2008. júl. 2.

"Mindig keresem a fényt!"

A mostanában New York City-ben tartozkodó Vanessa Hudgens-sel a The Insider is készített egy interjút, melyet LinkLuvor már le is fordított számotokra!
Benne beszél Nessa legújabb klipje forgatásáról, a HSM3-ról, és kedvenc pasijáról, Zac Efron-ról is szó esik...:)



V: Imádok idejönni, nagyon izgalmas itt lenni a sok fannal, annyira támogatnak, és különlegesek - imádok idejönni.
Zenés videót csinálni érdekes munka, odamész a forgatásra, és tudod, hogy mindenki érted van ott, ez fura érzés, de kellemes is egyben, amikor odaérsz. Az igazat megvallva a videó felvétele előtt két napig próbáltuk a táncot. Ami vicces, hogy azok a barátnők, akik benne voltak a videóban, a HSM-ben is benne lesznek - ők tényleg a barátnőim. Szóval mikor odaérsz, minden előkészületet megteszel, és utána dolgozol egy csomót, táncolsz alkonyattól hajnalig. De kirobbanóan jó volt és „vicces kis világ volt, amiben jó élni”.
Insider: Nagyon sokat próbáltok. Hogy tudsz kiegyensúlyozottan élni?
V: Mindig keresem a fényt az alagút végén. És ez egy érdekes munka, a HSM-ek forgatása különösen jó volt, mert ott voltak a barátaim, akikkel most találkozhattam harmadszor, és annál már nem lehettem izgatottabb, mint amilyen akkor voltam.
Insider: Ez király. És nincs is annál jobb, mint Zaccel lógni, nem igaz?
V csak nevet...:)
Insider: Az új albumodban most több van belőled?
V: Igen, „egy darab belőlem”, ez nagyon tetszik benne.
Insider: És a zenei videód, a Sneakernight milyen lett?
Oh yeah yeah yeah, úgy értem, a barátaim imádják, ilyeneket mondanak, hogy „olyan cool vagy!”, és tényleg jó móka volt. Igazából a DJ a vidiből a HSM-ben az AD (Audio Director=szinkronrendező) volt, szóval ennél alkalmasabb embert egy zenés videóhoz nem is találhattunk volna.
Insider: És most...High School Musical...már kész van?
V: Épp most fejeztük be tegnap reggel.
Insider: Milyen volt újra találkozni a szereplőkkel?
V: Nagyon jó volt tényleg, úgy értem, hogy amikor velük találkozom, életünk legjobb napjait éljük át, tudod, nagyon közel állunk egymáshoz, együtt nagyon jól szórakozunk, úgy értem, egyesével mindenki nagyon közel áll a másikhoz, és ez az a része a HSM-nek, ami a legjobban fog hiányozni, csak az, hogy egész idő alatt velük voltam...

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hali! Először is köszönet a fordításért,de ha már én unom ezeket a snassz interjúkat,gondolom Nessa is lassan csömört kap már tőlük. Olyan édes minden,olyan klassz,olyan happy,stb. Minden eddig leirtat,amit eme blogon írtam fenntartom!!De az a mondat,amivel kezdődik a bejegyzés kicsit elgondolkoztat.Mégpedig,ha szereti azt amit csinál,és ért is hozzá valamicskét,milyen alagútról beszél? Na nektek van ötletetek??(f.é.) Ja ma nagyon rendben vagyok,hónapok hosszú szenvedése után,de szomorkás is,mert a lányom nincs itthon,nyaral. Csak hiányzik,de nyugodt anyuka akarok maradni,és nem hívom fel akkor sem.Ha olvasod az oldalt cica(nagyon szeretlek),még akkor is,ha sok mindenben még nem értünk egyet! Érezd jól magad!!

Névtelen írta...

Öhm, ezt az alagúthoz: sztem arra gondol, hogy bármennyire szereti ezt a munkát, a napi 16 óra tánc azért csak megerőltető...de a nap végén mindig örül annak, amit aznap elért. Sztem.
LL

Névtelen írta...

Ok,eddig vágom.Talán az a baj,hogy nem a megfelelő szó,mert ugyebár az alagút: sötét,sivár,dohos,stb.Itt éppen a táncnak kellene a fénynek lennie,akár 16-h keresztül is.Mivel imád táncolni,és énekelni. Na mindegy,elteszem magam holnapra,talán ma kissé komolyabban vettem a dolgokat,mint szoktam. Igen Linkluvor,igazad van. Örüljünk annak,amit ma is sikerült véghezvinnünk. (f.é.)

Christy írta...

Sziasztok! Találtam kettő HSM 3-as behind the scenes képet ezen az oldalon:http://www.zefron.com/gallery/displayimage.php?album=224&pos=0
A Július 14-én megjelenő People magazinban lesznek, szerintem nagyon jók!

Andi írta...

Én a WABN-on láttam a magazin képeket, igen nagyon azok:)
Olyan jó látni a filmből vagy akár a felvételről készült kis szösszeneteket....:)