2008. júl. 1.

Egy kis fejtörő...^^

Bocsánatkéréssel tartozom azok felé, akiktől oly' sok napon keresztül megvontam a szavazás jogát, de a mai nappal újra kezdetét veszi egy új közvélemény-kutatás, persze nem véletlenül ma!;)

Mivel már jórégen kiderült mindenki számára, hogy a magyar fanok számára melyik az eddig váltott legszebb Zanessa-csók - megjegyzem fölényesen - erről nem sokat szólnék, még akkoris, ha tudom, Mindenki számára milyen nehéz volt a döntés, vagy mégsem?! Jól tudjuk, hogy mindegyiknek megvolt, és ma is megvan a maga varázsa, mindegyik milyen fontos helyen van a szívünkben, de ne felejtsük el észbentartani, hogy biztosan kapunk még csókokat kedvenc párosunktól. Úgyhogy készüljünk!:)

De ez a szavazás már végetért, és talán egy még kegyetlenebb veszi át a helyét. Végülis most őszintén, kinek nem nehéz eldönteni, melyik a legkedvesebb Vanessa-dal az 'Identified'-ről... mert az jelentkezzen! Tudom, irtó nehéz. Nekem is az lenne, de én mint mindig, most se fogok szavazni. Nem csinálom, úgy hogy többet lehessen bejelölni, mert akor mineki választhatná azt az egyszerű megoldást, hogy mindt bejölné, abban meg mi a csuda lenne az élvezte, most nem?!xD
Szóval egy voks marad a kezetekben..., mert csoportosíthatnám is a stílusokra, de nem teszem, nehéz lenne. Igaz így is az, de egy idő után, valamelyik dal biztosan elhúz majd a többitől, valamelyik, amelhyez egy szép pillanat köthető, amelyiknek a stílus, dallamvilága a legközelebb áll hozzátok, vagy amelyiknek a szövege a legjobban érintett meg!

Tehát, döntsetek! Aztán meg indokolhattok is, kíváncsian várom, mennyire vagyunk sokszínűek!;)
De ha elsőre mégse menne a választás, jó fejtörést kívánok! És ha lehet, ne utáljatok meg!^^

Ditta×××

21 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én a 'Gone with the Wind'-re szavaztam amiatt a bizonyos "The little girl you knew" miatt!:) Meg azért is, mert szép lassú dal!:) Egyébként még a 'Vulnerable'-n gondolkodtam... :)
*Nóri*

Névtelen írta...

Egyébként tényyleg igaz "fejtörőt" adtál nekünk!:) Nagyon meg kell gondolni a döntést!
*Nóri*

dorka írta...

Ditta,Ditta!Milyen döntés elé tettél ki minket?Mindegyikben van valami amiért szeretem.
Komolyan mondom lehet,hogy nem is szavazok.De most viccet félretéve.
Ez most nehezebb mint az előző,pedig az sem volt piskóta.

Na meg még azt engedd meg,hogy megkérjelek rá,hogy nézd meg a blogom,hogy miylen lett az új kinézet és légyszi kommentelj,hogy mit áltoztassak vagy mi jó.

Nagyon sokat jelentene.Előre is köszi.

Nessa

Névtelen írta...

Gondolkodj-gondolkodj,de minek is,a végén még megfájdul a fejem. Most arra a számra szavazok,amelyik a szívemnek a lírikus oldala "Vulnerable". Csak most,csak itt,és csak úgy!(f.é.)

Névtelen írta...

végre meghoztam döntésem: Vulnerable, egyszerűen függője vagyok annak a dalnak...viszont nem enged szavazni, mondjuk az itteni net a napokban elég trágya...de próbálkozom továbbrais:))
LL

Névtelen írta...

Én nem tudok dönteni XD Szabályos megszállotja vagyok az albumnak, mindegyik dalt imádom a CD-ről, kivéve 3-at nem. De jó, kénytelen vagyok rászánni magam, h. döntsek :P
Ezennel letettem a voksom a "Did It Ever Cross Your Mind" mellett :D

xdittax írta...

Olyan helyesek vagtyok, mindanniyan!
És még tudok is örülni annak, hogy feladtam a leckét, és hogy én mentesülök megoldása alól:P, mert látszik még nem gyűlöltetek meg, sőt már nem is fogtok, mivel már voksoltatok...:) Nézem, eég változatosan, de tudom, hogy igazából mindenki mindegyiket csípi, csak nem annyira mint azt a választott egyet.

Nessa, amit tudok ugrok a blogodra, de már most úgy érzem, hogy kimondottan éjszakába nyúlóan itt fogok csücsülni a gép előtt, megpróbálok nem elfeledkezni a blgodoról, nem is fogok!
De igazad van, mindegyiket szeretjük valamiért, mindegyikben legalábbis nekem van valami különösen szeretnivakó hajlítás vagy akrámi, amiért szörnyen nehéz a választás. De egyszer biztosan meg fog érni benned is a választás, ha nehéz is elképzelni!:)

Mindannyian, mint ahogy az elején is kijelentettem, annyira helyesek vagytok, amiért mégis szavaztok, amiért még is nagyon elgondolkodtok, hogy mégis melyik a legszebb szám az albumról, úgyhogy csak megköszönni tudom, hogy végül döntötök, mindegy hogyan, vagy miért.

Köszi, puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

Sziasztok! Remélem nem baj, hogy én is írok.
Már egy ideje olvasgatlak titeket, élvezettel :) Az lenne a kérdésem (mert elvesztettem a fonalat), hogy honnan is lehet letölteni/meghallhgatni V albumát?
Egyébként nagyon bírom a friss infókat, a megjegyzéseiteket, meg ahogy csináljátok az oldalt!
És még 1 kérdés. Ha valami régebbi infóhoz van írni valója az ember gyerekének, akkor azt az eredeti hírhez, vagy az aktuális frisshez tegye?
Köszi előre is a választ.
b

Névtelen írta...

nahvégre engedett szavazni...mennem kell:((
nagyonnagyon sajnálom, nem jövök ma többet, pedig legszívesebben egész éjjel itt ülnék...:))
de filmet nézek
És Ditta pls, rakd ki a fordot, anélkül nem fogok aludni:S
Jó 8 mindenkinek,
LL

xdittax írta...

Ll, drága, megnyugodhatsz, és jól aludhatsz!:)

B, üdv itt! Mindig örülök, hogy jelentkeznek új olvasók, ez sokat jelent nekem, úgyhogy hogy is lenne baj!;) Jólesik, hogy elnyerte tetszésed a blogvezetés, a hírek és az olvasók szeretete!:)

Első kérdésedre a válaszom, elég nehézkes lesz! Mivel visszakerestem azt a linket, mely segítségével innen is letölthetővé vált az album, sajnos észrvetem, azóta már töölték onnan, úghyogy onnak már nem tudod megszerezni. Ha azonban fölmész a YouTube-ra, hallgatahatni hallgathatod Ness albumát. És ha megadod az e-mail-címed, ha kell, én megpróbálom holnap levélben elküldeni az albumot. Mit szólsz?

A második kérdéedre, már egyszerűbb válsszal szolgálhatok. Megvan engedve, bármikor bármiről felszólalhatsz bármelyik régebbi témában is, hiszen nem anniyra valószínű, hogyha egy rébbei cikkhez írsz, azt kiszúrom. De azt is mehgteheted, csak szólj rám, hogy írtál oda esetleg. Oké?:)

Remélem egy icipicit segíthettem.
Puszi: Ditta×××

Andi írta...

Továbbra is a favoritom a Commited....ne kérdezd miért.....?
Nekem olyan hot az egész.....!
Imádom az összeset...és valamilyen formában...valahol...valahogy....
valamiért azt érzem minden dalban egy kicsit ott van "Ő"....a lassú, érzelmes dalokban abszolúte, legalábbis Nekem minden "Róla" szólna...és Vanessa-t ismerve ez így is van!!!!:))))
Viszont valamiért nem tudok szavazni mert amint szavazok a lap átvált a lap nem megjelenítő-be.
Sorry...Commited!!!!!

Andi írta...

OK!
Szavaztam!:)

Névtelen írta...

Köszi Ditta a választ, segítettél! :)
Ha elküldöd, azt nagyon megköszönném :) b08@freemail.hu az emil címem.
Egyébként hogy kell ide regisztrálni, hogy ne névtelenként írjak?

vivcsi93 írta...

ÓÓÓÓÓÓÓ ez NAGYON nehéz döntés, hmmmm ahogy Micimackó mondaná (ha egeditek h ezzel a példával éljek) gondolj, gondolj :) Nem tudom nagyon nehéz ez az almub egyszerűen fenomenális, én az előző szavazást is egyszerűen megoldottam, mindegyikre szavaztam:), de talán ha egy ici-picit ki kellene emelni valamelik számot akkor úgy kb. van 6-vagy 7db szám, te ég :), nah de legyünk határozottak, nálam akkor legyen a "Vulnerable" a befutó! Jah és lenne egy kérdésem az "Amazed" számban a rep résznél a Lil Mama "énekel"?

xdittax írta...

Nem tudom sajnos megmondnai nketek, hogy miért nem enged nhányaokat szavazni, csak annyit tudok tanácsolni, hogy próbálkozzatok, és látom próbálkoztál is Andi, mert a Committed is kapott megérdemelten egy szavazatot! Zudod, az a szám nekeim is a szívem csücske. Az egyik. Van ott még egy pár...:)))

És igen, Vivcsi, gondlkodj! De örülök, hogy végül sikerült választanod, és annak is, hogy minden szám kapott már szavazatot.

Kérdésedre pedig válaszom: határozott igen!

Pusz: Ditta×××

xdittax írta...

Jujj, és b, megpróbálom küldeni a dalokat, oké! Majd szólok és írok, ha végeztem vele.

Illetve azt, hogy ne névtelenként tűnj fel itt az Identitás választásánál tudod megváltoztanni, a Név/Url-címet állítsd be, rendben?

Ditta×××

Névtelen írta...

Sziasztok!
Ditta megkaptam, töltögetem :D KÖSZI!!!!

xdittax írta...

Szívesen, úgy örülök. most épp még töltödkik az uccsó bónusz és utána küldöm a második adagot!:)

Ditta×××

Névtelen írta...

Ditta megkaptam mindent, nagyon szépen köszönöm!!! :))

Névtelen írta...

Ja b voltam mint névtelen.

xdittax írta...

Nagyon szívesen, Drága!:)