt a véleményed a filmről/szereplőkről, mielőtt még nem vettél részt benne?
Cherie: Azt gondoltam, hogy a filmek és szereplők igazán helyesek voltak, és hogy a zene nagyszerű volt!

VABN: Megváltozott a véleményed most a filmről/szereplőkről, hogy te is a HSM család tagja lettél? Szeretnéd újra megtenni?
Cherie: Még jobban szeretem a High School Musicalt! Látom, hogy milyen keményen dolgozik a stáb, a szereplők és a rendező(és a statiszták) azért, hogy egy nagyszerű film szülessen. Mindent beleadnak, hogy egy sikerüljön megvalósítani egy tökéletes előadást. Ez mind nagyon professzionális, de úgy tűnnek, hogy nagyon élvezeik azt, hogy ezt csinálhatják! Sokszor hajnali 4:00-kor hazaértünk. 14 óra naponta a szabvány, és ők sokszor befejezik a legtöbb energiát igénylő jeleneteket is akár az éjszaka közepén.

VABN: Talákoztál valamelyik szereplővel vagy táncossal?
Cherie: Igen! Beszéltem egy kicsit Zac-kel. 2 lépésre álltam tőle Troyék házában és majdnem úgy látszott, hogy esetlenebb lett volna nem beszélni. Nagyon szép volt és azt kell hogy mondjam, szerintem ő sokkal jobban néz ki személyesen!...De Vanessa is! Socorro Herrera (ő játsza Gabriella anyukáját) nagyon szép és nagyon barátságos, egyáltalán nem elbizakodott. Ro (Roger Malaga - táncos/kosárlabda játékos) nagyon jó volt és Bart Johnson (Troy apukáját játssza) és Brad Johnson is(Bart testvére). Mindenki arról beszélt, hogy milyen édes Kaycee (Martha) és mindenki köszönt a fiúcskámnak, amikor elvittem őt a forgatásra aznap, mikor nem dolgoztam. Nem bezséltünk mi a szereplőkkel, hacsak először nem ők szólítottak meg minket, ami nehéz volt - de megértem, hogy nekik időbeosztáuk volt és ők ténylegesen "dolgoztak" - de nem lehet elmondnai, mennyi mókájuk volt!

VABN: A megfigyeléseid alapján mit gondoltál a szereposztás az egymással való együttműködéséről?
Cherie: Igazán egy közeli, vicces és szerető szereposztásnak látszanak. A szünetekben két jelenet között nevetgéltek és hülyéskedtek, és aztán, mikor Kenny Ortega hívta őket, hogy "Felvétel", azonnal odaadóan és profi módon dolgoztak együtt!

VABN: Mi a kedvenc háttérbeli emléked a HSM3-ról?
Cherie: Csak szerettem azokat a statisztákat, akikkel dolgoztam! Én hivatalosan tanár voltam és az új statiszta barátaim többsége is. Engem megtiszteltek azzal, hogy tanár legyek a híres East High-ban! De a legfontosabb az az, engem megtiszteltek azzal, hogy a statiszták társásgában legyek, akik hajlandóak voltak arra, hogy mindent kitegyenek, hogy 100%-ot adjanak, egymás után, 14 órán keresztül naponta, esetleg csak azért, hogy a háttérben homályos foltok legyenek. Az alázatosság ellenére senki nem lett volna a forgatáson, akik mindenüket odaadták volna, csakhogy sztárok legyenek. Megcsináltuk a HSM 3-t, a legjobb filmet ami valaha volt!! Senki nem panaszkodott - mindenki pozitív volt és nagyon jól éreztük magunkat együtt! Nagyon boldog vagyok, hogy ezekkel az emberekkel együtt lehetettem! East High Teachers Rock!!!!

VABN: Amíg dolgoztatok, többször hallhattátok a dalokat. Megőrültél tőlük vagy szeretted őket?
Cherie: Szerettem őket és nem tudom kivárni, hogy megvehessem a HSM3 filmzenét!

VABN: Gondolod hogy a HSM rajongók szeretni fogják a harmadik részt? Ha igen, miért?
Cherie: Azt gondolom, hogy HSM rajongók SZERETNI fogják a HSM3-t!! Ha vehetnék részvényt HSM 3-ban, vennék! Az ok az, hogy minden egy hatalmas utat tett meg... minden jelenet a csúcs fölött van. Anélkül, hogy bármilyen spoiler-t adnék, ennek a filmnek a gyártói nem kíméltek költséget és nem hagytak jóvá addig bármmilyen jelenetet, amíg az mesés nem volt!!! Igazán azt érzem, hogy ez lesz a legjobb.

VABN: Mi arról a véleményed, hogyha valami kiszivárog a filmből? Szerinted elvesznek valamit a film izgalmából?
Cherie: A "szivárgások" eléggé szomorúvá tesznek engem. Meg akarok mindenkit lepni azzal a nagyszerű filmmel, amit csináltunk. Ez pont olyan, mintha kinyitnád az ajándékaidat karácsony előtt...ha egy kicsit tovább tudsz várni, meg fognak jutalmazni! Tudom, hogy nehéz várni!

VABN: Mik a terveid arra, amikor a film kijön? Hányszor fogod megnézni?
Cherie: ANNYIRA IZGATOTT VAGYOK!! Tudom, hogy ez ostobának hangzik, de össze akarom hívni az összes statisztát, ki akarok fektetni egy vörös szőnyeget a mozinál, és október 24-én a filmbemutatóra akarok menni! Talán béreld fel a barátaidat paparazziknak, hogy fényképpezzenek minket, ahogy megérkezünk a mozihoz! Csak a mókáért és az izgalomért! Akkor minket mindannyiunkat fognak mutatni a képernyőn, a bármelyikünket is közülünk ténylegesen látható lesz majd - mi felvesszük őt a karjainkra és végül híresnek érezzük majd magunkat (még akkor is, ha mi igazából ismeretlenek vagyunk!). Nem tudom, hogy hányszor fogjuk megnézni a filmet, sokszor! Aztán megvesszük majd a DVD-t és a filmzenét! Valószínűleg tök pénztelenek leszünk majd, amikor megveszünk minden HSM3as holmit! (Igazán nem dolgozom a Disney-nek! - ezenkívül a filmen kívül).

VABN: Van még valami, amit megosztanál velünk az élményediről?
Cherie: Ez ANNYIRA vicces volt! Már most őrületesen hiányzik!

Eredeti cikk

5 megjegyzés:

Andi írta...

Én szeretem, ha valami kiszivárog a filmből az olyan izgalmas és attól még meglepetés lesz mikor nézed a filmet hiszen duppla élvezet:)

Névtelen írta...

Hali. Én viszont szeretek meglepetést kapni,de ha jobban belegondolok,az élvezetek elrontója nem vagyok,persze,ha tudom,hogy nekem is jól fog esni!!(f.é.)

Névtelen írta...

Jaj, a karácsonyról eszembe jutott egy vicc. Megkérdezi a skót fiú az apját: -Apu,apu! Mi lesz a karácsonyfa alatt? -Parketta fiam,parketta! Na inkább a dupla élvezet. Ha-ha-ha (f.é.)

Névtelen írta...

Én a kettő között állok. Néhány info izgalmas lehet, de a túl sok már elrontja a varázst.

xdittax írta...

LL-hez kapcsolódok:)

Én is nyitott vagyok a spoilerek-re, nagyon is talán, de az utóbbi idben vissza tudom magam fogni. Kivárok és a türelem meghozza gyümölcsét... De az is igaz, hogy néhány helyes apró infó nem lesz azért rossz hatással az igazi élményre. tavaly is, megnéztem YT-ob az evereyday-t, a Work This Out-ot, még azelőtt, hogy Mo-n. leadták volna, de egyszerűen nem tudtam magam visszafogni, de ettől függetlenül ugyanúgy élveztem a jelenetete, tudjuk miért...Ezer megnézés után és ugyanúgy tudom élvezni, szóval...:)))