2008. júl. 24.

Táncolásból jövet

Július 23-án, tegnap, ismét levideózták Vanessa Hudgens-t a táncstúdióból jövet a paparazzik, de hiába könyörögtek neki, Nessa újból nem volt hajlandó ténylegesen megmutatkozni, hiszen arcát és szemeit kedvenc Ed Hardy-s sapkájával takarta.
A fotósok ugyan emlékeztették őt a régi boldogabb időkre, amikor még pózolt nekik egy két kép erejéig, de ezután se sikerült jobb képeket kicsikarni belőle.

Videó ITT! Köszi ades!:)

41 megjegyzés:

ades írta...

én végre szeretném látni az igazi pozolos nessát el hiszem hogy megunta de miles még csak most lesznek csak igazán sok fotosok körülötük és ezel hogy igy takargatja magát csakk roszabb lesz mert igy azér lesznek enyien körülöte hogy lássanak egy mosolgyos vanessát

vivcsi93 írta...

ŐŐŐ én láttam egy oldalon 3 fajta HSM könyvet, lehetséges, hogy ezeket Magyarországon is meg lehet vásárolni? Nem tud valamelyikőtök erről valamit? Légyszi ha vki tud róla vmit akkor szóljon, köszi!

Üdv.:Vivi

xdittax írta...

Hmm, ades igazad lehet ilyen megközelítésből is. Bár én s szomorú vagyok ezek miatt a képek miatta, tudom, hogy kapunk még igazi életvidám Nessát lesifotókon is.

Vivi, tényleg vannak ilyen könyvek, és meg is eleht őket venni, ha szétnézel néhány ineternetes könyváruházban biztosan megtalálod őket. Vagy csak írd be google-be és ott is megleled őket talán.

Puszi: Ditta×××
Puszi

Névtelen írta...

jaj szegény ness ... nem tudott kiállni a paparazzik miatt.. és az arcát se akarta mutatni persze... és így hát nem tudott tolatni se... mert folyamatosan ott voltak előtte és mögötte a fotósok...az nessnek nincsen egy szabad perce szinte a paparazzik miat .......szegény..!!!de ha ott lett volna zac... biztos lerendezte volna...:D

Névtelen írta...

Sziasztok. Ez a csaj egyre furább! Nyaralásuk hazajövetele óta kissé lökött lett. Szerintem valamit elkaphatott abban a tengervízben.Oké nagyon idegesítőek azok a pöcsök,de valami van a levegőben!! Remélem minél előbb kiderül.Helló Vivi! igen nálunk is lehet már kapni hsm könyveket!! Én személy szerint az Alexandra könyvesboltban láttam,és a kezembe is fogtam. Nyugodtan nézz körül,biztosan megtalálod ha érdekel. Puszi (f.é.)

xdittax írta...

Háát szerintem se megoldás, az amit csinál, vagy próbál tenni V, sajnálom hogy ekkor a eflhajtás körülütte, hogy mindehová követik, és nem hagynak neki nyugtot, de mint már mondtam én próbálkoznék helyette az "emelt fővel", nem pedig a bujkálással, mer úgyhiszem ezzel nem lesz jobb neki. Ha viszont legalább rájuk nézne, ha közömbösen is, lehet, hogy a kedélyek kicsit megnyugszanak, (és így legalább helyesebb képeket kapnák róla - má bocsi). Viszont könnyű nekünk, mert nem mi vagyunk a helyzetébe és így könyű okosnak lennünk. Nehéz helyzet, de kitartást kívánok nessáéknak!

Névtelen írta...

Ajj ennek a gépnek régi a FlashPlayere, de vidi nélkül is értem a szitut...hát vannak az embernek rossz napjai...és a nyaralás után mindketten mosolyogtak...úgyhogy nem hiszem, hogy az lenne az okozó...bár tényleg, mi van, ha az, hogy nyilvánosságra kerültek a képek? Hogy nem tudnak semmit csinálni a világ tudta nélkül? Lehet, hogy azért idegesítik őket annyira, mert miattuk tudta meg a világ, hogy...nos...vége az ártatlan Zanessának...bár nemtom, mit képzelt eddig az, aki egy 3 éves kapcsolatot ártatlannak tart. Szóval lehet, hogy a fotósok erre emlékeztetik őket...
Persze lehet, hogy ez így ahogy van, hülyeség, és lemaradtunk vmiről
LL

ades írta...

Ebben igazad vann hogynekünk könyü de nem ez a vanessa akit " én vagy mi meg ismertünk" az egy élet vidám lány aki pozolt és nevetgélt a fotosokkal de szerintem nem csak én godolom igy hane az összes rajongo aki az elsö lett a világon legjobban szeretett celebbek listáján de ha igy folytatja és ilyen magába zárkozott nem biztos hogy meg tartaja az elsö helyet.{ez az véleménem}

xdittax írta...

LL, ez bennem is fölmerült, azthiszem már is említettem, szóval egyáltalalán nem vetem el a dolgot, sőt. De akkoris, egyetértek abban, hogy ez nem vezet sehová.

Névtelen írta...

Hát nem....majd csak kiderül...vagy pedig egyszerű celebbetegségről van szó...
Még egyszer legyetek jók:)
LL

Névtelen írta...

Na én nem hiszem,hogy a képek megjelenésének köszönhető ez a magatartás. Annyira talán nem vagyunk naivak,és hülyék mi sem a többi leírhatatlan számú rajongóval egyetemben,hogy két 2o éves felnőtt ember vajon mi a francot csinálnak kettesben,főleg,ha szerelemről van szó!! A szex hozzátartozik az életünkhöz. Hiszen már a tizenegy éves fiam is tudja nagyjából a dolgok miért-jét.Ha mégis ez áll a dolog hátterében,hát sajnálhatja,és bújjon is el,hiszen tisztában kell lenni nekik azzal,hogy nem bújhatnak el,kivéve,ha egy sötét szoba mélyén adnak utat a gyönyörnek. Ideje lenne kilépni a Disney világból.De azzal is tisztában vagyok,hogy még kötelezettségük van. Igen Ditta"emelt fővel"!!! Ez lenne a helyes szerintem is. (f.é.)

xdittax írta...

De F.É. nem úgy értjük, hogy szégyenlős, amiért "lebuktak". Hanem pont ezért ideges, iritált, mert ez már igazán az ember magánélete. Nem olyan dolog, amit a legtöbb híresség szívesen megmuat az egész világnak. Az hogy egy híres szerelmespár, hogyan múlatja monjuk ilyen téren az idejét, nem a külvilágra tartozik, ezért nem szívesen jópofizik a fotósokkal, hiszen nekik köszönhetik, hogy mégmis mindez már nem privát. Szerintem.

Névtelen írta...

Kedves Ditta! Értem én!! De ha már ott múlatja,ahol,számolni kell a következményekre!! De mindegy.Nessa akkor is hülyén viselkedik mostanában,ez nem vall rá.(f.é.)

ades írta...

régen kollega nöje csinálta ezt amit most ness de ő leszokotrola most már emelt fövel megy végig a fotosok hada közt minden esetre nem tudom milehet az oka ennek a viselkedésnek de remélem ő is abba hagy mint már mondtam hiányzik a pozolos vanessa hudgens akiin látszot hogy imád élni én jelenleg az elenkezöje látszik vagy csak nincsenek jó napjai .....de szerintem nem a karibi képek valahol mikor elmentek nyaralni sejtheték hogy ugy se uszák meg a fotosokat remélem a követ kezö képeken vidáman mosolyog vagy zacel kézen fogva shoppingol hiányoznak a vásárlos képek

Névtelen írta...

de biztos, h szexeltek? miből látszik ez?

Névtelen írta...

Ó anyám!! Mit tettem!!?? Kedves névtelen két kérdést tettél fel. Az elsőre a válaszom: Nagyon remélem. A másodikra:a testbeszédből. Most pedig megfogadom,nincs több intimitás részemről. (f.é.)

Névtelen írta...

nincs gond f.é. csak kíváncsi vtam miből következtettek erre! de igazán mesélhetnél még! csípem a stílusod! mért nincs több intimitás részedről?

Névtelen írta...

Hú most nagy kő esett le a szívemről!! Hali drága hát megkérdezhetem,hogy mennyit kóstál a korod? Vagy túl indiszkrét a kérdés? Mert az igazság az,hogy kissé beparáztam a kérdésedtől.(f.é.)

Andi írta...

Gyerünk (f.é.)...ez a "rész" amit és ahogy kifejted számomra
is igen izgalmas....:)

Névtelen írta...

Hahó Andi baby!! Már szinte nem is reméltem,hogy alkalmam lesz rá,veled csevegni. Kedves vagy. De miről faggattok engem? Izgalmas? Mi?? Mit néztek?

Névtelen írta...

nagyon furfangos vagy f.é.! a te írásodat nézzük és várjuk a folytatást!

Névtelen írta...

De mivel kapcsolatban ? TÁMASZPONTOT KÉREK!!

Andi írta...

(f.é.)Te vagy? mert most nincs ott a neved!
Még ha néznénk...:), de ahogy a commenteidet olvasom, hát az nem semmi, rendesen feldobtad azt a lasztit amit el is kaptak....és ez izgalmas...:)
én is nagy meserajongó vagyok:)))
Hová lett a kis kiváncsi névtelen?

Névtelen írta...

itt vok, meg vok!:) háát f.é. a Zanessa-val és a vakációval kapcsolatos további megfigyeléseidre vagyunk kíváncsiak...

Névtelen írta...

Igen Andi én vok,csak lemaradt a feladó kiléte,bocsika.Nem tom,mire kíváncsi a picikém,várom még a jelzést részéről.De Andi ez nem mese,ez a valós érzelmek bemutatása éppen.(f.é.)

Névtelen írta...

Ó isten,mennyien vagytok???? Hát annyit megfigyeltem,habár nem vok sentinel,jó meleg lehetett,ugyanis a nyárnak megfelelően öltözködtek fel. Na és persze szomjasak is voltak,mert volt náluk víz.És talán a sportot is igen szeretik,mert Nessa a talajtorna egyik változatát is bemutatta kedvesének.Hát aszem ennyit láttam. (f.é.)

Andi írta...

Értem én és ezért tetszik ahogy írsz Róluk,ilyen formán...mert egy azon "történést" különböző korosztály különbözö képpen láthat vagy nem láthat meg....
és ettől izgalmas..gondolom..

Névtelen írta...

Juhéééé!!!! Most nagy öröm tölti el a szívem,mert igen ennek az oldalnak sok-sok látogatója van. És tisztelem becsülöm őket. Egyszer azt mondta egy tanárom,ne csak nézzél,lássál is!! Puszika nektek,jó éjszakát!!(f.é.)

Andi írta...

Milyen diplomatikusan fejezted ki magad (f.é.)...az imént valós érzelmekről beszéltél....most meg rébuszokban...hogy is van ez?:)))

Névtelen írta...

Andi a sporthoz,és más egyéb dolgokhoz is felfokozott érzelem szükségleltetik!! És felfokozott szükségét látom mi előbbi távozásomnak.(f.é.)

Andi írta...

Kedves névtelen, úgy látszik (f.é.)"így" hagyott minket itt... félig az ismeretlenség homályában és úgy gondolom a többit a fantáziánkra bízza....:))))

Puszi és jó éjszakát nekünk!

Névtelen írta...

úgy ahogy mondod andi, de holnap is lesz egy nap :P és még sok sok többi! de bőven elég a fantázia!
jó éjszakát mindenkinek és Zanessás álmokat...:D

Andi írta...

A felfokozott érzelmek ismerete terén semmi gondom (f.é.)de édes, hogy így felvázoltad nekem!:)

Andi írta...

Ez kedves, "Zanessás álmokat..."
Neked is névtelen:)

Névtelen írta...

találtam egy másik videót, nem tudom hogy ugyanaz a nap e, vagy már új, de valószínűleg új, mert itt nincs rajta sapka...
http://www.hollywood.tv/blog/2008/07/25/Vanessa_Anne_Hudgens_Spotted

Andi írta...

Na ez a vidi amit gerty írt kissé barátságosabb Nessa-tól.

xdittax írta...

Haha, először nemt udtam mit gondoljak, miről szól itt a csevely, aztán nagyot mosolyogtam, mikor világossá vált Drága F.É. sorsa.:) Háát, F.É. kitartást kívánok Neked, de annyit elárulok arra a kérdésre ("de biztos, h szexeltek? miből látszik ez?") tökéletes választ adtál, én se tettem volna máshogy. ;)

Pusza Neked/Nektek!
Ditta×××

Andi írta...

Na ezt Ditta egy cseppet én másként gondolom,ugyanis,ha ott,akkor valóban "élesben" ment volna az aminek mennie kellett az nem látszódik a képeken,(szerencsére, mert az már tényleg nagyon intim és csak Zanessa-ra tartozik!)mert akkor sokkal de sokkal szenvedélyesebbek lettek volna egymással a képeken is,
Zanessa-t ismerve,viszont egy csodálatosan szép erotikus Zanessa látványban részesülhettünk......:)

xdittax írta...

Jó, de egyáltalán nem azt ogndultok, hogy na akkor ott a parton estek egyásnak konkrétan, hanem minden valószínűség szerint, ahogy reményeink szerint is, megtörtént a dolog köztük egy párszor minimum, ott, tehát a szállodai szobájukban, vagy egy hajó kabinjában, ahol más, figyelő tekintetek nem látták őket. És ez van rendjén.

Andi írta...

Szerintem a kedves névtelenünk nem általánosságban kérdezett rá a szex-re...hiszen azzal ő is tisztában lehet(gondolom én), hogy igen...ott ahol valóban csak
duó-ban vannak....hanem inkább azokra a képekre gondolhatott ahol igen csak fűtött volt az erotika....de azt igazából csak a névtelenünk tudná megmondani, hogy a kérdésével mire is gondolt?

Névtelen írta...

Ó-ó-ó!!! Minő érdekes társalgás folyik itten?? Nessa lököttségével kezdtük,és már is a gyönyör kapujában vagyunk. Felborzolódtak a kedélyek rendesen. (f.é.)