2008. júl. 30.

Egyszem candid

Ashley Tisdale nemhiába van olyan jóban Nessával, hiszen mindkettőjük nagy szenvedélye a vásárlás. A szőke leányzó ráadásul manapság halmozza az ilyen típusú élvezeteket, például 28-án is, előbb édesanyjával, Lisával járta az üzleteket, majd később összefutott a másik HSM-es csillagal, Vanessával is pár napszemüveg beszerzése céljából. A lányokon látszik, hogy független attól, hogy a HSM trilógia véget, van még más, ami összetartja őket.

Mindezt a JFX Online írja, és bár csatol képeket a hírhez, különösen Ashley-ről, közös fotót mégsem tár szemünk elé, mert nem igazán hiszem, hogy az a szőke hajú csajszlika az édes és stílusos Nessáról készült egy darab árva képen Ashley lenne.


Nessa egyébként nekem tényleg kifejezetten édes, persze ebben lehet közrejátszik az a tény, hogy újra láthatjuk csuklóján kedvenc "Live In Love" karkötőnket.^^
(Amúgy vasárnap búcsúban jártam, és találkoztam olyan karkötővel, melyet ezen a képen is visel Ness, azzal, amelyek a szentképeket láthatjuk.)

Másrészt viszont, ami még föltűnt egyszem candidunkon, hogy V-n ezt a topot már láthattuk, ami így tök helyes. Szóval ezt a szuper fölsőt a HSM3 hivatalos trailerében is viselte(KATT ha nem hiszed), valamint emlegetett kebelbarátnőjén is kiszúrhattunk már hasonlót, csak épp más színben. (Győzödj meg róla ITT!)

És láss csodát mennyit írogattam egyetlenegy képről...×]

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én sosem kételkedtem a Vahsley baártságban:) És tényleg ezt a rucit hordta!! Az viszont fel se tűnet nekem, hogy Ash ruhája ugyanaz, csak más színbenxD

xdittax írta...

Én se szoktam nagyon beleásni magam Ashley civil képeibe, bár mostanában föltűnt, milyen remek ruhákat hord, és ez erre a fölsőe is vonatkozott. De igazából mindkét színben jöhet:)