2008. júl. 2.

Helyszín: L.A.+N.Y.

Sziasztok!

Civilceleb-jelentés következik, ahogy azt egy bizonyos kedves valaki mondaná...:)

Ugyanis a mi kedvenc párosunk valamilyen szinten (jólmegérdemelt) vakációját tölti, ugyan egyelőre sajnos külön, de sebaj. Tegnap mindketten megmutatkoztak jelenlegi tartózkodási helyükön.

És először kezdjünk a hímnemű taggal, Zachary Efron-nal, aki valamilyen úton-módon megúszta a lesifotósok kereszttüzét, mikor konkrétan landolt az Angyalok városában, (és ezért már-már azhittük, elveszett) de amikor már felkereste ott kedvenc helyét, a Paty's-t, akkor már loholtak után a papparazzik. És a nap folyamán még később is lekapták Őt...




Hajjaj, gyerekek, igen-igen, van stílusa, azt meg kell hagyni...:)))))))
További forró képeiért kattintsatok IDE!

Ezen idő alatt Amerika másik oldalán Nessa Hudgens is eltengette valahogy napocskáját, ő is kedvenc helyeit járta végig... az üzleteket! Najó csak egyet, az Intermix-et, de csak váljék egészségére! Vanessa szabadabb perceit természetesen miért is ne tölthetné vásárlással a nagyvárosban, hiszen ha már egyszer ott az ember, nem távozhat üres kézzel...:) De előtte még a fekete elegáns szerelésében, egy irodaházat is meglátogatott, szóval azért nemcsak szóraozással üti el idejét!




És be kell látnunk mindezt Ness is nagyon stílusosan tette!:)
Több shoppingolós képéért IDE kattinsatok!

12 megjegyzés:

ades írta...

AMIKOR ZEC A FEKETE POLOBAVAN ZACNEK MEG VANN VÁGVA A SZÁJA

Névtelen írta...

Csak akkor lenne,ha én csaptam volna le neki(valamit)! Az édesnek fogpiszkáló lóg ismét a szájában,már láttuk többször is.Az a póló fekete?(f.é.)

dorka írta...

Én nem láttam,hogy meg van vágva a szája az igaszság szerint még most sem látom csak a telóját a zsebében.Hi-hi-hi

Nessa

Névtelen írta...

najó: most ejtsük a száj témát, Zachynek fogpiszkáló, azaz toothpick van a szájában...ahogy a JJ öles betűkkel kiírta
és a póló színe sötétkék, ha a szemem nem csal, és a lencsém se ragadt be;)

Egyébként nagy nehezen hazataláltam és tervezem a GMA vidi fordítását ma estére:) Úgyhogy ne menjenek sehova, hölgyeim és uraim, ha már a bemondó stílusnál tartok, amit még mindig loveolok, Ditta:) És köszi a kedves utalást, mailbe találsz magyarázatot az egész mániára;)
Szóval, ZA hívek, egyelőre ennyi lenne, de még jövök.
LL a.k.a. SCCMFG (StillCivilCelebManiac FanGirl)
ui: ezen a hosszú néven ne emlegessetek, én is alig bírom kibogozni, csak fun kedvéért van, szóval maradok továbbra is LL

Andi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

ha már az előbb ide írtam, akkor itt is folytatom: a fordítást már vagy fél órája elpostáztam a Főnökasszonynak, úgyhogy már minden Tőle függ. Én viszont ismét átadom magam a tvnézés örömeinek, mert igencsak érdekel a magyar Neutrogena reklám. Szóval jóccakát mindenkinek.
LL

Névtelen írta...

Visszatért/ek a 'taposómalomba'... Sajnálom őket, így nagyon nehéz lehet. Gondaljatok bele: Z kb 4 hónapja nem volt paparazzók és hasonlók között, élhette nyugodt kis életét. És most vissza a "valóságba". Lehet, hogy még jobb is, hogy egyedül??

Andi írta...

Igen, úgy tűnik a fogpiszkáló
"elmaradhatatlan", de Zachy még így is Sexy....:)))))

xdittax írta...

Naja, a fogpiszkáló jó(vagy) rossz szokás Mr.Efron-nak.

A póló sötétkékes, és a fehér pólájra vett föl mégegyet. Háát ez nem...fura? Vagy nem is tudom, meglepődtem.

De elgondolkodtattál B. Szerintem is lehet, hogy nagyon durváb jönne ki, ha egyszerre rögtön Zanessa képhez jutnának a kiéhezett fotósok. Szinte rávetnék magukat. De az is lehet, hogy jobban tudnának védekezni, egymásba tudnának kapaszkodni, tudnának egymáson segíteni, mire újra beleszoknak. Bár látjuk, Vanessa jól kezeli a helyzetet, Zachy még tartozkódóbb, de érthető is.

Oh, és bocsánatot kérek SCCMFG-től, amiért nem tudtam közölni a várvavárt és ígért interjút, csakohy tudja, a Főnökjasszony kissé, vagy inkább nagyon, szóval borzasztó módon elfoglalt....:)

Szóval tényleg bocsi:
Ditta×××

Névtelen írta...

SCCMFG üzeni, hogy nembaj, mert maga is nagy nehézségeknek néz elébe:((.
Hajj sztem kedvenc szívtiprónk ily módon próbálta megakadályozni a félmeztelen fotó napvilágra kerülését:((nagy bánatunkra:(((
De mivel a HSM forgatásánál is csak bajosan jött össze a dolog, ezért biztosra akart menni:)

Névtelen írta...

Ditta sztem nem furcsa, a skék/fekete póló az álcázás :) Gondolta így nem figyelnek fel rá annyira.
Egyébként nem gondolom, hogy ha Zanessas képek lennének, akkor könnyebb lenne nekik. Pont, hogy nehezebb, mert mindenki arra kíváncsi. Így külön nem annyira érdekesek nekik.

Névtelen írta...

Ditta sztem nem furcsa, a skék/fekete póló az álcázás :) Gondolta így nem figyelnek fel rá annyira.
Egyébként nem gondolom, hogy ha Zanessas képek lennének, akkor könnyebb lenne nekik. Pont, hogy nehezebb, mert mindenki arra kíváncsi. Így külön nem annyira érdekesek nekik.