2008. júl. 23.

Zachy Efron oly' sok sportot űz...

Zachy Efron sem tudta elkerülni a fotósokat, így ma reggeli edzése után a Toluca Lake-i teniszklubból jövet Ő is lencsevégre került. Tudjátok meglepődtem ezen a tenisz-dolgon mert már múltkor is azt írták, mikor edzeni volt, de aztán átirták (megislepődtem) és lett belőle simán egy edzőterem. Nos nem tudom, már maga tény csábító, hogy oly' sok sportot űz... de most nem? Fut, szörfözik, kosarazik, súlyzózik, táncol, búvárkodik, kajakozik... mit hagytam ki? Jó igen, és közben még kísérgeti barátnőjét is vásárolgatni...×P×D Szóval most a tenisz, vagy mi van?:)

Oh, a másik dolog, amit ki ne hagyjunk... Zachary újra visszatért régen (még tavaly) felvett frizuraszokáshoz, a testedzéshez remekül passzoló és praktikus lófarokhoz, amellyek kétségtelen divataot teremtett! :D Hé, ne gondoljátok, hogy cukkolom Őt. Mert egyáltalán nem! Kövezzetek meg, mert bárki bármit mond, bárki bármit gondol, szerintem igenis vonzó. Sőt helyes! Imádnivaló, stílusos és még sorolhatnám!<3

De ehhez szerelése is nagyban hozzájárul nekem. Vegyük például a fölsőjét, amelyen a Draven felirat olvasható. Ez a név egy Dél-Kalifornia-i társaságra utal, melynek az a célja, hogy egyesítse a világ legjobb utcai kultúráit. Tetoválóművészek, dizájnerek és a legjobb legendás bandák ötvöznek ruházati cikkekből és cipőkből egy döbbenetes kollekciót. Jól hangzik, nem?:)

Képek Zac-ről a Just Jared-en!

KÉSŐBB: Kerültek fel képek a Celebrity Gossip-ra is Zac-ről, melyen láthatjuk, hogy mikor odaért kocsijához "ajándék" volt a szélvédőjén. Nos a papírkát és egyúttal az írott figyelmeztetést azért kapta a teniszklub igazgatóságától, mert korlátozott helyen parkolt.

9 megjegyzés:

ades írta...

celebrity gossipos képeken zac idegesnek tünt mert valami büntetéses papirt szedet le szálvédöjéröl

Andi írta...

Ó milyen igazságod vagyon Ditta, hiszen ismét egy imádnivaló képet láthatunk Zachy-ről...:)
Csípem így a pasit....:)

Andi írta...

Ditta!
Megkérhetlek, utánna néznél majd a VABN-on a creating a story when there's non című bejegyzés tartalmának, mert mintha azt taglalnák, hogy Zachy 5 nap alatt milyen izmos lett és izgat, hogy miért merült fel a steroid!(talán egy újabb "fogást" akarnak
keresni Zachy-n:(!)
Köszönöm

ades írta...

vane egy uj vidi vanessárol a 17 videon megint mint mindig tán studioba megy

xdittax írta...

Andi!

Valóban egy újabb "fogást" akarnak, persze a VABN Zac mellett áll ki.
Szóval a Star magazinban jelet meg, hogy vajon mi lehet az ka annak, hogy még a nayraláson nem tűnt ennyire izmosnak ezen a képen annál inkább. Ráadásul valami dokit is faggattak a lehetséges magyarázatról. Van scan, úgyhogy le fogom fordítani még a mai nap folamán, csak egy kis türelmet kéek majd!:)

Pusz: Ditta×××

Névtelen írta...

Amit a Star' csinál, már pofátlanság...és pont Zachy, az egészséges életmód nagy híve...sohasohasoha...és igenis izmos volt a nyaraláson...mi van ezeknek szem helyett:???:@

Névtelen írta...

Tényleg ez már röhejes!zac♥ már jó ideje izmos. most minek kell ezt kikezdeniük ezeknek?!
barbiii

Névtelen írta...

amúgy én is csípem ezt a "hajviseletét" szerintem nagyon cukii♥
barbiii

xdittax írta...

Igen, egyébként én is ott ütköztem meg, hogy nem látszik rajta milyen izmos, nem látszik meg az eredménye, vagy látszott. ez badarság. Holott, mindig is látszott, már tavaly Hawaii-nál is, meg egyébként is.