2008. júl. 18.

V @ Coffee Bean & Tea Leaf

Vanessa Hudgens ma reggel(júl.18.) is tett egy kis kirándulást, ismét egy kevéske frissítő nedűért, bár ma nem kávéval kezdte napját.:)

Helyette Vani a helyi Los Angeles-i Coffee Bean & Tea Leaf-t látogatta meg, és miután megszerezte áhított üccsiét - mely felőlem bármi lehetett:P - öltözékéből ítélve - ami nagyon helyes, egyszerű és kényelmes sportruházatból állt, no és kedvenc Ed Hardy-s sapijából - talán ő maga is egy kis edzésre adta a fejét.

Összesített képeket(JJ-től és a CG-tól) a Miss Vanessa képgalériájában találtok!

22 megjegyzés:

Névtelen írta...

Na ez a csajszi hasonlít rám kicsit. Én is össze-vissza iszom mindent. Hol kávét,naponta 1o-et. Mellé energiaita,cola,neste,meg mitudom én. Csoda,hogy néha fáj a gyomrom? Jó az a laza viselet! Imádom én is a dorkót,és a mackót.(f.é.)

vivcsi93 írta...

Napi 10 kávé, energiaital? És nem készül ki tőle a gyomrod, meg bírsz tőle aludni? Én egyszer ittam lefekvés előtt kávét, alig aludtam..:S Tetszik Vanessa sapija :) tetszik benne, hoyg ő így sportosan is jól néz ki, meg smink nálkül is, néhány sztárról a smink nélküli képek....uhhhhhhh. Bár igaz, hogy ez meg pont a sok smink miatt van, nah de mind1 100 szónak is egy a vége, Nessa mindig jól néz ki, ahogy már mondtam egy igazi kis boszi, biztos a Roxfort-ba jár! xD

Névtelen írta...

Kedves Vivcsi93: bírom én,mint Fekete Laci a kőgolyót. Tudod sajnos holnaptól éjszakai melóba nyomom,és így a kávé magában nem ér semmit. De túlzásokba nem esem. Habár a wisky energi-vel jobban ízlik.(f.é.)

Névtelen írta...

Feltűnt nektek, hogy a gyűrűjét (már ha ez az a gyűrű) a jobb gyűrűs ujja helyett a bal középső ujján hordja? Lefogyott volna?

Névtelen írta...

Kedves névtelen,én már ezeket a dolgokat követni sem tudom.Néha látszik,néha nem,van,hogy ott van,van,hogy nem. Lassan már 6-7 éve én is letettem az összeset.De a szívemben még ott van!(f.é.)

Névtelen írta...

Én úgy gondolom a gyűrű azért van, hogy viseljék, főleg, ha "az van belevésve ami"...de látom Vanessa megtalálta az övét....bárcsak Zac is megtalálná....!...hamár egyszer van, nyílván nem azért, hogy a szekrényben álljon.....mert elkezdték viselni....!

dorka írta...

Imádom Nessi sapiját.Alig vártam már,hogy felvegye.Imádom ezt a sapkát.
Jó éjt

XXOO Nessa

vivcsi93 írta...

Kedves F.É. akkor sok kitartást az éjszakázásodhoz, biztos nem lehet könnyű, aztán meg jó pihenést!

Múltkor én is azon gondolkoztam, hogy Vanessa soványabb, de lehet, hogy csak nekem :) Szerintetek?

xdittax írta...

Én se értelek nagyon Drága F.É., mert ha most még nincs is valami rossz hatása, lehet, de nem szeretném, lesz valami. Vigyázz magadra jó, és hallgass ránk! :)))

Én senem kávé, senem energiaiatl-pári nem vagyok, senem kóla. Jöhet a bubimentes ásványvíz nyáron!:)

Vivi, utolsó sorod nagyon elnyerte tetszésem!:) Talán azért, mert most ezért érzem azt, hogy "ez a csaj hasonlít rám kicsit", nekem is sokan mondják, ott lenne a helyem. Nem is bánnám néha. Varázslatos hely lehet!;)))

Én nem vettem úgy ésre hogy fogyott. Az alakja mindig is szép volt, nőis, teltebb, és ezeken az újabb, mininacis képeken, és a karibi képeken is ezt látom, bár azt én is néztem, hogy átkerült a gyűrű. Egyébként nekem fura, egy kicsit szintén kiábrándulás(bár ez erős szó), hogy már csak hébe-hóba hordják a gyűriket, különösen Zachy, de tudjuk ettől függetelenül, hogy szerelmük milyen erős is igazából!

Mindenkinek jóccakát: Ditta×××

Névtelen írta...

Sziasztok!
Egyet kell értenem f.é.-vel. Hiszen attó, hogy horgyák azokat a gyűrűket nem szeretik jobban egymást. Annyi jelentősége nincs, szerintem.

A fogyásról meg annyit, hogy szerintem is fogyott egy kicsit, vékonyabnak tűnik.De egyszerűen káprázatos ez a lány, mindig megtud lepni valamivel, IMÁDOM!

xdittax írta...

"De egyszerűen káprázatos ez a lány, mindig megtud lepni valamivel, IMÁDOM!"

Én meg ezt a mondtaod imádom, de nagyon. No meg persze a leányzót is, ez nem is vitás, de akkor is. Milyen igazd van!:)))

Pussza Nektek!

Névtelen írta...

Sokan vannak úgy, hogy naponta leveszik az összes ékszert, amikor hazaérnek( akár még kézmosáskor is a gyűrűt), szóval, hogy zavarja őket valamennyire. Az, hogy nincs mindíg rajta, az nekem nem meglepő, és azért elég sokszor hordja.
Valaki beírta, hogy Zac elhagyta a sajátját.

Névtelen írta...

Ja és ki tudja anno miért kezdte hordani Zac azt a gyűrűt. Nekem érdekes volt, hogy tagadták kapcsolatukat, és a gyűrű ott volt, és eléggé látszódott :) Lehet, hogy neki csak addig kellett, amíg nem tudatosult az emberekben V-vel való kapcsolata.
És azt gondolom, hogy mostantól lesz érdekes a dolog, mert most derül ki, hogy mennyire "egymásnak teremtette őket az ég" (húú de gázul hangzik :)) ), vagy csak a körülmények tartották őket össze. És hogy mennyire "bolondulnak meg", mert ők még élni akarnak (bulizás, egyebek)

És ha már gyűrű. Valaki azt a Picasso-s (vagy milyen) gyűrűt látta valaha V ujján, amit állítólag akkor adott Z neki, amikor elment Angliába?

xdittax írta...

Utolsó kérsédere b, szerintem senki. Talán, elég valószíbűű, csak amu volt. Hiszen az is ilyen "bennfenteses" szori volt már, nem?

Szerintem viszont ez, nekem mint idealisátnak, tényleg egy amolyan hűségygűrű volt egy ideig. Belevolt vésve, hogy kuuipo, ami ugye annyit tesz, kedvesem, szerelmem, és nekem ez sokat jelentene. Igen, persze leveszi az ember az ékszert, cserélgeti, de hiném, hogy az ilyet nem. Egyébként szerintem biztosan nem azért hordtak egy ilyen gyűrűt, hogy ezzel jelezzék párkapcsolatuk alakulását a külvilágnak. Nem ezzel hirdették, hogy együtt vannak, csak még nem beszélünk róla, nem ezzel hirdették, hogy esteleg mosolyszünet van, ha lett volna, vagy hasonló. És pontosan ez az, amiért nem esek kétségbe azért, mert épp nem hordják őket. Ha nem, nem. Nem ez tartja őket össze valóban, számtalanszor mutatták ki ezt már azóta, hogy megvan nekik, és talán abba is beleuntak, hogy az emberek rájöttek, mit jelent a gyűrű, és folyamtosan azt vizslatták, hogy akkor midnen rendben, vagy épp hiányzik.:D Szóval ők se akarják, hogy ettől függjön a sorsuk. És ez így rendben is van. :)

xdittax írta...

Egyénként arra, hogy miért kezdte el hordani. Azért mert Hawaii-on vették, ami kétségtelenül egy fontos pillant volt személyesen is az életükben. A gyűrű ahhoz a helyhez kötődik, személyes indoka volt hordania mindketőjüknek és valami nagyon romantikus, tudom, érzem. ^^

Névtelen írta...

ooooooo!!!!!!
mikor meglátom ezt a sapit megfájdul a szivem annyire imádom és még sajnos nem jutottam el odáig hogy be menjek a váci utca melleti ed hardys boltba és vegyek eggyet
joéjt mindenkinek Laura

xdittax írta...

Olyan édesek vagytok ezekkel a sapis szerelmetekkel, elsőroban Laura Te, mrt már oly' réhgóta hajtogatod, szívszerelmed, de Te is Nessa!:)

Legszívesebben vennék nketek egyet-egyet!^^

Névtelen írta...

Ditta!
Azt mondod, Hawaii-on vették a kuuipo gyűrűket. Hawaii-ra a HSM2 után mentek titokban,igaz?
A Hairspray ugye a HSM1 és HSM2 között volt, tehát a HSM2 előtt és vannak képek a Hairspray időszakából (megjelenések,interjúk)ahol Zec-en is látható a gyűrű!
Akkor hogy is van ez?

Andi írta...

A "hűsűggyűrű" jelentőségéről én is ugyan azt gondolom amit
Te Ditta...(imádom amit gondolsz és ahogy írsz Róluk)a legfontosabb az amit Ők gondolnak és éreznek a "gyűrű" viseléséről...
Nessa Oké....
Zachy férfi...OMG!:)...tudva lévő egyes férfiak kevésbé "csípik" a gyűrű viselését...talán azért hiányzik nekünk Zachy-ről mert jól mutat az ujján!
Gyűrű ide vagy oda az első és legfontosabb az az, hogy Ők azt érezzenek egymás iránt ami Nekik jó..a legjobb...és nekünk is jó mert mind ezt láthatjuk....mert látható....

xdittax írta...

Igen, az első két mondatodban igazad van. Utána kijavítalak, ha megengeded.
Mert valóban a Hajlakkot a két HSM film között forgatták Kanadában, a premierek és legfőbb promotálások, promóutak a HSM 2 leforgatása után következtek, körülbelül nyáron kezdődtek. Bár igaz, januárban, februárban is voltak oylan események, amelyeken Zac a Hajlakkos szereposztással együtt jelent meg, akkor mmég a gyűrűt nem viselte. Utána, a hawaii kiruccanások után, sőt közben már láttuk a gyűrűt V-n is, sznte mindig rajta volt, majd egész évben minden hivatalos eseményen és lesifotóon egyaránt. Aztán év végére, októbertől kb. kezdett leszokni róla, bár ettől mi még nem utáljuk egy cseppet sem!:)

Andi, ez ugyanúgy érvényes viszont is, de úgyis tudod!^^

Puszi Nektek: Ditta×××

Névtelen írta...

annyira aranyos vagy ditta a sapival kapcsolatban meg amugy is
azért nem jutottam el az ed hardys boltba még mert tudod mindig közbe jön valami de már nem kell sokat várnom a sapira ugye ez inkább attol függ hogy mennyiért árulják mert néztem az amcsi oldalon és magyarba számolva 20 és 30 ezer ft között vannak az ed hardys sapik és hát valjuk be ez nem olcso mulatság kivéve annak akinek vastag a bankszámlája
Laura

xdittax írta...

Háát én speciel tuti nem adnék rá annyit, de Téged nem tartalak vissza!:) Ha vonatkoznak Rád az uccsó szavaid!:) De tudom, hogy nagyon szeretnéd, és azt is, hogy nagyon megbecsülnéd!:)