2008. júl. 8.

Fontos híregyveleg!

Sok rövid, de annál fontosabb hírek következnek, kedvcenceinkről vegyesen!

Időrendi sorrendbe próbálom tálalni, így kezdhetjük bemelegítésképnek néhány közeltmúltbéli, azaz július 4-i képekkel, amik még akkor készült párosunkról, amikor távoztak a LAX-ról egy "top secret" nyaralásra... Képekért, amiken mellesleg együtt is láthatók, katt IDE! Köszi Andi:)

De hogy a jövő felé tekintsünk, egy oltári hírt közölhetek Veletek, bár lesz még itt több is!;) Na tehát, úgy néz ki, mégse a 'High School Musical' című dal lesz, ami elsőre debütál hivatalosan, hiszen július 11-ei dátummal megelőzi a 'Now or Never', a HSM3 nyitószáma. Bizony ám, pénteken a Radio Disbey-n, ráadásul valaki is fel fog majd bukkani, ezzel segíteni a dal bemutatását! Jupiiííí!^^ Forrás: VABN.

Még később, de csak pár nappal ugyebár 14-én, hétfőn, a Disney Channel-ön tud majd az amerikai közönség bepillantani a HSM3-ba, de Kitti közölte velünk, majd egyre többen;), hogy a magyar rajongói hadseregnek se kell HSM3 nélkül maradni, mert a Jetix délelőtt fél 10-es kezdettel szintél leadja majd a High School Musical 3 - Végzősök bepillantását szolgáló "kedvcsinálót"! Na ehhez mit szóltok? Valami ezsméletlen!:)))

Egyébként úgy tűnik, az amcsi fanok hétfőn nem fognak Vanessa nélkül maradni, mert a HSM3-hoz kapcsolódó műsoron, és a Robbery Homicide Division sorozat megtekintésén kívül, újra megnézhetik a Viharmadarak című filmet, mely köztudottan Vanessa Hudgens első főszereplős filmje! Háát igen, mostmár csak a Tizenhárom hiányzik, nekünk meg mindegyik, de most még ez se ronthatja el a kedvem!:)

Pussz: Ditta×××

23 megjegyzés:

Névtelen írta...

Now Or Never 4 ever!!! Vagy ez már így hülyén hangzik???
de legalább ezt megszerzem időben!!!
És imáádom Jetixéket, bár egy csomószor kimegy az adás, és itthon nem is tom nézni, de akkor is annyi HSM-et adnak...biztos növelte a népszerűségüket:)
Disney Channelen meg ezek szerint V szezon van...de végül is nem panaszkodom:)
LL

Névtelen írta...

Ditta!! Nagyon szépen köszönöm, hogy a nevemet is megemlítetted!!!
Puszi: Kitti

xdittax írta...

Hmm, már nagyon kíváncsi vagyok most mindenre! persze először következzen a dal, majd a film, de akkor is!

De az biztos, hogy a Jetix nagyon népszerű csatorna lett, persze igaándiból a fiatalok körében. Bár nem az olyan dolgokkal, mint a hSm táncverseny, meg a stb. valahogy ezek engem hidegenhagynak.

Kitti, nagyon szívesen, de nálam ez így szokás, így fair, úgyhogy igazán nincsmit.:)

Pusz: Ditta×××

Andi írta...

Köszi én is Ditta, bár nekem nem nyílik meg a link....azért köszi..:)

Andi írta...

Ditta!
Sajnos Nekem a linknél a lap nem jeleníthető meg, de sebaj én majd nézegetem a másik honlap címen.

xdittax írta...

Szija!

Furcsa mert nekem se tölti most, pedig mikor linkeltem, még minden ment. Megpróbálok tenni valamit és bocsi ezért!

Ditta×××

Andi írta...

Ó egek ez most sehol nem jön össze!

Andi írta...

Ó Ditta, nem a Te hibád, ne kérj ezért bocsit, majd biztos rendeződik....azért édes vagy és mégegyszer köszi..!:)

xdittax írta...

Most fellégeztem, mert valóban, maga az oldal se jön be, nemhogy a galiéria, vagy annak egyik albuma. Szóval remélem ha megjavul, akkor a link is működni fog.

Pusssz!:)

Andi írta...

Szia!
Örülök Ditta, hogy "fellélegeztél"...mert
a fuldoklást csak tartogasd
Z-re:))))
Minden Ok lesz!Köszike!
Pussz:)

Andi írta...

Szia!
A linkkel minden OK bejött végre!
Van két kép a vége felé mikor Zachy felmegy a lépcsőn...és mosolyog:))))....(annyira jó ezt látni:))... ami persze érthető is.... mióta hazament L.A.-be nem láttuk Őt mosolyogni ami szintén érthető volt....

Névtelen írta...

kész vannak a TRL vidik...háát nem lett túl részletes, de azért használható minőség:)
Most annyira megnézném Zachyt szörfözés közben!!!! Ott volt a deszka az egyik biztonsági hapi kezében...miért csinálja ezt velünk?
<3him:))
LL

Névtelen írta...

Hello!! Most voltam a VanAshBreNique-en és fent van a HSM3 Jetixes reklám magyarul!!!!
Pusz: Kitti

Andi írta...

Én is láttam...
annyira Király:)))))))

Névtelen írta...

ez nagyon LOL!!!
végre egy szinten vagyunk az amcsikkal!!! vagyis legalább erre a pár percre!!! szerencsétlen amcsik el se tudják képzelni, milyen nyelven lehet:))) na, mivel most egy óráig tanultam az ő nyelvüket, megyek, megvilágítom nekik a helyzetet...thanx VABN

Andi írta...

A Zachy-s megjegyzésed tetszett LL és hidd el dettó...!:)
talán ami késik nem múlik....

Névtelen írta...

legalábbis reméljük
na kíváncsi vok a reakcióra VABN-en

xdittax írta...

Háát én behalok!
Már az előzetestől. Meg a VABN-től. Attól, hogy nekünk magyaroknak ez jutott. Ez nekem most állati vicces, és ultrára földob. Olyan fura ez így. Tökre olyan gonosz kacaj, hogy hehe amcsik, ez a mienk bi-biíí! naja, lol, LL, elolvastam a commented. Rögtön a VABN-re mentem, nézem a commeneteke, nézem, hogy egy magyar írt, aztán a nevet csekkolom és lol, linkLuvor. Na akkor is egy olyat pörögtem. xDDDDDD

Névtelen írta...

hát pont ezért írtam comit, mert engem is nagyonnagyon feldob
az amcsik viszont nem reagálnak:S na remélem, azért fognak

Névtelen írta...

húú én nagyon várpom már a 1st look-ot, meg a Now or Never-t, meg az egész filmet! xD
amúgy nekem megvan Vanessa filmje, a Viharmadarak, nem rossz film, de Nessának azért nincs benne olyan nagyonnagy szerepe, bár amennyire emlékszem mégis lényeges a film kimenetele szempontjából xD

xdittax írta...

Hmm, Gerty én még sose láttam V egyik filmjét se sajnos a HSM-en kívül, se a Tizenhármat, bár azt is nagyon jó lenne megnézni, nem felttlen csak ness miatt. Viszont a Viharmadarakról se láttam méág részletete, csak a tartalmát és pár képet ismerek belőle.

Pusz: Ditta×××

Névtelen írta...

hát nekem valahogy nagyon régről megvan a viharmadarak, még jóval az első hsm előttről, és csak véletlenül jöttem rá, hogy a lány a viharmadarakban vanessa. őszintén nem ismertem fel. egy adatlapon olvastam, megkerestem itthon a filmet, megnéztem, és rájöttem hogy tényleg ő az. :D

xdittax írta...

Na, azért felismerhető, bár kétségkívül azért sokat változott a lány, előnyére is:)

De mondjuk mostmár nehéz elképzelni, hogy valaha is láttam Nesst a HSM előtti időkből, úgy, hogy még nem tudtam ki is ő. Ez furi. Ez így különleges is Neked. Szerintem nem sokan vannak, akik véletlenül bele botlottak volna magyarok, és csak aztán kapcsoltak volnna, hogy hoppá, láttammár őt valahol. Ez tetszik:)