2008. júl. 29.

Vanessa @ GF interjú('08 márc)

*Nóri*, felhívta rá a figyelmemet, hogy réges-régen még ígértem valamilyen Vanessa interjú fordítást, ami azóta sem érkezett meg. Nem akarok szabadkozni, látszik, hogy nagyon elfelejtettem, teljesen kiment a fejemből, és a gépemen is elkalódott. Szerencsére viszont *Nóri* észben tartotta, és rámszólt, úgyhogy el kezdtem keresgélni, és végül rábukkantam arra, hogy a márciusi ausztrál Girlfriend magazinban volt egy olyan Vanessa interjú, amit nem osztottam meg Veletek. És bár féltem, hogy már régi és nem aktuális, nagyon aranyos, szerntem még most is érdemes elolvasni. Remélem nem haragszotok meg reám a késésért, bár nem úgy néz ki, mintha Ti is észbentartottátok vona.×P Máskor mindent szépen kérjetek rajtok számon, oké, én szészórt vagyok, de szerintem ezt már kellően megfigyeltétek!;)

GF: Van bármi, ami irritál Gabriellában?
V: Nem, én igazán szeretem azt, akivé a High School Musical 2-ben vált. A második filmben láthatod, hogy nehéz döntéseket hoz meg és egy erős nővé válik. Ez az egyik dolog, ami miatt nagyon büszke vagyok rá. Ő igazán egy személyiséggé nő fel.

GF: Hogy érzed, rá tudod vonatkoztatni magadat? Nyilvánvalóan te is felnőttél.
V: Igen, teljesen. Most határozottan minden vagyok. Megpróbálom az életet a legteljesebben élni. Megpróbálom mindenben a legjobbat megtapasztalni. Azt hiszem, ő(Gabriella) határozottan megragadja a lehetőségeket, de ő egy nagyon erős személy és azt hiszem, én is az vagyok.

GF: Meglepődtél azon, hogy mennyire érdekli az embereket a személyes életed?
V: Eléggé. Furcsának találom, de a tény mellett, hogy benne vagyok a TV-ben, ugyanannak a személynek érzem magam, aki mindig is voltam. Még mindig felnézek Drew Barrymore-ra és az, hogy a gyerekek eközben rám néznek fel csak őrületes. Nem barátkoztam meg még ezzel. Talán pár év múlva megfogok, de most csak felhők fölött lebegek és jól szórakozom.

GF: Mit teszel azért, hogy mégis kétlábbal a földön állj?
V: Időnként azt gondolom, hogy minden ami körülvesz hamis. Mindenki igazán hamis és minden amit látsz, csak hamisítvány, csalás és időnként csak el akarsz menni shoppingolni minden egyes nap. De azt gondolom, ami igazán a földön tart, az az, hogy tudom milyen szerencsés is vagyok. Bárki megkaphatta volna Gabriella szerepét és a tény, hogy mégis én kaptam meg, megváltoztatta az életemet.

GF: Gondoltál arra valaha is, hogy problémáid lesznek a lesifotósokkal?
V: 1 millió évvel ezelőtt sem gondoltam arra, hogy aggódnom kell a paparazzik miatt! Azt hittem, hogy csak az olyan A-listás sztároknak van, mint Jim Carrey és Nicole Kidman.

GF: Mi az, amit szeretnél, hogy a rajongóid tudjanak rólad?
V: Ez szörnyű - de én vagyok a legválogatósabb, amennyire tudom az ételek terén. Ráadásul lehet, hogy úgy tűnik, hogy egy csajos csaj vagyok, pedig igazából szeretek kint lenni a természetben. Szeretek kempingezni, szeretem a természetet, meg ilyenek.

GF: Mi az első dolog, amit csinálsz reggel, felébredés után?
V: Megnézem a telefonomat, hogy lássam az aznapi időbeosztásomat. Megpróbálok reggelizni is, hacsak nem vagyok szuperelfoglalt.

GF: Amikor a HSM túrnéra csomagoltál, mi volt a legfurcsább dolog, amit a bőröndödbe tettél?
V: Hmm, általában túl sok fehérneműt csomagolok, de nem viszek elég topot, így aztán vennem kell egy csomót, de akkor már egy új bőröndre is szükségem van, hogy hazavigyem őket.

GF: Sokat utazol a családoddal, amikor dolgozol. Miért olyan fontos, hogy körülötted legyenek?
V: Hajlok arra, hogy nagyon hiányzik az anyukám, a testvérem és az apukám. A HSM túrné annyira különböző volt. Egyik helyről a másikba utazol, a lesifotósok végig követnek téged, az emberek interjúkat akarnak tőled és ráadásul testőreid is vannak, mert néha az a hely, ahová mész, nem biztonságos. Néha sírtam. Annyira stresszesé válik minden és igazán nem tudod, hogy mi zaljik körülötted, úgyhogy nagyon jó, hogy a családod ott van melletted azokban a szituációkban.

GF: Ha másik színésznő játszana téged egy filmben, ki lenne az?
V: Istenem, nem tudom. Valószínűleg egy Fülöp-szigeteki csajszit keresnék. Valaki ismeretlent.

GF: Milyen filmet szeretnél a következő projectednek?
V: Csak egy jó filmet. Csak valami mókásat akarok csinálni. Nekem a munkám majdnem olyan, mint egy hobbi és én annyira szerencsés vagyok, hogy azt csinálhatom, amit igazán szeretek.

GF: Szeretnél valami teljesen különbözőt csinálni a HSM-től?
V: Oh, nem tudom, ha azt mondom, teljesen mást. Nem akarok csak menni és megrázni mindenkit. De szeretnék valami mást csinálni, természetesen, mert nem akarom állandóan ugyanazt a szerepet játszani. Szeretnék egy kihívást.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Fúú én ilyenkor voltam Angliában...huhh akkor csak a JJ-t ismertem...az interjú kiri...és most hajlok arra, hogy V-nek kell néhány év önállóság még...egy celebnek ezt muszáj megtapasztalnia sztem.

Nóryyy írta...

Húú Ditta de gyors voltál!:) Tényleg naggyon szuper az interjú! Köszi, hogy lefordítottad!:)

Névtelen írta...

Hajajj, úgy látom, húznom kell...gyerekek, még 2 nap és jön az első V koncert.
A holnapi viszontírásra
xoxoLL

xdittax írta...

LL, ha olyan értelemben gondolod, mint ahogy én, akkor igazad van.:D
Valahogy a szavi, a sítlusa, bár helyes, még nagyon fiatalos. Érződik persze, hogy érett, hiszen azért az, tapasztalatai alapján mindeképp, de ez az inetrjú még a kis bohókás, vicces Vanessa nekem, persze csak általánosságban, nem mindegyik kérdésnél. De, örülök, hogy elnyerte tetszéseteket, puszi Nektek: Ditta×××