2008. júl. 9.

Éli az életét...:)

Ez a beszélgetés hangzott el a ma közölt videóban, ami a GMA rádiójában zajlott a rádiós és Miss Hudgens között.:)

Örömmel mutatom be következő vendégünket, az ő neve Vanessa Hudgens. Ismét visszatért közénk, megjelent az új albuma, az Identified.
Igen, nagyon izgatott vagyok miatta.
Jó reggelt!
Jó reggelt Neked!
Korán van.
Csak pihentem egy kicsit, olyan, mintha ez a tegnap folytatása lenne.
Erről majd alváshiány címszó alatt beszélünk. Az albumod...miben különbözik az előzőtől?
Az első albummal mutatkoztam be. Ezzel az albummal pedig beazonosítom magam. Ez különbözik az előzőtől, itt már játszani akartam, a szüleim zenéltek is, szóval mindig is volt érzékem a jazzhez, szóval szerettem volna funky-vá tenni, jót szórakozni.
Mi a helyzet a Sneakernight című single-lel?
Vicces dal arról, hogy barátnőimmel elmegyünk szórakozni, és nem hordunk szexis magassarkút. Élvezetes és szórakoztató volt.
Mindenki várva várja a következő High School Musicalt. A harmadikat, ugye?
Igen.
Izgatott vagy miatta?
Nagyon is, mert az első kettő tévéfilm volt, ez viszont a vászonra készült, szóval az emberek nagy méretben fogják látni a High School Musicalt. Úgy érzem, ezen nagyon-nagyon keményen dolgoztunk. Nagyon izgatott vagyok az emberek véleménye miatt.
Van egyáltalán szabadidőd? Beszéltünk az album megjelenéséről, erre fel kellett készülnöd, sok időt töltöttél stúdióban. Van időd másra is? Főleg, hogy most nyár van!
Ööö, szeretnék igent mondani, de ez jobb, mint egész nap üldögélni. Ezen a nyáron nagyon sok dolgom van.
Mész a turnédra?
Igen, a State Fair Turnéra, ami miatt nagyon izgatott vagyok, augusztusban, nagyon sok állomás lesz, és pár napig Corbin Bleu is jön velem.
Ó, ő nagyon jó fej.
Tudom.
Ashley-vel barátok vagytok?
Igen.
Legjobb barátnők.
Igen.
És mindenki, akivel eddig találkoztam a High School Musical szereplői közül, elbűvölő ember, vagy inkább kölyök. Egyszerűen elbűvölőek. És látom, nagyon szeretsz Ashley-vel lógni.
Igen, nagyon jól elvagyunk.
A hónapokkal ezelőtt megjelent fotóid viszont nagy botrányt kavartak. Hogy tudtad ezt kezelni? A rajongóid támogattak?
Igen, tudod, az én rajongóim csodálatosak. Úgy értem, az én oldalamra álltak, tényleg támogatnak. A családom mindig mellettem áll, és jó emberekkkel vagyok körülvéve, akik jó dolgokat juttatnak eszembe.
Mit éreztél, amikor kitört a botrány?
Ezt olyan emberek tették, akik fel akarták fújni a dolgot, és ez nekem mindig nagyon nehéz, mert magánember vagyok, és aljas húzás volt ilyet tenni. Ez szörnyű dolog volt. Úgy értem, pech. De hál’ Istennek, túl vagyok rajta.
Szerinted kik szerezték meg azokat a képeket?
Egyszerűen ostoba emberek.
A lesifotósok…fiatal lány vagy a rivaldafényben, és ők mindenhol ott vannak. A hírességeknek ez általában problémát jelent. Te ezt hogy kezeled?
Az elején próbáltam nem figyelni rájuk, és élni az életem, de mostanában rájöttem, hogy mostantól ők is az életem része, és ezért a legjobbat kell kihoznom belőle. Szóval ha egész nap követnek, meg kell barátkoznom velük. Ez viszont mégis olyan, mintha valaki betörne a magánszférádba.
Igen, a legtöbb ember így érez. Viszont nem csak téged követnek.
Igen, néha átlépik a határt, olyanokat tesznek, amit nem kéne, de nagyrészt nincs velük problémám.
És mit tervezel a nyárra?
Lesz majd egy High School Musical Press Tour.
Ez mikor kezdődik? Ugye októberben lesz a mozikban?
Októberre kerül a mozikba, szóval…valamikor a nyár folyamán kezdjük, erről még sokat nem tudok, de aztán megjelenik az új filmem, a Rock On, ami miatt nagyon izgatott vagyok, mert egy teljesen más karaktert játszon, mint a High School Musical-ben, ő egy furcsa, érzelmes, darkos lány, akiknek nincsenek barátai. Tehát akkor ez lesz, ami miatt nagyon izgatott vagyok.
A Rock On ezek szerint kaland számodra?
Igen, ez most egy különböző dolog.
Aggódsz amiatt, hogy középsulis lányt játszol, amikor te magad nem jártál gimibe?

Próbálom nem tenni. Mindent megteszek azért, hogy jól szórakozzak ezekkel a cselekményekkel, és hogy minél többféle karaktert játszhassak, ez az, amit imádok a színészetben, hogy ki lehet próbálni a különböző szerepeket.
Gondoltad volna, hogy ilyen nagy szenzáció lesz?

Nem, ötletem sem volt. Ez egy Disney Channel film volt, most pedig vászonra kerülünk. Csodálatos, hogy mi lett belőle.
Szerelmi életeddel hogy állsz?

(nevet) Jól, köszi.
Ennyit mondasz nekünk?

Ennyit. (nevet)
És Zac jól van?

Igen.
Oké, akkor hagyjuk ennyiben a témát. Szóval itt van neked a Rock On, a High School Musical, ami októberben lesz, itt van az albumod, a State Fair turnéd. A legvadabb álmaid váltak valóra!

Igen, ennél többet nem is kívánhatok, sorra válnak valóra az álmaim, és ez durva, mert még csak 19 éves vagyok.
Csak 19?

Igen, és nagyon izgatott vagyok, hogy mit hoz nekem a jövő.
Nos, én biztos vagyok benne, hogy csodás jövő elé nézel, Vanessa, köszönjük szépen, hogy ma reggel csatlakoztál hozzánk. Az Identified már a boltokban van, megvásárolható, Vanessat viszontlátjuk még októberben a vásznon, a High School Musical-ben, és utána jön a Rock On. Ma reggel Miss Vanessa Hudgens volt a vendégünk a Good Morning America Rádióban, köszönjük szépen.

Köszönöm szépen.

Fordította: LinkLuvor.

Ui.: Ma nagyon sietősek voltak a dolgaim, és még most is azok, de kb. félóra múlva remélhetőleg újra felbukkanok, és bár akkor is véges lesz az időm, még hallatom a hangom...:)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

hellosztok, nos, én most tértem vissza, és annyit elárulhatok, az alagútból kijutottam, döntöttem egy lépőtechnikás magasugrórekordot (lehet, hogy ez most nektek kínai, de a lényeg az, hogy király edzésem volt)
Az tetszett leginkább ebben az interjúban azon kívül, hogy rég nem volt ilyen sok infóban gazdag példány, hogy nagyon hálás, nekünk, fanoknak.
A Best And Worst Beach Bodies vidiben Zacnek volt egy ilyen mondása: "It's very flattering, you know, I have the best fans in the world right now. That's the ladies, all my lady fans."
Ami annyit tesz, hogy:"Tudod, ez nagyon hízelgő, mert az én fanjaim a legjobbak a világon. Ezek a női fanok, az összes női fan." Na most ez lehet, hogy nem lett olyan jó, mint az eredeti, de ha vmi nagyon felvillanyoz, azt néha képtelen vagyok rendesen lefordítani.
Na megyek vacsizni, xoxo
LL

Névtelen írta...

Köszi LL! Ilyen hamar valósulna meg minden álmom... :))

Névtelen írta...

viszont nekem most lenne egy kérdésem...ami fura, mert a saját fordításom, és éppen ezért tartom furcsának a dolgot: szóval ha Vani allergiás a klórra, hogyhogy ott úszkált a HSM2-ben a medencében vagy háromszor? Klórmentes vízzel forgattak?

xdittax írta...

Biztosan. Csaknem hagynák kockáztatni, hogy Nessa felrobbanjon....lolxPPPPxDDD

Névtelen írta...

Pontosabban a feje...de akkor meg fertőzésveszély van, vagy mi...háát Nessa biztos megnehezítette a dolgukat:), a költégek többszörösen megtértültek